Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, July 26, 2010

Temah nak Grad!

Melodrama of aisyah ar at 9:24 PM
Sebenarnya, ak sgt gembira + teruja bila memikirkan hari penuh bersejarah adikku Uder nanti!! Kamu nk tahu hari apa itu?? Isshhkk!! Bukan hari dia nak nikah lorrr…lambat lagi kot….itu kita kna tunggu khabar dr empunya badan sendirilah ya…ak tak berani nk memandai2 dlm bab neh…isu sensitip beliau lah katakan.

Apa pun, hari bersejarah tu bakal menjelang bulan Ogos ni nanti!! Exactly on 8 August 2010 my beloved sister, Siti Fatimah Abd Razak akan meraikan hari Graduation Beliau di USM, Penang!!

Sekarang ni ak tgh usaha kumpul duit nk belikan beliau hadiah graduation yang di tuntut2 beliau tak putus2!! Hahhahah!!! (Sabar ya Timah, akak mu ni tgh ikat perut buat belikan kamu hadiah neh!!)

Rancangnya, rombongan dr Johor iaitu, Umi, Abuya, Along, Cik Su, Umi Kalsom dan Abu Bakar akan gerak ke Penang pada 6hb Ogos tue..insyaallah, klu tak ada apa2 hal. Makanya rombonganku iaitu diriku, ‘Si Tomey’ ku, penari kabaretku-Alang dan Pemenang watak Leha kita-Achiq akan berangkat ke Penang pada 6/7 Ogos tue. Mungkin akan ronda2 satu Malaysia disekitar Penang sementara menanti rombongan dr Johor tiba.

Uder camna?? Heheeee…minah ni dtg awal2 lg. katanya nk berebut baju jubah. Ye lah, Cik Diva kita ni mananya pakai yg gelebeh2. Sume mesti ada ciri2 ke-Diva-an gitu! Owh! Amat berbeza sekali masa graduation day Along!! Along, asal boleh je minah tu. Main tangkap muat jer…patut pun foto Graduation Day dia sgt disaster!! Hahhahahahhah!! (Muka Along tu sorang je lah…hahha!! Muka ak, maintain Cun gtue!!)

Harap semua yg dirancang berjalan lancar. AMIN!! Kali ni, gambar ‘Si Tomey’ pun aka nada dlm foto familyku!! Huhuuu…..kan sudah ku bilang, kami telah direstui oleh Pak Razak!!! Tak kan ku sia2 kan Restu-mu bapa kesayanganku!!! Huhuuu..

Oleh itu, Selamat BERGRADUATION!!! (Tunggu giliran ak plak nnt!! Mesti V.O.U.G.E!!)

p/s: I Love my SISTA much!! much!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "Temah nak Grad!"

Siti Fatimah A. Razak on July 27, 2010 at 8:52 AM said...[Reply to comment]

hahahah angah!!! vogue! vogue!! I like!! uder like!!! tapi, jngan lah sampai ikat perut... kasi I hamster sekeping dua pun jadilah.. dah sangat happy!!! hahah suruh luna beranak banyak2 la gitu... jangan sampai ikat perut!! perut hang dah leper sgt tuh... t bie u marah i.. i tatot... heheh Luv u angah!!!!!!!!!!! jangan sampai ikat perut!!!!! >___<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal