Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, June 5, 2010

Red Surprise!

Melodrama of aisyah ar at 12:23 PM
Pagi td ak bgn mcm biasa…terus ngadap hammies ak kt bilik study Dolah (Adik aku). So, ak igt nk main2 ngan Trixy n Casmo coz mlm semalam ak tdo agak awal sebab penat tahap dewa!

Ak tengok Casmo masih lagi gembira bermain dgn wheel dia di tingkat atas, manakala Trixy pula dah tido dlm toilet house dia yg kecil tue….comel…

Aku nak amik Trixy, tetiba ak nmpk ada benda merah gerak2 dari bawah badan Trixy….ak tau dah apa menda tuh…

Ak terus panic…ak kejutkan achiq minta tlg dia…

Kamu tahu itu apa???

Anak dia lah!!!!! Baru seekor!!!! My first baby Pups!!!

Dengan kelam kabutnya, aku alihkan Casmo, Luna dan Moon dr situ, dan hantar mereka di rumah kebajikan sementara. Aku biarkan Trixy seorang dlm tu, sehingga dia selesai melahirkan.

Melihatkan Casmo, Luna dan Moon ak jd serba salah nk biarkan mereka dirumah kebajikan tue. Maka ak bertekad untuk membeli satu rumah baru utk mereka. So, petang tue, ak terus bergegas mencari sangkar yg terbaik utk mereka. Puas cari merata hinggalah kami bertapak di Sutera Mall.

Wahhhh!!! (Ak jd perak jap..) Sutera Mall adalah syurga Japan/Korean ku!! So, ak dah blh jdkan CS ditempat ke-2…blh eh..gitu?? hahha!!
Ak pun decided beli Habitrail Mint utk mereka!! Owh!! Ak sgt puas hati!!!! Sampai rumah, ak terus setting cepat2….selesai je ak terus ambik balik Casmo, Luna dan Moon dr rumah kebajikan.
Pastu ak tengok pula perkembangan Trixy. Owh!!!!!! Akhirnya dengan ini aku mengumumkan bahawa Trixy selamat melahirkan 4 ekor baby Pups yg sgt kecik, merah dan comel!! Owh……
30 MAY 2010
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "Red Surprise!"

naz on June 5, 2010 at 2:51 PM said...[Reply to comment]

huh adik saya siubuk nak bela ni lah haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal