Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, August 25, 2011

Baju Raya

Melodrama of aisyah ar at 7:52 PM
Just because I’m finished my exams today, so I celebrate it with my babies!!
Owh….iyep…I have a lots of babies!! Semuanye muka ikut aku!! Maklumlah…anak I kan….hahhaha!!!

I don’t know how I end up shopping at Daiso today! Niat memula tue, abis exam trus nak balik umah sambung tdo an…tp….tetiba terasa macam awal lagi jer untuk balik…so, kaki pun ajak jenjalan….

Dugaan besar weh kalau dah ada kat Daiso neh!!! Sume barang pun cute miut…mcm aku!!! Hahhaha!!! Pasannyerrrrr!!!! Akhirnya, aku terbeli baju raya untuk babies catty!! Hahhah!!!!

Owh ya…aku pun beli file weh!!! Siap ngan note pad sepasang weh!!! Kononnya nak jadikan buku resepi aku daaa…..hehehe….jangan marah ….ghee~~~

So, bila aku sampai umah, kebetulan pula adik aku, Achiq mmg dah mandikan Nanies Catty aku tue sume….langkah kanan betollahh….so, aku pun test tgk baju raya tue muat ke tak…


Apa yang mampu aku luahkan disini cuma….
HAHHAHAHHAHHHHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHA!!!


Maaf ya…aku ni jakun sikit….tapi, siyesly aku nak gelak….


HAHHAHAHHAHAHHHAA!!


p/s: Aku beli apron pink!!! Hahahhahahahha!!!!

www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Baju Raya"

Seindah Bicara 2 on August 25, 2011 at 8:37 PM said...[Reply to comment]

haha.. nmpk cute lak kucing pkai baju.. =)

~Nana 귀여운~ on August 25, 2011 at 9:09 PM said...[Reply to comment]

LOLLL :D..HAHAHHAHAH

ADEEYA on August 26, 2011 at 4:31 AM said...[Reply to comment]

lol comel pulak kucing tu pakai baju hihihi , btw kalau dah kat Daiso kann memang sakan aa :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal