Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, October 7, 2009

AIR!!!!

Melodrama of aisyah ar at 10:17 AM
Ya Allah.....kenapalah pagi2 jer kesabaran ku tercabar nie!!!! Aku mmg dah bersabar selama 5 sem duduk kat Proton ni!!!! Kenapalah selalu sgt tak ada air nie.....

Pagi2 jer dah buat aku naik angin tol lah!!! Lama2 aku cepat tua ar gini!!! Tau ark dari semalam pun tak ada AIR!!! To be exact dah 4 hari termasuk hari ni!!!!!

Boleh faham tak aku ada class pagi? Huh??? Ko nak aku ponteng class ape??? Dah tu nak aku g class tak mandi ar!!!! Budget air paip luar tu ada an....mmg tak ada pun!!

Kering kontang weh!!! Dah tu ko letak tangki air kay ujung dunia sana wat pew?? Ko igt larat ke aku nak angkut air ulang alik – ulang alik weh....munasabah lah sikit....letak tepi jalan utama. Kereta lalu lalang...ko tak rasa ke satu kesusahan pada aku nak berpakaian lengkap semata untk amik air...dah lah lecak an....apa ko pikir aku pun tak tau an....

Dah tue...buat kerja biar ikhlas weh....aku minta air bersih...bukan air kotor warna kuning!!!! Ko igt aku selera plak nak gosok gigi an tgk air kuning ko tue....berbau tak yah citer ar an...abis kuning weh towel aku....sapa nak sental....tak ke balik2 nnt aku juga an....

Bila aku report selalu tak ada air...korg bg alasan *** kekurangan air sebab student semakin ramai....’dah tue yang ko g amik student melebihi penginapan tu apa pasal....ko tak tau ker student ko ada yg tak da bilik...duit yuran nak....facilities hancur!!!

Aku rasa maybe aku patut panggil media dtg buat liputan kot baru dorg nak take things serious...aku rasa nak panggil karam singh Walia!!! Gerenti mantop!!! Ye lah...*** kan nak jg nama sgt...ntah paperlah aku pun tak tau...

Kata *** pengurusan terbaik....tapi percayalah cakap aku....semuanya palsu semata!! It could be your worst nightmare ever!!!! I wish I knew it earlier....too bad...huh!

Aku TENSION!!!!!!!!!! Umi.....huk..huk....

p/s: Aku Cuma nak AIR yg bersih dan lancer!!! Ssh sgt ker??

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

12 VVIP Readers on "AIR!!!!"

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on October 7, 2009 at 11:29 AM said...[Reply to comment]

hehe.. blogging ni pon dah macam media jerk...

alvin takda rumah harga 8juta story.... on October 7, 2009 at 3:50 PM said...[Reply to comment]

beli la air minerel kat giant..murah jer..kau mandi pakai air mineral jer...

MiRa MiRaIe on October 7, 2009 at 4:09 PM said...[Reply to comment]

tol...saya ngan aisyah dua2 tak g class pagi tadi coz air tak da.....teruk btul la...cam ne nak survive law time exam tak da air...canm ne nk jwb exam lau tak mandi...habis lupe pe yg blaja...hahah coz otak blurr...tak mandi

Ika Razak on October 8, 2009 at 8:43 AM said...[Reply to comment]

sabar ye Cik Aishah ... g la panggel Karam singh Walia. Mesti best... u pun dapat publisiti.

Siti Fatimah A. Razak on October 8, 2009 at 3:05 PM said...[Reply to comment]

aper hangen2 ni ngah....~~~~ lek2.... tarik nafas.... tarik nafas lagi... dlm2.... lagi tarik.... tahan nafans..... tahan nafas..... tahan sampai sayer kater lepas....... ok..... tahan nafas...~~~ eheheheee.... nak balik jb gaks!

backspace//sengal on October 9, 2009 at 7:09 PM said...[Reply to comment]

arap kamu dpt brsabo ea...
gugugu....

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:27 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Nizam

hahhaha!!!
btol gak erk...
harap2 CREW TV3 terbaca ek..
hahahah!!

p/s: TV - TV lain turut dialukan..

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:31 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To Alvin

hahhaha!! hampeh...
kalau g2...Alvin blikan arr...
Bru btol!! ghee~

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:32 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To MiRa MiRaIe

hahhaha!!
Tau tak per..
mmg xleh blah arr..

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:33 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To Ika Razak

hahhah!!!
tgh sabar nie ha...
buat yoga lagi tuh...
Kna cari contac no Karam Singh Walia nie..

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:34 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To Siti Fatimah A. Razak

hahhah!!!
berapa nyk tahan tarik nafas la weh...
hahhaha!!!

jom balik JB jom!!!
ghee~

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:35 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To backspace//sengal

Fad!!
nnt next sem nak apply masuk TM ar..
ghee~
sabo...hmmm...sabo...hmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal