Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Friday, December 19, 2008

B.e.s.t.f.r.e.n.d or P.r.i.n.c.e C.h.a.r.m.i.n.g??

Melodrama of aisyah ar at 3:47 AM

Mari kita sama2 fikirkan topic ini ya. Tetiba persoalan ini bermain diminda nie ha.
Kamu sudah lama kenal akan si A. Kamu dan A adalah teman rapat. Segala masalah, buruk dan baik kamu amat difahami si A. Tp pada masa yg sama, kamu turut meminati si B dalam diam. Pada kamu, si B adalah Prince Charming kamu. Tetapi, kamu x tahu sama ada si B turut meminati kamu atau pun tak. Sampailah suatu hari, si B meluahkan perasaan pd kamu. Kamu beritahu pada si A, si A turut meluahkan perasaannyer yg selama ini dipendam pd kamu. Hati kamu mengakui, kamu sukakan mereka berdua. Seorg adalah Bestfrend kamu, manakala lg sorg adalah Prince Charming kamu. Tapi kamu sukakan kedua2 nyer.
Persoalannyer, siapakah yg kamu pilih dan kenapa??
www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "B.e.s.t.f.r.e.n.d or P.r.i.n.c.e C.h.a.r.m.i.n.g??"

Jehan Kaya said...[Reply to comment]

susah nk komen, slalu fail jer.
ni ak x tau la dpt x, mcm lain ckit. try je ar.
ok, cik aisyah. topic anda mmg menarik.
saya akan pilih 'Princess Charming' saya.
sebabnye, si A hanya rakan baik saya. sayang saya pada si A sbg bespren. tp kt 'PC' ni, saya rasa cinta.

Jehan Kaya said...[Reply to comment]

Da boleh siooot..
hai..aisyah...

FaNad on December 24, 2008 at 3:10 PM said...[Reply to comment]

As for me, i choose my bestfriend. because we know each other very well, we might hv the same interest or hobby...
lg pun, he'snot only can be our soulmate but also our bestfriend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal