Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, March 28, 2010

Sawang2..

Melodrama of aisyah ar at 11:34 AM
Fuh!!!! Da lama tu aku tak update blog aku ni an….hahhaha!!
Sorry, aku busy gle lately….

Busy gado….
Busy Biznes…
Busy study….
Busy Tido….
Busy Asgmt…
Busy Test n Exam….

Hari ni aku nk bagi tips!!!

1. Jangan pernah kutip Roomate dgn org yg mmg bermasalah/terbuang!!
Tak faham?? Kalu kamu tgk dia dgn si A gado, pastu masuk bilik si B pun gado juga…maknanya bila dia masuk bilik kamu pun dia akan gado. Bahaya! Especially, bila kesemua mereka katakan benda yg sama mcm pengotor, childish, bau badan and all….DO ALERT!! Buang awal2!

2. Jangan berbisnes dgn org yang tgh tak ada DUIT!!
Sebabnya, nanti bila kamu untung lebih sikit dia akan jeles. Pastu mulalah macam2 lah dia nak kata. Kalu dia seorang penjaja yg baik, dia juga seorang penjaja cerita yg baik. Ingat tue!!

3. Berhati2 dgn PENGKHIANAT!
Mmg dah NIAT dia pun nak khianat kan…so, macam2 dia akan buat. Dia akan kacau boy friend kamu, dia akan kacau adik beradik kamu, dia akan semak dalam bilik kamu (dgn baunya tengiknya). Hhahhahahhah!!! Dia akan terlompat2 mcm monyet kena suntik sambil terpekik2 kat telinga kamu time kamu tgh on call. (nanti kita ‘cakar’ dia lagi baru tau!! Hahahhahah!!)

4. Jangan mudah terpedaya dgn muka ‘Innocent’ seseorang.
Fuh!! Ini pengajaran terbesar aku seumur hiduplah!! Jangan sangka muka ‘innocent’ tu sumenye baik. Siapa tahu, dia lagi teruk dari yang lain. Hahhahah!!! Bukan sahaja dari memutar belit cerita, malah mengapikan orang ramai. Mungkin kehidupan dia sgt kesian kot. Yelah, mungkin dia harapkan BF yg ‘Romantik’, tp dikayu empatkan (3 kali!!!) hahhah!! Sangat DESPERATE kan. Mungkin dia harapkan adik2 yang vogue, tp…..AHA!!! NO COMENT!! Mungkin dia nk jd mcm kita la KOT!! Sangat Pathetic la LIFE dia.

So pape pun, dengan org macm ni, kita diam je. Biarkan dia men sana sini, terkinja2, menyalak kt tiap org yg lalu lalang. Kita tgk,pastu kita gelak sesame!! Ok?? Hhahah!! Jgn lupa bawa Popcorn!! Sebab, org macam ni pandai buat drama!! Hahahhahah!!!
Ok lah….nanti aku sambung lagi…
Free Signature Generator www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "Sawang2.."

Shafie on March 28, 2010 at 1:00 PM said...[Reply to comment]

wah..award dari si gadis comel (beautiful blogger) :DDD

tenkiu awk..heeee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on March 29, 2010 at 9:18 AM said...[Reply to comment]

lame xhupdate....
tetibe kasik tips terus tue...
hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal