Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, November 5, 2009

Home

Melodrama of aisyah ar at 8:18 PM

So, here I am back in JB!!!! Home Sweet Home!!!! Well, igtkan ble balik blhlah lepak duduk rumah an, bina badan ke an…(ramai sgt kata aku ni kurus sgt…hahhha!!)…tapi rupanya duit mau masyuk!!!! Abuya suruh aku kerja kat ofis dia…hentam jer lah…office hour kot..(anak bos msk lambat pun tak pa an..) ha ye lah….selagi tak smpi ofis amik ko abuya call tiap 5min.....hahhaha! lalalla~

Paper pun…..kerja kat ofis tak lah teruk apa pun…yelah…Cuma boring jer lah…hahah!!! nak on9 pun tak leh!!! Tak sempat weh….hahahha!!

Tapi paper pun…aku heppy sgt balik umah….pagi2 bgn jer dah dgr suara umi…(rinduuu…), then dgr umi bebel jap suruh cepat2 siap g kejer…then saje wat lambat2 alasan nak tgu breakfast goreng pisang umi!! Hahhahah!!! Then nnt ble dah pukul 10am lebih pun tak sampai ofis lagi mulalah Pak Razak tu calling2…hahahha!!! Kna bebel lagi ngan umi…hahha!!! Sampai2 ofis, boooorrriiinnkkk…ada aku jer lah…staff abuya selalu kuar wat sales…huhu..BOS mana?? Dia tidoooooo kat umah!!!! Aaarrgghhh!!!

I enjoy my holidays!!!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Home"

Hisham on November 6, 2009 at 12:12 AM said...[Reply to comment]

hye salam jengah,nice blog..kite tkr link k...bubye

faridLO ™ on November 6, 2009 at 12:59 AM said...[Reply to comment]

curi tulang

Vee Violet on November 10, 2009 at 4:04 PM said...[Reply to comment]

cantik baju dear...
muka pun dah macam korean vee tgk...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal