Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, October 29, 2009

"Pendakwah Bebas" Tak Diundang

Melodrama of aisyah ar at 5:45 PM
Anonymous said...
alah...citer pasal coklat pun nak bising2...wei...x pernah dapat hadiah ke wei??????? Ko ni aku rasa ingat muka ko cantik sangat ke?? So jgnlah nak terkinja2 asyik dok adik beradik berangan 24hrs...Insya Allah lah 5CT's masuk neraka jahannam...tak pandai dah nak tutup aurat...dari kecik mak ayah x ajar ke?? ke korang yg taknak belajar?? rasa cukup agama dah bagi...belajar agama tingi2 sampai cucur atap..tapi xnak applykan pada kehidupan harian apa guna beb?????
October 27, 2009 9:45 PM


So,yang pertama sekali….apa kejadah KAU buat kat BLOG aku?? Aku yang terkinja ke ATAU KAU yang terkinja nak TENGOK AKU??? KO JAWAB LA SENDIRI AN!!!!

Aku dapat cokelat tu NASIB BAIK AKU LAH!!! Aku tak nak jadi macam KAU!!! Langsung tak bersyukur malah mencaci keberuntungan orang lain. KAU nie apa kes weh!!! SAKIT MENTAL?!! Ke KAU ni jeles??? Tak de sape nak bg cokelat kat KAU??? KAU cakap betol2 ckit!!!

Weh!!! Kalu aku CANTIK ke, tak CANTIK sekali pun apa masalahnyer ngan KAU?? KAU JELES tgk aku cantik dari KAU??? Ke tak da sapa nak kata KAU cantik yang KAU jd tak betol camnie??? KAU nie nak apa sebenarnya??? Siapa KAU pada aku?? NOTHING!!!! Aku ulang sekali lagi, NOTHING!!!!!!

At least aku terkinja2 pasal adik beradik aku. Bukan ,mcm KAU. Silap2 adik2 KAU pun tak nak ngaku KAU darah daging dorg dgn perangai busuk KAU nie. Kesian lah KAU, dah lah mcm ni, entah ada sibs pun aku tak tau la an, mulut jahat pulak tue, hati busuk lagi. Baik KAU g MATI jer lah. Setidaknya, KAU tak menyusahkan hidup org lain.

KAU ni lagak macam pendakwah. Tapi perkara asas pun KAU gagal. AKU ke KAU yang tak sekolah agama?? Belajar Tauhid ke tak ko nie? Naper KAU ni JAHIL sgt? KAU tak tahu ker, tiada siapa blh tentukan seseorg umat itu masuk NERAKA atau SYURGA, melainkan PENCIPTANYA!!! Ko jgn bawa AJARAN SESAT pula kat Blog aku nie weh…Ni aku tak ske nie…

AURAT!! Mmgnyer, KAU tu SUAMI aku ker yang KAU nak berkokok satu dunia nie?? Apa kejadah KAU bebel kat BLOG aku ni?? KAU nak aku KAWIN ngan KAU ker yang KAU mati matian nak tgk AKU pakai tudung nie??? Kau ni sape sebenarnya?? KAU NAK APA DARI AKU?? KAU NAK AKU JADI MACAM YANG KAU MAHU?? BEGITU? THEN WHAT?? Kiranya nanti, KAU puas hatilah KAU dah Berjaya ubah aku gitu?? KEPALA OTAK KAU lah!!! KAU ni sesatlah aku rasa, KAU ni tersepit antara dunia Jahiliah KAU tu ngan dunia NYATA.

Aku dah biasa jumpa org mcm KAU ni. Sikit hari dulu pun, ada juga PENDAKWAH BEBAS berkokok kat BLOG aku nie. Pastue SENYAP!!! Skang ni, KAU pula. Apa KES!!!! Mmgnyer, KAU kenal aku ker yang KAU begitu CARING TAHAP GABAN KAT AKU NIE??

Paper pun, terimalah kenyataan bahawa dakwah sesat KAU tu tak laku disini. Kalau KAU rasa nak buat gimik lagi kat page aku ni, SILAKAN. Dosa KAU, bukan aku. Ada AKU KISAH?? Blh BLAH LAH!!!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

15 VVIP Readers on ""Pendakwah Bebas" Tak Diundang"

alvin takda rumah harga 8juta story.... on October 29, 2009 at 8:13 PM said...[Reply to comment]

pendakwah bebas ni penjaga pintu neraka kalau kau nak tau...kecoh kat blog org boleh la...huh...

Megumi Shika on October 29, 2009 at 9:37 PM said...[Reply to comment]

hahahahahahahhaahahahahahahahahahahah
TERBAIK!
hampeh tol la..bosan aku..ko pun mst dh bosan kn sya..

NurCinta on October 29, 2009 at 10:10 PM said...[Reply to comment]

pendakwah tu tak leh tgk org senang gamaknnyee.. kunun dia terbaik la sangat. boleh blah.. wat blog sniri, melalak ahh kat blog sniri..

jee yunus on October 29, 2009 at 10:11 PM said...[Reply to comment]

la..wat xtau jer aishah..org 2 mmg mereng..die x bole tgk org len happy..pedulik kn jew...janji kiter x kaco idop org...point dier JELESSS jew..so abaikan la pendakwah bebas ni..janji awak bahagier...:>

Hunky on October 30, 2009 at 3:44 AM said...[Reply to comment]

I agree with jee.
Niat dia bukan nak berdakwah, but busuk hati. Melayu kuno.

Kalau betul dia nak berdakwah, bukan cara macam ni, coz macam ni buat orang lagi jauh adela.

NExt time delete je comment tu. not worth the emotional drainage.
Memang itu pun yang dia nak.

NiZaM on October 30, 2009 at 6:07 AM said...[Reply to comment]

btol3..

dahlah pakai nama anon... tunjuklah kan siapa kalau betul2 berani... mana tau ustaz rock ke, ustaz balada ke?

R.K on October 30, 2009 at 3:50 PM said...[Reply to comment]

pon maka takde da pendakwah tuh,
aku ingat dia salah box komen a, haha~
^^
oke. jeles dengan coklat tuh. aku laki, ade sape2 nak bagi coklat kat aku? haha~

em,hunny. "melayu kuno" so sure 'it' is malay a?.
^^

Anonymous said...[Reply to comment]

die ni bukan berdakwah aisyah....
die ni bodoh piak yang tak tau agama!
ade agama..tp tak tau guna dgn btol.

bubub

cik CumeY on October 31, 2009 at 12:53 PM said...[Reply to comment]

saiko...

takper lah darling..
kadang2 ader orang macam nie..
hahaha..slalu hot chicks memang lah ramai jeles..

lagik satu...
dier tuh cakap ikot hati..bukan akal..hehehe...

memang xder saper yang bole tentukan syurga neraka tok seseorang..

macam xder saper gak bole tentukan..yang jahat tuh xkan berubah jadik baik...tol x?

stay cool bab3!

Anonymous said...[Reply to comment]

isk..isk...itulah manusia akhir zaman..x tahu yg mana baik yg mana buruk..AGAMA penentu segalanya..Jangan main fikir fakta sahaja sekarang ni..ikut kepala hotak je k??? Kita kena rujuk Al Quran & As Sunnah..ingatlah sesiapa yg mengiyakan yg salah disisi agama..neraka lah tempatnya..Amar Makruf Nahi Mungkar ...Astagfirullah...Lihatlah kejadian di Indonesia sekarang ni...Fikir2kanlah wahai kawan2 ku...

Ika Razak on November 2, 2009 at 2:18 PM said...[Reply to comment]

sabar la ye dik.. yes, orang tu nampak macam busuk hati sebab first thing yg die cakap pasal coklat. macam jeles pulak u dpt coklat.

n maybe die jeles adik beradik die tak macam urs. mesra , n saling syg satu sama lain.

kalo betul die tau pasal agama die takkan cakap u all akan masuk neraka.sapa la yang tau sape akan masuk syurga n sape yg akan masuk neraka kan?

diharapkan orang tu sedarla kesilapannye. Die buat orang sakit hati pun berdosa jugak. aite?

Hati Yang Tenang Hanya dengan MengingatiMu said...[Reply to comment]

Sis..sebenarnya saya rasa orang ni hanya nak perbetulkan keadaan sahaja. Bukan apa..cuma x betul cara sahaja. Kita lihat dari aspek positif. Cuba sis fikirkan sejenak k :) kita jgn ikut hati coz kita akan mati. Cuba ikut akal & fikiran yang telah dianugerahkan oleh ALLAH s.w.t. Tiada yang buruk yang disuruhNya. Semuanya ada kelebihan disebalik perintahNya. So..2 2 kena lihat & hayati apa sebenarnya rasional yang ingin disampaikan. Insya Allah..Tuhan sentiasa menerima taubat dari hamba2Nya....Amminn... Adios!!

Anonymous said...[Reply to comment]

to:uninvited 'pendakwah bebas' ,

3 things i wud like to say to u:
1) PITY U coz u aint got nobody to share ur SICK opinian and psycho feelings.U R A LOSER LONER!!
2) PITY U COZ U AINT GOT SIBLINGS LIKE HER COZ WE R GORGEZ AND FABULOUZ!
3) PITY U COZ NOBODY WANTS U INCLUDING UR OWN FAMILY.THEY JZ HATE U!!!
FR: ALONG(CT1)

Anonymous said...[Reply to comment]

saya stuju ngn apa yg Hati Yang Tenang Hanya dengan MengingatiMu said...
Anonymous ingin menegur tp ngn cara yg salah...
dia nk tunaikan tggjwb dia sebagai muslim..
suma yg diperkatakn di cni ada btol dan salahnya...
sama2 lah kita renungkannya...

Siti Fatimah A. Razak on November 6, 2009 at 9:21 PM said...[Reply to comment]

lil bit out-dated here...

Dear KAMU yg iri.....

" wat aper la kome bwang mase nk jeles kat kiteorg adik-beradik yg tomei n cun ni... cube tingkatkan kualiti diri tuh.... mantapkan luaran n dalaman... insyaallah, perasaan iri pada kami yg gorgeous ini akan hilang~ semoga kamu, makhluk yg iri hati ini akan mendapat keberkatan dari-NYA... amin~ "

Yours sincerely,
CT-3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal