Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, November 30, 2009

I heart this song!

Melodrama of aisyah ar at 5:08 PM 1 VVIP Readers Links to this post

Agnes Monica - Teruskanlah

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Hitting the NEW MOON!

Melodrama of aisyah ar at 4:48 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Oleh kerana memasing pun dah tak sabar nak tunggu esok an…
Si jijah tu paksa aku booking movie tickets online!! Then aku pun apa lagi….dah ada sponsor an…semangat dapatkan seat yang baik punya!! Tp syg, agak limited….last2 Jijah (Along) pergi beli sendiri kat CS!!
Then, malam tue kitaorg g tgk NEW MOON!! TRUST ME….IT’S WORTH YOUR MONEY!!
I once again….falling for Jacob!!

p/s: I just finished d’load the soundtrack! Ahhaa!!
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic * www.tips-fb.com

Mersing?

Melodrama of aisyah ar at 4:32 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Ahad: Aku ke Mersing!!!! Yayya!!! Perjalanan dalam 2 jam…aku bgn pukul 5 pagi….sebab mummy kata nak gerak pukul 6am…haaaaa…awalkan..tau tak pew...last2 gerak dlm pukul 6.30am…ok lah….kali ni Cuma aku, abuya dan mummy sahaja yg pergi ke Mersing…huhuuuu…
Aku igtkan nk tido dlm keter, tp tgkkan Abuya yg ngantok aku pun berbuallah…citer pasal percutian yg aku rancang dgn CT5 yg lain…hahha…lot of things!!! I love it!!
Sampai sana, aku Nampak jeti! Terigat plak suasana jeti di Besut!! Rasa teruja cam na ntah! Hahha!!! Then breakfast…abuya beli sotong yg sgt besar!! (pd aku tu yg besar yg pernah aku tgk n makan la…hahha!! Lalallaal~). Tau ark….sebenarnya, kitaorg lupa nak bw msk udang semalam…last2 abuya suruh pak cik restaurant tu tlg gorengkan….takut busuk pula nanti…huhuuu…yoish!!!

p/s: Dia dtg pada saat aku rasa hopeless……thanks Bie… 
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Kota yg Tinggi

Melodrama of aisyah ar at 3:52 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Sabtu: Aku ke Kota Tinggi. Team aku ditugaskan di PKG Sg Mas. Well, umi pesan suruh aku bw balik EMAS byk2! Tapi tercicir pula masa perjalanan pulang. Then Abuya sempat beli Udang Galah yg sgt besar2!!! RM30 sekilo…agak2 murah tak?? Abuya kata murah…aku pun rasa murah…besar weh…geram aku tgk!! Then, sampai2 umah dah lewat ptg!! Apa lg, memasing lepak ar….
Then malam tue aku layankan jap tgk Mnet Asian Music Award!! Hahahaha!! 4 jam tu weh!!! Gler mmg mantop!!! Bestnyer, 2NE1 menang besar malam tue, then Big Bang aku tak da…huhuuu…kempunann lg nk tgk T.O.P wat live an….tp seb baik G-Dragon & Taeyang ada…mmg mantop la dorg… then merapu lg ngan along…k.uder yg tgh on9 mcm dah serabut minah tue…gado ngan sape ntah kt facebook, muka ketat gler!!!! Hahaaaaa….
p/s: Pelikkan manusia ni, bila kita memiliki sesuatu, kita tak nak hargai dia, tp bila kita kehilangannya, barulah nak merayu2, nak mengaku betapa berharganya kita….hmmm…NO KOMEN!


p/s: Aku agk pelik dgn dia…..mungkin dia ada masalah kot….mungkin….dan aku sgt kepenatan..
Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

Friday, November 6, 2009

MWBC 2009

Melodrama of aisyah ar at 1:23 PM 3 VVIP Readers Links to this post

I just wanna share something interesting!!
Pernah dgr pasal MWBC tahun lepas??
Well, here it come for this year!!!!
MWBC tu apa??

Malaysia World Band Competition 2009

Want to know more??
Visit them here

p/s: I just register as one of the volunteer…ntah dpt ke tak…who cares..
But I’m not gonna miss it this year!! Ahaaaaaa…

Free Signature Generator www.tips-fb.com

Thursday, November 5, 2009

Home

Melodrama of aisyah ar at 8:18 PM 3 VVIP Readers Links to this post

So, here I am back in JB!!!! Home Sweet Home!!!! Well, igtkan ble balik blhlah lepak duduk rumah an, bina badan ke an…(ramai sgt kata aku ni kurus sgt…hahhha!!)…tapi rupanya duit mau masyuk!!!! Abuya suruh aku kerja kat ofis dia…hentam jer lah…office hour kot..(anak bos msk lambat pun tak pa an..) ha ye lah….selagi tak smpi ofis amik ko abuya call tiap 5min.....hahhaha! lalalla~

Paper pun…..kerja kat ofis tak lah teruk apa pun…yelah…Cuma boring jer lah…hahah!!! nak on9 pun tak leh!!! Tak sempat weh….hahahha!!

Tapi paper pun…aku heppy sgt balik umah….pagi2 bgn jer dah dgr suara umi…(rinduuu…), then dgr umi bebel jap suruh cepat2 siap g kejer…then saje wat lambat2 alasan nak tgu breakfast goreng pisang umi!! Hahhahah!!! Then nnt ble dah pukul 10am lebih pun tak sampai ofis lagi mulalah Pak Razak tu calling2…hahahha!!! Kna bebel lagi ngan umi…hahha!!! Sampai2 ofis, boooorrriiinnkkk…ada aku jer lah…staff abuya selalu kuar wat sales…huhu..BOS mana?? Dia tidoooooo kat umah!!!! Aaarrgghhh!!!

I enjoy my holidays!!!

Free Signature Generator www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal