Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Friday, January 9, 2009

::Lebih Dari satu?::

Melodrama of aisyah ar at 5:41 AM

Aku pelik....aku mmg sangat....sgt...pelik.

Knapa ya, ada sesetengah lelaki tu suka main kayu 3?? Kali ke-2 pulak tuh!!! Setahu akulah, dia juga yang kata dia syg sesgt kat awek dia tu. Tapi, bila diselidik rupa2nya, dia ada yang lain la!!!! Wah....hebat tuuuu......(mmg nk mati....).

Then, aku lglah bertambah pelik, bila dah putus, pandai pula dia cari awek dia balik. Konon kata yg ‘itu’ hanya scandle. Minta maaflah, ngaku dia bodoh, ngaku dia salah. Dia gagal jaga hati ex-awek dia ngan baik. Dan yang paling aku nak gelak sampai pengsan, dia kata x leh hidup tanpa ex-awek dia!!!!!! (ey, pergi jalanlah....)

Tapikan, awek dia tu cannnnnnntiiiikkkk sangat. Feymes tu!! Ape lg yg dia nak. Sape kata awek dia x baik?? Awek dia tue dah la manja, baik, pandai lagi!! Mmglah awek dia kuat cemburu, tp perangai macam dia, awek mana x cemburu memanjang.

Macam2 la....dah tu sekarang ni dah insaf (konon). Janji nak berubah. Nak tunjuk kat ex-awek dia yang dia betul2 dah berubah....(betul ker??)

Ntahlah....aku jadi pelik lah. Ape lagi lah yang dia nak. Guys, can u xplain why???
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "::Lebih Dari satu?::"

orange said...[Reply to comment]

hehehe..
aku cm tau je ksah spe nih..
hahaha...
u r rite!mmg pelik..
wahaha..

Jaws on January 13, 2009 at 1:09 AM said...[Reply to comment]

hahahaha..
best plak baca citer aisyah nih..
erm..saya laki, umur 21 n takde awek..
so, sy tak paham sgt hal2 kapel nih..
juz nak citer kat sini..
saya ade sorg member umur 30tahun..
dah kawin ade 5 org anak..
tapi skang nih sibuk ng awek lain..
ade 2 org awek lain yg die layan kat luar dan di internet..
so, kalo gurl sibuk nak laki dier stay to the one..
laki plak sibuk nak cari lain..
erm,,,mungkin ini lumrah dunia kot..
so, tak dapat arr nak wat ape2..

conclusion, single is rock!!!

DrSam on January 18, 2009 at 12:57 AM said...[Reply to comment]

salam,

susah juga nak explain. kalau dah perangai camtu nak buat camne. tukar gf macam tukar baju.

Arul Kamal on January 18, 2009 at 1:14 AM said...[Reply to comment]

pelik ke?...x pelik ke....u have disease my fren...u r infected by ur emotions...keeping it in and out will eventually bring u down...good that u dont care bout others...but then u are keeping ur anger in heart...such an evil...beware my friend...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal