Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, June 5, 2010

Award CUTE!!

Melodrama of aisyah ar at 7:38 PM 1 VVIP Readers Links to this post
Wahhhh!! Ak dpt award lagi...kali ni diberi nama 'Award Cute'. Nak tahu siapa yg beri pd ak??? heheeee...

Empunya diri memiliki nama yg sgtlah unik!! Beliau ialah Caliph Shuriken
Thanks to him for giving me this cute award!

1. Thank & Link the person that give you the award
Arigato ne Calip San!!!

2. Pass the award to 15 bloggers you've recently discovered & think fantastic
Wahahaaa!!! Nnt ak akan buzz kt shoutbox mereka2 yg layak! hah!!

3. Contact that blogs and let them know they've won the award
Check ur shoutbox ya peps!!

4. State 7 things about yourself
-Love Music
-Love Movie
-Love to be alone
-Hate fake/backstabber 'Bitch'
-A Fighter (U hit me once, i hit u 10 times)
-Love CUTE thing
-Silence person sometimes
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

You Just Keep On Loving Me

Melodrama of aisyah ar at 2:41 PM 1 VVIP Readers Links to this post
No matter what I look like,
Whether pretty or plain you see,
When I’m all dressed up or in PJs,
You just keep on loving me.

Sometimes I’m happy and cheerful;
Other times grumpy and sad;
Your absolute love never wavers,
Whether I’m grouchy or glad.

Sometimes I try to change you;
And sometimes I criticize;
But I feel something melting within me,
When I see all the love in your eyes.

Your tolerance is endless,
However I choose to be;
Having my love makes you happy,
So you just keep on loving me.

And that is why, my love,
Whatever else I do,
One thing is sure, no matter what,
I’ll just keep on loving you.

Heppy 2nd Anniversary Honey Bie...
31 May 2008-31 May 2010
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Red Surprise!

Melodrama of aisyah ar at 12:23 PM 1 VVIP Readers Links to this post
Pagi td ak bgn mcm biasa…terus ngadap hammies ak kt bilik study Dolah (Adik aku). So, ak igt nk main2 ngan Trixy n Casmo coz mlm semalam ak tdo agak awal sebab penat tahap dewa!

Ak tengok Casmo masih lagi gembira bermain dgn wheel dia di tingkat atas, manakala Trixy pula dah tido dlm toilet house dia yg kecil tue….comel…

Aku nak amik Trixy, tetiba ak nmpk ada benda merah gerak2 dari bawah badan Trixy….ak tau dah apa menda tuh…

Ak terus panic…ak kejutkan achiq minta tlg dia…

Kamu tahu itu apa???

Anak dia lah!!!!! Baru seekor!!!! My first baby Pups!!!

Dengan kelam kabutnya, aku alihkan Casmo, Luna dan Moon dr situ, dan hantar mereka di rumah kebajikan sementara. Aku biarkan Trixy seorang dlm tu, sehingga dia selesai melahirkan.

Melihatkan Casmo, Luna dan Moon ak jd serba salah nk biarkan mereka dirumah kebajikan tue. Maka ak bertekad untuk membeli satu rumah baru utk mereka. So, petang tue, ak terus bergegas mencari sangkar yg terbaik utk mereka. Puas cari merata hinggalah kami bertapak di Sutera Mall.

Wahhhh!!! (Ak jd perak jap..) Sutera Mall adalah syurga Japan/Korean ku!! So, ak dah blh jdkan CS ditempat ke-2…blh eh..gitu?? hahha!!
Ak pun decided beli Habitrail Mint utk mereka!! Owh!! Ak sgt puas hati!!!! Sampai rumah, ak terus setting cepat2….selesai je ak terus ambik balik Casmo, Luna dan Moon dr rumah kebajikan.
Pastu ak tengok pula perkembangan Trixy. Owh!!!!!! Akhirnya dengan ini aku mengumumkan bahawa Trixy selamat melahirkan 4 ekor baby Pups yg sgt kecik, merah dan comel!! Owh……
30 MAY 2010
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Wedding Season!!

Melodrama of aisyah ar at 10:26 AM 1 VVIP Readers Links to this post
Fuh, hari ni aku attend 2 wedding!! Since, Along lantik aku jd Wedding Planner dia…so, tiap kali umi dapat invitation, aku mesti akan pergi! Especially, wedding yg dibuat di dewan! Coz, aku nak survey menyervey la~

So, wedding pertama bertempat di Kg Kastam. Alah, jiran bawah tu ha…(Mcm la korg kenal an..). Tapi tak pew…yg penting, adik kepada pengatin lelaki tu, dulu2 kawan sek SIGS aku….Cuma kami tak rapat…ala2 jumpa2 jeling2 gtue…hahhahaha!! (kidding!!)
Comment:
Buffet dia agak tidak memuaskan (maaf ya pd caterer..)
Tema, dia agak suram kerana dorg gne warna chocolate seakan oren tue…(bukan gold ya, coz agak malap…)
Tapi yg best, all the family pakai baju yg sama ikut tema…termasuk kendarat pun ada baju mereka…itulah, keseragaman!

Selesai terjah wedding pertama, kami bergegas ke destinasi kedua, iaitu wedding Dr Haida (Ank perempuan kwn umi..). Bertempat di dewan Jubli Perak, BBU (Bandar Baru Uda). To Johorian, kamu tahu tak kat mn?? Alah, kat dgn masjid BBU tulah….

Wedding ni ak agak excited coz dia buat didewan…menepati survey yg aku sdg jalankan…ok!! So, yg pergi Cuma, aku, Umi dan Achiq. Uder da full, dia pun back out! Hampeh itu minah…hahha!!
Comment:
Wedding yg sgt mewah…(agaklah..)
Buffet dia ada umph! Tp bubur kacang dia ada rasa klorin ma…(OUT! For caterer ya…sorry..)
Perjalanan majlis pun fun jer coz DJ dia sempoi…
Pelamin dia very nice!!! Tema pun sgt ceria ya…(Purple lavender n white..)

So, after majlis tue, aku pun keluar dewan nk cari kalau2 ak blh dpkan no contac person in charge dewan ni an….apa yg aku minat sgt kt dewan ni, dia ada Air-Cond!!! Huhuuu…
Then aku dpt tahu, sewa dwn hanya RM500!! Murah juga…..(in my list!)

So, till here….Ak kna teman Cik Su Shopping pula kul 5pm jap g..

Nnt apa2 ak update lg pasal wedding planner my sis ok!! Tc peps!! Xoxo~ wahahaa!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal