Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, July 26, 2010

'Adik' Tiruan

Melodrama of aisyah ar at 1:31 AM
Kehadapan insan yang bernama 'Adik'..

Akak tak tahulah siapa kamu wahai 'Adik'...dan apa motif kamu menyamar sebagai 'Adik' tanpa identiti, cuma pada akak tak ada biadapnya penulisan akak disini. Akak tak de pu la memaki hamun segala pd umum. Akak tak pula melucah disini.

Apa releven-nya, penulisan akak ni dgn imej pompuan free-hair?? Aiiikkk!!! Ke, 'Adik' ni ada motif lain?? Tetiba tanpa angin tanpa ribut nk ngata akak 'mencemarkan imej pompuan free-hair' plak!! Apa Kes??!!!

Ke 'Adik' nie silent reader akak yg mmg nk cari pasal balik?? hmmm...

Sorry ar 'Adik'....akak di sini, tak de masa nk layan org hipokrit mcm adik nie...apa kata 'Adik' g main jauh2...(Org tak cukup umur, tak sesuai disini ya..) lagipun, akak nk nasihatkan 'Adik' juga ya, tak baik ngata org blakang tau...ngumpat tu 'Adik' igt bgs ke?? haaa....nak2 lg klu adik ni seorg yg bertudung....ishk..ishk..ishk...tak ke dah cemarkan imej wanita bertudung nnt?!!!

Sudah2 lah tue...tak perlulah nk menyamar jadi 'Along' 'Abang' Apek' 'Nenek' 'Mak' ke apa ke pas nie ya!! Naik meluat akak layan eh...

Shuhhhhh!!!! Daaaa~

p/s: Tak baik tau dengki sesama kita....haaa....dah, g main jauh2 ya!! Shuh!! Shuh!! Nnt bila 'Adik' dah cukup umur, kita 'Borak' lain ok!!
Free Signature Generator www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "'Adik' Tiruan"

jee yunus on July 26, 2010 at 7:43 AM said...[Reply to comment]

lamenye awk tak update blog...ehehhe..thank 4 update...bole la sy bc blog awk..berkenaan dgn "adik"..biarkn dier...janji u happy...;)

Aisyah AR on July 26, 2010 at 9:49 PM said...[Reply to comment]

hai kak jee!!
hehee...sowi sgt...lama tak pat nk update.
thanks kak for the support!! really appreciate it!! cayang lebih!! huhuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal