Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, June 5, 2010

Wedding Season!!

Melodrama of aisyah ar at 10:26 AM
Fuh, hari ni aku attend 2 wedding!! Since, Along lantik aku jd Wedding Planner dia…so, tiap kali umi dapat invitation, aku mesti akan pergi! Especially, wedding yg dibuat di dewan! Coz, aku nak survey menyervey la~

So, wedding pertama bertempat di Kg Kastam. Alah, jiran bawah tu ha…(Mcm la korg kenal an..). Tapi tak pew…yg penting, adik kepada pengatin lelaki tu, dulu2 kawan sek SIGS aku….Cuma kami tak rapat…ala2 jumpa2 jeling2 gtue…hahhahaha!! (kidding!!)
Comment:
Buffet dia agak tidak memuaskan (maaf ya pd caterer..)
Tema, dia agak suram kerana dorg gne warna chocolate seakan oren tue…(bukan gold ya, coz agak malap…)
Tapi yg best, all the family pakai baju yg sama ikut tema…termasuk kendarat pun ada baju mereka…itulah, keseragaman!

Selesai terjah wedding pertama, kami bergegas ke destinasi kedua, iaitu wedding Dr Haida (Ank perempuan kwn umi..). Bertempat di dewan Jubli Perak, BBU (Bandar Baru Uda). To Johorian, kamu tahu tak kat mn?? Alah, kat dgn masjid BBU tulah….

Wedding ni ak agak excited coz dia buat didewan…menepati survey yg aku sdg jalankan…ok!! So, yg pergi Cuma, aku, Umi dan Achiq. Uder da full, dia pun back out! Hampeh itu minah…hahha!!
Comment:
Wedding yg sgt mewah…(agaklah..)
Buffet dia ada umph! Tp bubur kacang dia ada rasa klorin ma…(OUT! For caterer ya…sorry..)
Perjalanan majlis pun fun jer coz DJ dia sempoi…
Pelamin dia very nice!!! Tema pun sgt ceria ya…(Purple lavender n white..)

So, after majlis tue, aku pun keluar dewan nk cari kalau2 ak blh dpkan no contac person in charge dewan ni an….apa yg aku minat sgt kt dewan ni, dia ada Air-Cond!!! Huhuuu…
Then aku dpt tahu, sewa dwn hanya RM500!! Murah juga…..(in my list!)

So, till here….Ak kna teman Cik Su Shopping pula kul 5pm jap g..

Nnt apa2 ak update lg pasal wedding planner my sis ok!! Tc peps!! Xoxo~ wahahaa!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "Wedding Season!!"

CoNaN eD on June 5, 2010 at 12:44 PM said...[Reply to comment]

wah bagusnye bleh order ni hahahaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal