Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, July 25, 2011

No Longer Special!

Melodrama of aisyah ar at 1:48 PM
Bila dia mula rasa 

‘I don’t feel special anymore. Feel like shit!’

Kalaulah masa ni, kamu baru nak sedar….rasanya dah lambat kot. Kamu tak payahlah nak bermanja2 dengan dia ketika ni sebab perasaan dia dah tak ada untuk kamu. Tiap kali dengar suara kamu buat dia rasa teruk dan kecewa.

Kalaulah masa ni baru kamu nak wish good morning good night, rasanya tak payah bazir kredit kot. Sebab tak da nilai pun good morning good night kamu tu pada dia. sebab dia tahu, kamu buat bukan ikhlas pun. Sebabkan terigt tuntutan2 dia tempoh hari.

Kalaulah masa ni baru kamu nak minta sorry bagai, yang mana dia dah dgr berjuta kali kot! Tiada makna padanya. Sorry kamu, Cuma kata-kata penyedap telinga. Tidak pada hatinya.
Sebelum kamu menuding jari kearahnya, kamu juga harus sedar tindak – tanduk kamu yang membuatkannya sebegitu rupa. Dia perempuan materialistic?!!! So what! Kamu tak suka?? Kamu TINGGALKAN dia sekarang ini, sebelum terlambat!!!!!

Dia pentingkan KESEMPURNAAN. Tapi kamu tak pernah cuba mahu memahami sifatnya yang satu ini. Kamu ambil perkara sambil lewa!!!! Kamu tuntut berbagai2 seolah2 kamu itu seorang yang sempurna sifatnya! Selalunya pun, kamu yang betul, dia yang salah!

Rasanya, dia mula hilang identiti dirinya demi memuaskan hatimu. Tetapi kamu tidak pernah kata mahu berubah sikap, perangai demi kepuasan hatinya. Adilkah kamu? Setiap kali hatinya kamu sakiti, kamu mengharapkan dia beri kata2 semangat padamu. Tidak selfishkah kamu?

Kamu marah dia kerana pada kamu dia tidak bertolak ansur!!! Jikalau kamu benar2 fikirkan, apa lagi permintaan dari kamu yang dia tidak bertolak ansur?? Apa?!!

Percayalah, hati dia semakin menjauhi kamu. Cinta kini kedengaran lucu di hatinya.

p/s: Renung2kan....hahahhah!!!!

www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "No Longer Special!"

Salim Harmanain on July 25, 2011 at 2:27 PM said...[Reply to comment]

sabo je la.. ^^

~Nana 귀여운~ on August 14, 2011 at 2:54 PM said...[Reply to comment]

di bulan ramadhan macam nie kena la bersabar bebanyak ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal