Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, February 16, 2009

Sadis...

Melodrama of aisyah ar at 3:22 AM
“Kerana Cemburu, Persahabatan Terputus..”

Korang setuju x ngan keterangan aku tue?? Lantaklah, tapi aku sangat2 setuju. Dalam persahabatan, kenapa perlu ada cemburu? Itu, tak ikhlas namanya. Kita patut rasa gembira bila kawan kita gembira, dan saling menasihati jika ada yang silap. Bukan menjadi batu api, mengeruhkan lagi keadaan.
Tapi aku lagi pelik, pada orang yang asyik mengata aku ini, aku itu tanpa sedar diri tu dulu. Sedapnye mulut dia mengata kita, padahal diri dia tu lagilah teruk.

Aku nk komen cikit ar pasal hal yang terjadi baru2 ni. Time tu, aku kena keluar pergi beli barang utk blok aku (memandangkan AJK lain tiada kemudahan seperti aku iaitu kereta) so, aku keluar beli barang ngan Si Tomey aku. Nak kuar ngan Miera aka assistant ak, dia ada KLK pula dah.

So, aku ni kat luar pergilah mencari barang2, meronda satu jitra n Alor star. Cian Si Tomey aku, mesti dia penat layankan aku. Hmmm...dugaan....

Tp silapnya aku, aku lupa pasal meeting aku n budak2 blok aku ngan pengetua baru. Ble aku sedar tgk dah pukul 8.50pm!!! “Oh!! Crap!!! Meeting kul 9pm!!!” padahal time tu aku masih kat Sakan, beli carpet.
Pastu aku pun msg la minah ni aka Timbalan aku, ak bg tau dia ‘Ak kat AS lg ni, nak OTW blik dah, mayb ak lambat ckit’...dgn harapan dia akan beritahu yang lain. Tetapi sebaliknya. Dia simpan information tu wat pekasam tuk dia sorg.

Sampai aku kat jitra, dia text aku kata pengetua x nak start selagi PV x ada. Aku pun mcm gila rushing secepat yg mungkin la. Padahal, ak ni lapo gle, dari pg x makan n dah 2 ari x SEMPAT tido!! Sampai aku kt PROTON, terus lari msk bilik, tukar pki bju blok n serbu g Dewan Kembara (tmpt meeting).

Agak pelik ar, coz sumenya Nampak heppy n pengetua pun tengah bahagia bg ucapan. Syukur, pengetua x marah, n JPMDPP pun nmpk normal jer. X da nmpk mcm nak hambur ak ke apa. Hmmm...
Kerana tidak puas ati, ak pun tanyalah bdk2 betul ke pengetua x nak start selagi ak x da. Sume kata tak lah, pengetua masuk, meeting terus start.

Dipendekkan cerita, timbalan ak tu dengan sengaja menokok tambah cerita menampakkan seolah2 keadaan ketika ketiadaan aku tu kecoh sesangat. Aku sgt bengang (marah). Then, boleh pula dia dok cerita kat member ak yg lain pasal aorta tue keesokkannya!! Lagi ak nyirap. Last2 dia datang bilik ak, ak hambur dia cukup2. Boleh pula time kna marah ngan ak tu, dia kutuk pula rum8 ak. Bila rum8 aku masuk dia cornar citer kot lain pula. “ey, awak igt sy x perasan ka???”

Last2, dia cuak kot tgk aku dok marah, dia pun keluar. Then bile ak g kuar tengok Si Tomey aku main futsal, dia leh Tanya rum8 aku “Aisyah mengamuk ke??” Adoyaiiiii.....dia yg wat ak marah, dia yg tnya rum8 ak. Ak mmg x faham!!! BESTFRIEND aku tuh!!!!!

So, sampai ari ni, dia mcm ngelak dari aku n aku pun x ckp ngan dia. Wat apa cakap ngan dia, nnt dia cornar pula cakap aku kot lain....ahaaaaiiiiiii.....kecah tol......

***dia dah lama dok ngata aku kat belakang. Aku je yang baru tahu...hmmm....***
www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Sadis..."

orange said...[Reply to comment]

yuhu!!dun wori weh...
im alwayz beside u ma...
ehe...biarkn la org itu..
dgn jeles die tu.,..
actually aku pon xphm...
tetibe jd g ni...
bru je bermaustatin 2,3 ari kt tm..
jd gni lak ye..adeh..
sabo..org yg disygi Allah selalu kene uji..
x mau sedih2 ye..balik t aku jumpe ko..
miz u!!ehe...

MiRa MiRaIe on March 7, 2009 at 5:09 AM said...[Reply to comment]

yuulaa....org pun ada...he3...hilang kwn begitu engak apa2 dong....kalau dia ada pun bikin kepala kita pusing aja.....he3 pusing2....sbb itu baik kita nyanyi lgu gila mat...

zdaries-alam said...[Reply to comment]

bestfriends....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal