Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, July 13, 2010

Judging us once, judging us twice!

Melodrama of aisyah ar at 12:41 PM
Ok…ko tgk ini muka…tgk…tgk lama cket…lagi lama bleh….laaaaaaa…ko toleh lain plak asal??!!

Ak bkn hape lah an…ak just rimas arrrr…np ek, keje mulut org ni asyik nk ngata org lain. Ko tak pasan ke, ko ngata dia…diri tu lg lah dasyat! Ok, ak stop mengulas!

Back to the main point! DON’T JUGDGE A BOOK BY IT’S COVER!!

Korg tentu dah termuntah2 dgn frasa ni an. So hari ni ak nk sumbat masuk frasa ni dlm pale otak org yg tak reti2 bahasa lagi ya.

Jadikan citer mami jarum tu sebagai ikhtibar sudah…malas ak nk bebel panjang arr…
Kalu ko tak ske ko BLAH arr…jgn ckp tak serupa bikin ma…ko kata mcm2, tp ko 24hrs dok buka page dia, ngadap muka dia n all berulang kali…apa ni beb…(kata tak molek…dah tu ko buat apa kt sini an!)

Dah lah…..muhasabah diri tu ha…jg tepi kain ko sendiri molek2…jgn nnt ada yg ngendap, tak sedap mata memandang (ok, ak karut! Abaikan..)

p/s: Antara Apple Hijau n Apple Merah. Tak semestinya yg Merah tu comfirm MANIS!! Tau ark Apple Hijau lagi masam2 MANIS?!! lagi sodap!! Hmmm….
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "Judging us once, judging us twice!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal