Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, October 6, 2009

CT5 Gathering : Arriving of CT2

Melodrama of aisyah ar at 1:24 AM
Ok....akulah diantara CT5 yang dtg ke USM plg awal sekali...kenapa?? sebab aku punya sukalah!!! Hahahha!! Tak lah...sebabnya...aku yang paling dekat...aku kat UUM jer kot...
Aku bertolak hari khamis...ngantok punya pasal (driving sorg an...), tido jap kat Kawasan Rehat Gurun tu...Then, ‘Si Tomey’ call baru aku terjaga. Bual jap, then aku smbg gerak terus ke USM. Sampai USM aku pun lepak jap layankan movie yang belambak dalam Lappy tue..
Then, malam tue...Abg Kimi (Special Boy Uder) ajak lepak makan...
Walaupun muka dia agak ketat cikit...maybe dia penat ngan kerja dia kot...(aku xduli sgt pun...) lapor la katakan....layan...
Tapi seronok dapat jumpa Uder!!! Plus Uder kata Sabtu malam nanti Bunkface datang!!! Yay!! Aku mmg akan tgk...

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "CT5 Gathering : Arriving of CT2"

Mr.LO on October 6, 2009 at 2:12 AM said...[Reply to comment]

geng2 CT la sume ni ekk.adoyaii..

MiRa MiRaIe on October 6, 2009 at 4:27 PM said...[Reply to comment]

wei ang p tdo sorang kat perhentian nasib tak de org culik kikiki...tak pown nasib ang tk tdo sampai pg...heheh

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:09 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To Mr.LO

olla!!
Yup! Yup!
We're adik beradik ct!!!
ghee~

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:10 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To MiRa MiRaIe

weh minah....
ak ni expert...
huhuhu..
lalalla~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal