Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, January 13, 2011

New Messy Look!

Melodrama of aisyah ar at 1:04 PM
Sempena tahun baru 2011 ni, aku decide nak berwajah baru lah kononnya. So, semalam puas meronda satu Holiday Plaza (again) dan KSL City (Shopping complex baru di JB tue!!!) survey the best price and service for my hair cut and all. Pikir punya pikir, akhirnya kami jumpa juga tempat yang kami rasakan 'Not Bad' to try though.

So, aku buat appointment with Newz Saloon di KSL City. Memandangkan, hairstylist dia meyakinkan aku so, I choose her.
Actually ak dah bosan sgt dgn rambut lurus aku ni. Aku sangat teramat nak buat bolb victoria style!!! Tapi, aku ingat, BETTER aku buat tahun depan sebab tahun ni aku ada agenda besar dan penting. Wedding along and all. Kalau berambut pendek with Kebaya, nampak tak ayu gtue!! hahahah!!
So, this is my new hair!! Baru siap curl dia nampak hard sgtkan. Tapi nanti lama2 dia akan nampak naturally wave. Hahahhahah!! Really...ghee~

Owh!!! Thanks to Newz Saloon sebab tempek gambar aku dlm photo album FB mereka!!!! Huhuuu....Terharu!!!! Nak tengok?? SINI (Poyo!!!)

www.tips-fb.com

7 VVIP Readers on "New Messy Look!"

siti faridah harun (nama penuh tu) on January 13, 2011 at 1:51 PM said...[Reply to comment]

hahah!! cun cun,, poyo?? x poyolah ,,, ok gak ngaku poyo dari gedik2 ,, ngeh3

a.m.y ^_^ on January 13, 2011 at 3:20 PM said...[Reply to comment]

g ksl city smlm ke?? sme la.. xde plak tsrempak.. hee

noraim on January 13, 2011 at 3:37 PM said...[Reply to comment]

comel :)

Tuan Din on January 13, 2011 at 7:49 PM said...[Reply to comment]

ouwh... cantik rambut cam nie.. jgn buat terlalu kembang sebab tak sesuai ngan bentuk tubuk awak!!

nora on January 14, 2011 at 5:25 PM said...[Reply to comment]

tingin nak buat rambut cm u
tapi..asal panjang je nak potong isyhhh geram tul

farinajaafar on January 14, 2011 at 8:15 PM said...[Reply to comment]

Nice!!!! ;)

gdiamy1 on January 16, 2011 at 7:29 AM said...[Reply to comment]

rasanya dh xstylish rambut pendek gaya posh tue..2009 nyer style...hehehe..but it'k for try...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal