Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, January 26, 2009

*****MAIN LAYANG - LAYANG JOM*****

Melodrama of aisyah ar at 6:13 AM
Suka main
layang2 x?? Aku pun bukan suka sangat. Tapi sponsor kami yang nak main sangat.
Sponsor??? Spe?? En. Razak la...(Our Dad..) hehe... So, x pe lah....kami pun
buat2 lah teruja nak main...(memang teruja pun...)

Sampai jerk at danga tue, pergh!!! Angin mmg syok!! Dah boleh bayang layang2 naik tinggi…compem!! Tapi masalah nyer, kna beli layang2 dlu…wahahhah!!!

Then, sponser kami pun memulakan agendanya memilih layang2. Cerewet ckit sponser kami nie. Huhuu...tp kan, agak mahal la layang2 ni...yg my dad beli ni pun da RM50 satu. Besar gak la….hmm…dah lah my dad beli sampai 3!!
Hmmm…ok juga coz..si kecik2 tu pun ramai….
Supervisor yang paling kecoh ialah si Umi Kalsom tue…pot..pet…pot..pet…
Nak main….tapi x kuat nak pegang tali tue….
(hahaha!!! Lawak ar ble igt cara dia pggl kitaorg tlg dia pegang sama....haha!)

Sepanjang main layang2 ni...adalah dua kali jatuh menjunam. Hahhah!!
Tp x pe...we are the experts!!!! Lawaknya….sponsor kamilah yang paling kelam kabut bile layang2 tu nmpk mcm nk jatuh…hahha!!!
Pak Razak.....Pak Razak....

Si atul n Nisa....main x igt dunia dah....fokus tue....hahhah!!
Patut supervisor suke...ahaii..

Tapi overall..main layang2 ni mmg enjoy la. Especially main ngan si kecik yang becok and 2 hero (dik lah n Muhammad) yg rajin selamatkan layang2 yg jatuh…hahaaa..plus…bersama sponsor yang cool

Korang mesti nak tau ape aku buat kan?? Hmmmm...kerja aku....
Posing!!!!!

Selain tu, kawal dorg main…Hahahaaa....

www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "*****MAIN LAYANG - LAYANG JOM*****"

Chairiel on January 28, 2009 at 12:38 PM said...[Reply to comment]

actually mase awl2 sem memg dh tringin nak men layang2..sbb petg2 angn kuat..

so cme xde tmpt je nk di beli...

hahaha..

dan tringat mase2 kecik2..

lpas sek agama je..

salin baju tros men layang2 smpi magrib...

hehehee...

time tu layang2 cme 70 sen xsilap..

yang ade gmbr power rangers la...kartun la..

sape yg paling tinggi...

die paling hebat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal