Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, July 13, 2010

COME-BACK!

Melodrama of aisyah ar at 10:48 AM
Lama tol ak tak hapdate-kan blog terchenta neh!! Actually byk gler ak nk bebel…tapi tak terbebel-bebel…kadang2 tue excited gler nk post!! Eceh…balik2 terus bukak lappy, ngan tak basuh muka (ada make-up TEBAL seinci tuh)..pastue, bila lappy ready baik punya, mata ak lak meragam…meroyan nk tido…pale pun da berat. Last2 Zzzzzzz….

K.I.V next day (kononnya lah…)

Pastue….penat….letih…serabut….happy…gado…heppy…meroyan….pengsan…ahhhh!! sudah!! Tak hapdate2 gak blog nyer!! Maaplah yer…

Ishk, ak bkn hape….sj nk khabarkan yg adik aku achiq, dah masuk U!!! U apa?? U akulah!!!! Bak kata Pak Razak-nya….kami meneruskan generasi adik-beradik SITI di UUM pulak!! (After SIGS…) Hhahahha!! Ishk, klu nk ckp pasal SIGS neh tak cukup ms ak nk mory…next entry lah ok!! Promise!!!

Kali ni, Tuan Razak n Madam Zainab escort bersama mendaftarkan diri ke UUM tuh! Amik ko…g naik beca je wak…himpit2 lew kami (ak, alang n achiq) kt blakang tuh…Tuan Razak gigih kayuh beca tuh ha…Madam Zainab tau orchestra aje kojenya!! Hahhaha!!! (I miss those moment!!)

Sampai Kedah, kedtgn kami disambut pukulan tin2 kosong…meriah tak meriah ko!! Amik ko durian berguni2…ak BENCI durian!! Makanya ak diberi CEMPEDAK goreng yg sgt masyuk sama ini mulut lah!!!! Oh!!!! Ak sgt bahagia!!! Siyes weh!! Lepas gian punya melantak!! Ahhahahah!!!

Ok, pape pun, ak sgt rindukan memory perjalanan dari JB-KEDAH bersama2 tuh!! Walaupun kdg2 ribut, kdg2 petir, kdg2 orchestra bunyi hip-hop dr Madam Zainab kita, ak tetap happy...sume tue wat ak rs kita sgt rapat!!! Sgt kenal each other!! Sgt memerlukan each other n sgt…sgt…ok ak stop!!

Paper pun, SELAMAT MASUK ‘U’ SITI RUQAYYAH ABD RAZAK!!
(sila pronounce nm beliau dgn betol ya, jika tidak…hmm….)

p/s: Green Light dr Tuan Razak, buat hatiku LEGA!! KINI KAMI TELAH DIRESTUI!!! AK BANGGA!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "COME-BACK!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal