Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, June 26, 2011

Kenapa GIRL fight=CAT Fight?

Melodrama of aisyah ar at 4:02 PM
Pernah tak korang terfikir, tiap kali orang pompuan gadoh jer, orang laki pun cakap:

“Hmmm….cat fight…”

Eh, kenapa tetiba nak samakan orang pompuan dengan kucing? Nak kata pompuan comel2 macam kucing ke? Tapi….Hamster pun comel jugak. Arnab pun comel. Tapi kenapa kucing juga yg ditabalkan? Kenapa?

Why not people said it as a Hamster fight! Or Rabbit fight!! Hmmmm….Dugong fight kerrr…hahhahahah!!!! Ok, aku karut.

Bila aku tanya Mr. Google, dia cakap:
“Catfight is a term for an altercation between two women, typically involving scratching, slapping, hair-pulling, and shirt-shredding as opposed to punching or wrestling”
Sebabkan aku tak ada benda lain nak buat, aku pun sengaja suka2 google translatekan kata-kata Mr. Google tadi kepada bahasa melayu:
“Catfight adalah istilah untuk perbalahan antara dua wanita, biasanya melibatkan mencakar, menampar, menarik rambut, dan mencarik baju bertentangan dengan menumbuk atau gusti”
So, seriously aku rasa nak gelak baca statement ni. HAHAHAHHAHHAH!!

Tapi mmg typical apa…...kalau orang pompuan gaduh memang dorang suka main tarik2 rambut....Haaa…kau tampar aku, aku tampar kau balik, sambil mulut tak abis2 kata:

“Amik kau..amik kau….*^*&&^$%$#@&”
Lepas settle gaduh, memasing pergi manicure untuk buat balik kuku yang dah tercabut masa tampar-menampar tadi, pastu pergi salon setting rambut yang dah serabai kena tarik2 tadi.

Tapikan, korang tak rasa ke pompuan sekarang ni dah maju. Sejak citer IP Man ditayangkan, dah ramai pompuan pandai Kung fu beb!! Sejak ‘The Rock’ jadi superstar, ramai pompuan suka wrestling! Fuhhh!! Nampaknya, pompuan sekarang makin kebal seyhhh!!!

Apa yang aku nak sampaikan dalam entry ni pun aku tak sure. Cuma tetiba istilah ‘Catfight’ pop up dalam minda yang dah nak beku ni. So, beware to all boys out there. Think twice before you broke a girl’s heart. Kalau dulu korang mungkin akan menerima satu tamparan maut. Tapi kini korang akan terima ini……
Suka Entry ni, tinggalkan Comments ya!
www.tips-fb.com

8 VVIP Readers on "Kenapa GIRL fight=CAT Fight?"

azilram on June 26, 2011 at 4:18 PM said...[Reply to comment]

dubung fight...hahahaha....

Jalut on June 26, 2011 at 4:47 PM said...[Reply to comment]

hahah..first time dengat cat fight..

siti faridah harun (nama penuh tu) on June 26, 2011 at 5:29 PM said...[Reply to comment]

bahahah! girl kick the balls ! hahaha

Asyieq-iN Rkey on June 26, 2011 at 9:21 PM said...[Reply to comment]

gurls kick balls...haha..terbaek kak aisyah...=)

Siti Fatimah A. Razak on June 28, 2011 at 9:08 PM said...[Reply to comment]

girl dont kixk da balls, but the pipe! erk????? hahahaha

luna qiszara on June 29, 2011 at 11:26 PM said...[Reply to comment]

maybe sebab lelaki pk kalau prpmn gaduh ni biasa2 je..kira diorang anggap prmpn ni lembik la..lelaki ingat diorang macho sgt la bila gaduh tumbuk2 tu..ahahak

Ujang9897 on July 4, 2011 at 5:51 PM said...[Reply to comment]

lumrah

nuruhuda_329 on July 7, 2011 at 12:04 PM said...[Reply to comment]

singgah n follow kamoo^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal