Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, July 26, 2010

'Paparazi'

Melodrama of aisyah ar at 12:54 PM
Hari ni ak hendak bercerita mengenai ‘Mereka’.

Namaku Aisyah! Ak mmg ske komersialkan nama Aisyah AR ak tuh, coz ak nk bezakan diriku ngan ‘Aisyah2’ lain dalam dunia ni. Harap maklum. AR tu nama bapaku. Abd Razak dan bukannya Abd Rahman ya. Harap maklum juga.

Ak mmg lahir2 je dah mcm ni. Jika Allah kata mataku sepet, maka sepet dah lah mata ku neh! Itu semua dah ketentuan-NYA menjadikan aku secara zahirnya begini. Jika ada yg masih tidak berpuas ati ttg zahiriah ak, ak tak pat nk kata apa la an. Tak kan kamu nk mempertikaikan kejadian Tuhan?! Kamu sendiri jawab.

Ak pun tak fahamlah dgn segelintir org yg mmg tak blh nk lihat kebahagiaan org lain. Nak kata ak kacau mereka, ak tegur pun tak! Apatah lagi terhegeh2 kat dorg an. Ishk, ak duduk diam2 wat keje ak pun ada juga nk ambush ak, ngumpat ak sana, ngumpat ak sini. Ishk, da macam artis lah pulak ak nie. Byk tol Paparazi tanpa gaji nk buat liputan pasal ak!!

Pastu, ak hairan sgt tue, ada pula yang nk sound menyaun ak tuh!!! Nak kata dia kenal ak, ak pun tak kenal dia. nak kata kita pernah borak, ak sampai mati pun tak leh nk recall. So, apa masalahnye skang ni?? Apa aje lah yg ko nak??

Ke, ko nk kawan ngan aku, tp ko kata ak sombong?? Gtue?? Ishk, mmg patut pun ak tak terdetik nk berkawan ngan ko, coz ko ske judge org tanpa usul periksa. Ak plg rimas ngan org yg mcm nie.

So, ak skang ni mmg ske menyendiri! Ak nk buat kerja aku, mind my own thing. Focus on my bisnes (Contact Lense n N.Lemak-Fav!!), my study, my sisters, my boy, my Casmo, Trixy, Caslyn and of course my bestie, Yati. So, you see…nama kamu tak tersenarai pun dlm kamus idup ak. Maka dgn secara sopannya ak minta kau supaya menempel di tempat lain ya. Sebab ak tak ske bela PARASIT!!! Ak RIMAS!!

Jangan pernah menjatuhkan hukuman, jika tidak diadili!! Renung2 kan….
Free Signature Generator www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "'Paparazi'"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal