Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, February 28, 2009

Semalam vs Hari Ini

Melodrama of aisyah ar at 1:34 AM 2 VVIP Readers Links to this post

Semalam...

Aku serabut...
Aku bangun pun lambat...
Aku mandi 1jam...
Aku g makan x habis pun...
Aku wat keje x da mood..
Aku reply msg Si Tomey pun lambat...
Phone aku kat mana pun aku x tau...
Eh.....nape serabut sgt pun ak x tau lah....

Hari Ini...

Aku heppy....
Aku igt pasal 7hb ni....
Aku Xcited!!
Aku senyum sorang....
Aku jadi semangat....
Aku jadi rindu kat Alang....
Aku jd blh ronda satu blok....
Aku semangat study....
Aku sayang Si Tomey....
Baru aku sedar....
Hidup aku sempurna....

lallallallaaaaaaaaa~
www.tips-fb.com

Thursday, February 26, 2009

BTN Langkawi aka Free Holiday..

Melodrama of aisyah ar at 2:56 AM 0 VVIP Readers Links to this post
cakkk....ni lah RA dr proton....dpp lain sume antar JPM, kami je yg unik...hahha...layan...
cantikkkkkkkkkkkkk sgt........nak g c2.......

aku posing dalam ferry...aku x kenal jpm dr dpp lain....ak ni peramahlah pula kan...wat hal sendiri sudah....huhuhuu....
PV blok kayangan diapit PV D (Miss Pija) n wakil PV C (Miss Ummi)...


ni tempat jual gamat, x tau np dorg g cni...aku layankan...

kain batik

ni, da smpi kt terminal ferry....nak balik dah...yoish!!

ak n pija..nak balik dah....rindu kat proton....ape jd blok kayangan ak tue...rindu si tomey juga..

ni lah 1st time
ak jejak kaki kat langkawi ni
selama ak idop kat utara ni
1st time g cni secara FREE of charge!!
mmg senangnyer idop
Tapi ada sebabnyer la nape free tue...

Ak stuck ngan kursus BTN pula.......tp x pe
dah namanya Aisyah, mmg pandai cari peluang curi2 g pantai!!!! CANTIKKKKKKKKKNYER!!!!!!!
Nak bagi korg tgk gak,
tp masalahnyer,
phone kna amik ngan pak cik2 fasi....
hahahhaha!!!!
rindu....
rindu kt si tomey....
ntah ape dia buat
dugaan......

so,
gambar time aku nak g ke Sandy beach resort
n after ak kuar dari sandy beach resort
je la yg dpt aku paparkan disini......
enjoy....

www.tips-fb.com

Tuesday, February 24, 2009

Itulah aku...lallalllaa~

Melodrama of aisyah ar at 12:39 AM 0 VVIP Readers Links to this post

"Apa kau menentangku
Untuk menjadikanmu
Cita2 hatiku
I will do it...i will do it..
Aku menyukaimu
X ada ruginya ku dapatkan kamu
Tiap kita bertemu
U r so sweet...u r so sweet
Ku memang punya trik
Buat kau klik
Dengan diriku
Bukan dengan magic
Cuma asyik
Saat dengan mu...
Itulah aku...."
www.tips-fb.com

Sunday, February 22, 2009

"Hectic Week"

Melodrama of aisyah ar at 7:35 PM 0 VVIP Readers Links to this post

17/2 : Syokkk!!! Tuntutan diterima Pentadbir!!! GREAT!!
Rindu Si Tomey.....

18/2 : Xcited!!! Achiq nak datang!! Yoish!!

19/2 : Along......................................maaf....
(Rasa nak balik JB sesangat..)

20/2 : Hati ak x tenteram. Ak x leh duduk saje, nanti ak fikir banyak....
So...ak bertukang....hmm...
Alang.....................hope U'll be strong ya.....Gambatee!!!

21/2
: Tido Mati.........Sedar2 dah malam!! (Crap)
Lapo..............

22/2 : Sakiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt!!!!! Ak jatuh longkang!!
X malu pun, coz ak jatuh penuh gaya....
Wahahhahahaha!! (longkang blok je...jgn pikir lain...)
Hmmmmm.....Batu Feringgi.....huhuuu.....
www.tips-fb.com

Monday, February 16, 2009

Sadis...

Melodrama of aisyah ar at 3:22 AM 3 VVIP Readers Links to this post
“Kerana Cemburu, Persahabatan Terputus..”

Korang setuju x ngan keterangan aku tue?? Lantaklah, tapi aku sangat2 setuju. Dalam persahabatan, kenapa perlu ada cemburu? Itu, tak ikhlas namanya. Kita patut rasa gembira bila kawan kita gembira, dan saling menasihati jika ada yang silap. Bukan menjadi batu api, mengeruhkan lagi keadaan.
Tapi aku lagi pelik, pada orang yang asyik mengata aku ini, aku itu tanpa sedar diri tu dulu. Sedapnye mulut dia mengata kita, padahal diri dia tu lagilah teruk.

Aku nk komen cikit ar pasal hal yang terjadi baru2 ni. Time tu, aku kena keluar pergi beli barang utk blok aku (memandangkan AJK lain tiada kemudahan seperti aku iaitu kereta) so, aku keluar beli barang ngan Si Tomey aku. Nak kuar ngan Miera aka assistant ak, dia ada KLK pula dah.

So, aku ni kat luar pergilah mencari barang2, meronda satu jitra n Alor star. Cian Si Tomey aku, mesti dia penat layankan aku. Hmmm...dugaan....

Tp silapnya aku, aku lupa pasal meeting aku n budak2 blok aku ngan pengetua baru. Ble aku sedar tgk dah pukul 8.50pm!!! “Oh!! Crap!!! Meeting kul 9pm!!!” padahal time tu aku masih kat Sakan, beli carpet.
Pastu aku pun msg la minah ni aka Timbalan aku, ak bg tau dia ‘Ak kat AS lg ni, nak OTW blik dah, mayb ak lambat ckit’...dgn harapan dia akan beritahu yang lain. Tetapi sebaliknya. Dia simpan information tu wat pekasam tuk dia sorg.

Sampai aku kat jitra, dia text aku kata pengetua x nak start selagi PV x ada. Aku pun mcm gila rushing secepat yg mungkin la. Padahal, ak ni lapo gle, dari pg x makan n dah 2 ari x SEMPAT tido!! Sampai aku kt PROTON, terus lari msk bilik, tukar pki bju blok n serbu g Dewan Kembara (tmpt meeting).

Agak pelik ar, coz sumenya Nampak heppy n pengetua pun tengah bahagia bg ucapan. Syukur, pengetua x marah, n JPMDPP pun nmpk normal jer. X da nmpk mcm nak hambur ak ke apa. Hmmm...
Kerana tidak puas ati, ak pun tanyalah bdk2 betul ke pengetua x nak start selagi ak x da. Sume kata tak lah, pengetua masuk, meeting terus start.

Dipendekkan cerita, timbalan ak tu dengan sengaja menokok tambah cerita menampakkan seolah2 keadaan ketika ketiadaan aku tu kecoh sesangat. Aku sgt bengang (marah). Then, boleh pula dia dok cerita kat member ak yg lain pasal aorta tue keesokkannya!! Lagi ak nyirap. Last2 dia datang bilik ak, ak hambur dia cukup2. Boleh pula time kna marah ngan ak tu, dia kutuk pula rum8 ak. Bila rum8 aku masuk dia cornar citer kot lain pula. “ey, awak igt sy x perasan ka???”

Last2, dia cuak kot tgk aku dok marah, dia pun keluar. Then bile ak g kuar tengok Si Tomey aku main futsal, dia leh Tanya rum8 aku “Aisyah mengamuk ke??” Adoyaiiiii.....dia yg wat ak marah, dia yg tnya rum8 ak. Ak mmg x faham!!! BESTFRIEND aku tuh!!!!!

So, sampai ari ni, dia mcm ngelak dari aku n aku pun x ckp ngan dia. Wat apa cakap ngan dia, nnt dia cornar pula cakap aku kot lain....ahaaaaiiiiiii.....kecah tol......

***dia dah lama dok ngata aku kat belakang. Aku je yang baru tahu...hmmm....***
www.tips-fb.com

Monday, February 2, 2009

A Little Message To Him..

Melodrama of aisyah ar at 9:10 AM 0 VVIP Readers Links to this post






www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal