Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, December 31, 2009

Yesterday

Melodrama of aisyah ar at 8:32 AM 1 VVIP Readers Links to this post
Yesterday, after I’m done with all my classes and add/drop thing, I was decided to go to the aerobic dance at 5.30pm. Well, since I’m alone as usual I text Alang to join me. So, after a while then she came surprising me from the back! Gosh! Hahhhaha!!!

Nothing unusual happened. So, I went back to my hostel and find out that we have a water problem! GREAT!!! But still, I am lucky enough to take a shower BEFORE the water really stop! Huhuuu..

Then, I have a lil chit chat with Miera n Zura since we don’t really have any asgmt to do. Then, Yati buzz me to ask me to chat with her. Then, I open my YM (in Invisible mood as always) and chat with her. We were planning to celebrate New Year together in our own way! Hahahhahah!!!

But then, the line got worst and I just turn my lappy off. I tried to sleep then I can’t sleep coz I have this annoying headache! After a while, I’m struggling to sleep I received a text from him. Now, I can’t sleep and I’m feeling guilty.

I didn’t mean to hurt his feeling but I just did. I am sorry for that. I guess I have to wait until he get back to me. Please get back to me….
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Wednesday, December 30, 2009

First Class

Melodrama of aisyah ar at 12:09 PM 2 VVIP Readers Links to this post
Here I am, once again…
So, today was officially my first class for this sem.
I had project management class this morning.
Well, I was trying my best to hide my true identity by wearing those speck that I bought in JB,
But I guess people already recognize me! (Damn!)
Watever..
A usual, I will seat at the place where no one seats of course and being totally ALONE!
I felt boring by myself keeping quiet,
So I took my nail shiner and started to shine my nails!
Then I remember that I bought my mp3 with me!!!
So, I took it out, turn it on and played my fav song ‘Untouched-The Veronicas’ over and over again.
Until I finish shine all my nails (Gosh!! They looked gorgeous!!) Then I realized that the lecturer is not coming!! (Great!)
Who cares anyway, besides I still have class after this.
So I decided to write this:

My Wish list!
1.Sony Ericssons Xperia (X1)
2.White Gold Necklace with a cute heart locket
3.BOongashoes Sneakers (Type D)
4.New Spectacles
5.Majolica make up full set!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

'Abg Long'

Melodrama of aisyah ar at 11:59 AM 2 VVIP Readers Links to this post
So, now…..I am officially announced that I already have ‘Abg Long’!!!
Trust me, he’s a great, great, great guy!!
He’s not smoking and such a responsible guy!! (CHECK!)

Since, he doesn’t want me to put his face in here….so I’ll listen to him.
Or else my Along gonna nag at me till my ears bleeding!! Hahahah!!

I’m glad that they finally ready to settle down.
So, here I am…as a second wedding planner after my umi of course…
Will start to make whatever it takes (still blur actually), to make sure, when the day have come, they will remember it!!!

So, to my beloved sister, Along…I’m glad that you finally find your true happiness!!

To my becoming ‘Abg Long’, Thanks for your patience and understanding.

I guess my new year will start with a great opening!!!

Heppy New Year EVERYONE!!!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Monday, December 28, 2009

Hot Day!

Melodrama of aisyah ar at 2:46 PM 2 VVIP Readers Links to this post
Wat’s up people!!!! What a hot day today at Sintok!! Gosh…it’s killing me!!!

Owh…BTW…I’m already in Sintok….to be exact, UUM..

Today I got nothing much to do since I got problems with my timetable, so I decided not attend the class yet, not until I’m done with my timetable. It’s still an add/drop week anyway, so the attendance will not be taken until the add/drop week end.

Just now I received a text from Alang asking me to take her to Changlun, coz she needs to buy a shoes since she only have a sneakers with her. OMG!! What on earth she’s been thinking by only bring her sneakers in here, UUM!!! Hhaahhaah!!

Well, we, a student of course, must wear a formal cloth while attending the classes. No jeans, no sneakers, no short skirts, no short pans.

Whatever. I just wear what I want as I please. I don’t bind by the rules, since I’m the rules breaker anyway!!! Hahahahahah!!! Wish Yati were here, so that I have a partner in crime. Ghee~

Ok then, enough talking. I hope I didn’t give you bad pictures about UUM rite!! Ouh….UUM good!! (with a smile and unsure expression).

TILL HERE..
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Wednesday, December 23, 2009

happened

Melodrama of aisyah ar at 10:54 AM 8 VVIP Readers Links to this post
Ok…it’s been a while since the last time I updated my blog here…people kept asking when Im gonna update my blog…

So I guess…here I am once again…

I guess I just recovered from my dark painful and sorrow moment (perhaps..)
Anyway, let’s skip it can we…

Well, for those who already know, I’m currently working with my dad (Abuya) as a part-timer of course. Working with him such a challenge to me since he’s a workaholic and I’m not really.

But let’s look at the bright side. I do gain a lot of experience since we done outstation a lot and ummm..i do kinda like it. (I love to travel around anyway).

Let’s cut it short, we finally made our final hit on UCI (Unity College of International) by organized the registration day for the nursing students which happened last Saturday. The registration was in PJ (Petaling Jaya) and I had to wake up as early as 3am to prepare myself because we’re leaving at 4am.



Worst, I didn’t get a wink of sleep!!!! Not that I’m thrill to go there, but it’s because of my lil bros n sisters still playing around and making such a loud noise at 1.30am!!!!! Can u imagine that? hahahh!!

Thank god I managed to make myself awake until the registration end!! (well, I did skip for awhile though, sleeping in a car for like an hour…ahhhhh…heaven!) Then I FREAKINGLY woke up UNREADILY because there’s a cockroach on my leg!! For god sake, it’s disgusting!! That’s it!! I’m done sleeping. Then I went back to the registration desk and find myself boring again!! ( I wish Yati here with me you know…at least we can create some drama or something…argghhh!!)

While Abuya n Mummy busy with their things…I got myself busy too!!! Cam whore people!!!! So I went to the lobby and did what I do best!! Hahahhha!!


Then once again I felt so boring playing by myself. I went to the registration desk for a million times and kinda happy this time because it’s time to go home!!!! It was 1.30pm anyway. Gosh, I cudnt wait to be back home…I miss my umi!!

Then I did a alil chat with Abuya n Mummy on the way back until I fell asleep again.

Then we stop by at the R&R Segamat coz mummy said that their Nasi Beriani is the best in here. I gave it a try…and..i..liked it..hmm…I mean it’s delicious.

Overall, I love KL!! Except for the traffic jammed.

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Friday, December 11, 2009

Losing

Melodrama of aisyah ar at 4:15 AM 4 VVIP Readers Links to this post
i think, I started to lose myself lil by lil….
I don’t even want to hang out with my babe..
This thing keeps coming to my head…
And the time is running out…
No one cares…
I guess I’m all by myself again…
Hahhahahh!!

p/s: The only person that keeps me smiling only my mom…

Free Signature Generator www.tips-fb.com

Another Day

Melodrama of aisyah ar at 4:13 AM 4 VVIP Readers Links to this post
I keep smiling every time I woke up in the morning.

I keep telling myself that everything going to be alright.

I keep lying to myself…..and I can’t stop lying….

Coz I don’t want my mom to notice that. I don’t want to make her feel sad….

I just can’t..

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Hopeless

Melodrama of aisyah ar at 3:51 AM 1 VVIP Readers Links to this post
I thought we had agreed with this right?

Then, why you keep changing your mind? At One time you agreed with that and in a minute you disagreed....

I am trying my best to be patience with you and your changing mood and what did I get in returned? Only you being mad at me and keeping your distance?! You know what, this is not going to change anything!! Your attitude, your ego and all, it’s going to ruin my future!!!! You know what, my future!!!!

I am not blaming you for my mistakes. The only thing that I need from you is your understanding. I need you to help me to figure it out!!! Not recall back the past and continuously blaming me every second!. At this moment, I don’t need that. Don’t you understand??? I need a solution. The rational one!!! Is it that hard for you to do?

I hate to turn on your back at this matter, this next step is about my future. You know I need you. Then, why you’re being such a selfish person??? Why?? Why can’t we discuss about it?? Isn’t it so hard for you to do that??

I don’t understand you, for other people, you willing to go there! Even it’s a miles away, just to get near them for a lil conversation about what path is the best for them and you can’t do that to me??????? Why????!!!!!!!!!!!!!!!

I am weak in a fight like this and you know it well right….
I am trying my best to make you understand my situation and I guess you’re not listening, and it seems like you just too selfish to have a lil conversation with me without think of other choices. I really don’t know what to do anymore, coz to be the truth, I am mad at you too…to be exact, I really disappointed with you.

So, I give up…..I follow what you want, it’s your decision that’s matter right? Alright then…

But I want you to know one thing…just one thing….
Whatever happened to my future, it is your responsibility….
It is me who going to face the future that you choose. Me and not you…

I guess your ego will make you lose me….well, I guess you already have…

p/s: Don't you forget, I’m still a fighter.. www.tips-fb.com

Wednesday, December 2, 2009

Lencongan Kulai ke Saleng?

Melodrama of aisyah ar at 2:25 AM 3 VVIP Readers Links to this post
Ahad: Well, macam biasalah…interview kami kali ni di Kulai Johor…huhuuu…so, after abis sesi interview tue, aku igtkan trus baliklah an…tetiba pak razak bawa aku n mummy pergi Zoo Saleng…mula2 tu aku pelik gak an….ishk…buang tebiat ke abuya nie!!! Tapi bila sampai jer zoo dari jauh aku dah dgr dah suara budak2 tue!!!! Sapa?? Sapa lagi…..si kenit2 adik2 aku…hahahhah!!! Dorang kat sini rupanya!!!! Aku yg tdnyer pening kepala terus hilang an…hahahhah!!!! Anyway…here the pics!!

p/s: At last!!! I found my Cubby!!!!!









Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic * www.tips-fb.com

Kenangan Raya Haji

Melodrama of aisyah ar at 1:30 AM 1 VVIP Readers Links to this post







Inilah kami ketika raya haji....orang lain semua melawat sedara....
kami duduk umah then snap2 mcm raya puasa!!
hahhahahah!!!!
maaff zahir & batin....
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *

www.tips-fb.com

Monday, November 30, 2009

I heart this song!

Melodrama of aisyah ar at 5:08 PM 1 VVIP Readers Links to this post

Agnes Monica - Teruskanlah

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Hitting the NEW MOON!

Melodrama of aisyah ar at 4:48 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Oleh kerana memasing pun dah tak sabar nak tunggu esok an…
Si jijah tu paksa aku booking movie tickets online!! Then aku pun apa lagi….dah ada sponsor an…semangat dapatkan seat yang baik punya!! Tp syg, agak limited….last2 Jijah (Along) pergi beli sendiri kat CS!!
Then, malam tue kitaorg g tgk NEW MOON!! TRUST ME….IT’S WORTH YOUR MONEY!!
I once again….falling for Jacob!!

p/s: I just finished d’load the soundtrack! Ahhaa!!
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic * www.tips-fb.com

Mersing?

Melodrama of aisyah ar at 4:32 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Ahad: Aku ke Mersing!!!! Yayya!!! Perjalanan dalam 2 jam…aku bgn pukul 5 pagi….sebab mummy kata nak gerak pukul 6am…haaaaa…awalkan..tau tak pew...last2 gerak dlm pukul 6.30am…ok lah….kali ni Cuma aku, abuya dan mummy sahaja yg pergi ke Mersing…huhuuuu…
Aku igtkan nk tido dlm keter, tp tgkkan Abuya yg ngantok aku pun berbuallah…citer pasal percutian yg aku rancang dgn CT5 yg lain…hahha…lot of things!!! I love it!!
Sampai sana, aku Nampak jeti! Terigat plak suasana jeti di Besut!! Rasa teruja cam na ntah! Hahha!!! Then breakfast…abuya beli sotong yg sgt besar!! (pd aku tu yg besar yg pernah aku tgk n makan la…hahha!! Lalallaal~). Tau ark….sebenarnya, kitaorg lupa nak bw msk udang semalam…last2 abuya suruh pak cik restaurant tu tlg gorengkan….takut busuk pula nanti…huhuuu…yoish!!!

p/s: Dia dtg pada saat aku rasa hopeless……thanks Bie… 
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Kota yg Tinggi

Melodrama of aisyah ar at 3:52 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Sabtu: Aku ke Kota Tinggi. Team aku ditugaskan di PKG Sg Mas. Well, umi pesan suruh aku bw balik EMAS byk2! Tapi tercicir pula masa perjalanan pulang. Then Abuya sempat beli Udang Galah yg sgt besar2!!! RM30 sekilo…agak2 murah tak?? Abuya kata murah…aku pun rasa murah…besar weh…geram aku tgk!! Then, sampai2 umah dah lewat ptg!! Apa lg, memasing lepak ar….
Then malam tue aku layankan jap tgk Mnet Asian Music Award!! Hahahaha!! 4 jam tu weh!!! Gler mmg mantop!!! Bestnyer, 2NE1 menang besar malam tue, then Big Bang aku tak da…huhuuu…kempunann lg nk tgk T.O.P wat live an….tp seb baik G-Dragon & Taeyang ada…mmg mantop la dorg… then merapu lg ngan along…k.uder yg tgh on9 mcm dah serabut minah tue…gado ngan sape ntah kt facebook, muka ketat gler!!!! Hahaaaaa….
p/s: Pelikkan manusia ni, bila kita memiliki sesuatu, kita tak nak hargai dia, tp bila kita kehilangannya, barulah nak merayu2, nak mengaku betapa berharganya kita….hmmm…NO KOMEN!


p/s: Aku agk pelik dgn dia…..mungkin dia ada masalah kot….mungkin….dan aku sgt kepenatan..
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Friday, November 6, 2009

MWBC 2009

Melodrama of aisyah ar at 1:23 PM 3 VVIP Readers Links to this post

I just wanna share something interesting!!
Pernah dgr pasal MWBC tahun lepas??
Well, here it come for this year!!!!
MWBC tu apa??

Malaysia World Band Competition 2009

Want to know more??
Visit them here

p/s: I just register as one of the volunteer…ntah dpt ke tak…who cares..
But I’m not gonna miss it this year!! Ahaaaaaa…

Free Signature Generator www.tips-fb.com

Thursday, November 5, 2009

Home

Melodrama of aisyah ar at 8:18 PM 3 VVIP Readers Links to this post

So, here I am back in JB!!!! Home Sweet Home!!!! Well, igtkan ble balik blhlah lepak duduk rumah an, bina badan ke an…(ramai sgt kata aku ni kurus sgt…hahhha!!)…tapi rupanya duit mau masyuk!!!! Abuya suruh aku kerja kat ofis dia…hentam jer lah…office hour kot..(anak bos msk lambat pun tak pa an..) ha ye lah….selagi tak smpi ofis amik ko abuya call tiap 5min.....hahhaha! lalalla~

Paper pun…..kerja kat ofis tak lah teruk apa pun…yelah…Cuma boring jer lah…hahah!!! nak on9 pun tak leh!!! Tak sempat weh….hahahha!!

Tapi paper pun…aku heppy sgt balik umah….pagi2 bgn jer dah dgr suara umi…(rinduuu…), then dgr umi bebel jap suruh cepat2 siap g kejer…then saje wat lambat2 alasan nak tgu breakfast goreng pisang umi!! Hahhahah!!! Then nnt ble dah pukul 10am lebih pun tak sampai ofis lagi mulalah Pak Razak tu calling2…hahahha!!! Kna bebel lagi ngan umi…hahha!!! Sampai2 ofis, boooorrriiinnkkk…ada aku jer lah…staff abuya selalu kuar wat sales…huhu..BOS mana?? Dia tidoooooo kat umah!!!! Aaarrgghhh!!!

I enjoy my holidays!!!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

Thursday, October 29, 2009

"Pendakwah Bebas" Tak Diundang

Melodrama of aisyah ar at 5:45 PM 15 VVIP Readers Links to this post
Anonymous said...
alah...citer pasal coklat pun nak bising2...wei...x pernah dapat hadiah ke wei??????? Ko ni aku rasa ingat muka ko cantik sangat ke?? So jgnlah nak terkinja2 asyik dok adik beradik berangan 24hrs...Insya Allah lah 5CT's masuk neraka jahannam...tak pandai dah nak tutup aurat...dari kecik mak ayah x ajar ke?? ke korang yg taknak belajar?? rasa cukup agama dah bagi...belajar agama tingi2 sampai cucur atap..tapi xnak applykan pada kehidupan harian apa guna beb?????
October 27, 2009 9:45 PM


So,yang pertama sekali….apa kejadah KAU buat kat BLOG aku?? Aku yang terkinja ke ATAU KAU yang terkinja nak TENGOK AKU??? KO JAWAB LA SENDIRI AN!!!!

Aku dapat cokelat tu NASIB BAIK AKU LAH!!! Aku tak nak jadi macam KAU!!! Langsung tak bersyukur malah mencaci keberuntungan orang lain. KAU nie apa kes weh!!! SAKIT MENTAL?!! Ke KAU ni jeles??? Tak de sape nak bg cokelat kat KAU??? KAU cakap betol2 ckit!!!

Weh!!! Kalu aku CANTIK ke, tak CANTIK sekali pun apa masalahnyer ngan KAU?? KAU JELES tgk aku cantik dari KAU??? Ke tak da sapa nak kata KAU cantik yang KAU jd tak betol camnie??? KAU nie nak apa sebenarnya??? Siapa KAU pada aku?? NOTHING!!!! Aku ulang sekali lagi, NOTHING!!!!!!

At least aku terkinja2 pasal adik beradik aku. Bukan ,mcm KAU. Silap2 adik2 KAU pun tak nak ngaku KAU darah daging dorg dgn perangai busuk KAU nie. Kesian lah KAU, dah lah mcm ni, entah ada sibs pun aku tak tau la an, mulut jahat pulak tue, hati busuk lagi. Baik KAU g MATI jer lah. Setidaknya, KAU tak menyusahkan hidup org lain.

KAU ni lagak macam pendakwah. Tapi perkara asas pun KAU gagal. AKU ke KAU yang tak sekolah agama?? Belajar Tauhid ke tak ko nie? Naper KAU ni JAHIL sgt? KAU tak tahu ker, tiada siapa blh tentukan seseorg umat itu masuk NERAKA atau SYURGA, melainkan PENCIPTANYA!!! Ko jgn bawa AJARAN SESAT pula kat Blog aku nie weh…Ni aku tak ske nie…

AURAT!! Mmgnyer, KAU tu SUAMI aku ker yang KAU nak berkokok satu dunia nie?? Apa kejadah KAU bebel kat BLOG aku ni?? KAU nak aku KAWIN ngan KAU ker yang KAU mati matian nak tgk AKU pakai tudung nie??? Kau ni sape sebenarnya?? KAU NAK APA DARI AKU?? KAU NAK AKU JADI MACAM YANG KAU MAHU?? BEGITU? THEN WHAT?? Kiranya nanti, KAU puas hatilah KAU dah Berjaya ubah aku gitu?? KEPALA OTAK KAU lah!!! KAU ni sesatlah aku rasa, KAU ni tersepit antara dunia Jahiliah KAU tu ngan dunia NYATA.

Aku dah biasa jumpa org mcm KAU ni. Sikit hari dulu pun, ada juga PENDAKWAH BEBAS berkokok kat BLOG aku nie. Pastue SENYAP!!! Skang ni, KAU pula. Apa KES!!!! Mmgnyer, KAU kenal aku ker yang KAU begitu CARING TAHAP GABAN KAT AKU NIE??

Paper pun, terimalah kenyataan bahawa dakwah sesat KAU tu tak laku disini. Kalau KAU rasa nak buat gimik lagi kat page aku ni, SILAKAN. Dosa KAU, bukan aku. Ada AKU KISAH?? Blh BLAH LAH!!!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

Wednesday, October 21, 2009

A Lil Surprise

Melodrama of aisyah ar at 5:00 PM 9 VVIP Readers Links to this post

Hari ni aku sgt happy…I mean, extremely happy!!! Kenapa??? Heheeee…
Sebab…
Masa aku kelam kabut nak pergi kelas process writing td…
Tetiba aku tgk dlm kete ada bunga n chocolate!!!!
OMG!!!!! Is it for real??
Aku tau ‘Si Tomey’ bgn pagi hari ni walaupun class dia tgh hari nanti…
Dia kata ada asgmnt penting….rupanya ini asgmt dia….
Aku agak stunt beberapa minit gak b4 I realize that I’m crapping late to my class..
Ari ni ada presentation….hahahhaha!!!
Gosh!!! I am the luckiest girl in the world to have him in my life….
p/s: Thanks Bie……no words can describe how thankful I am…

Free Signature Generator www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal