Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, October 6, 2009

CT5 Gathering : Sparkling Indonesia I

Melodrama of aisyah ar at 1:46 AM
Hari ni Jumaat...dah lah bgn lambat...mana tak nyer...semalam lepak pun dah lewat gak ar an...
Then Uder kejut ajak ‘lunch aka diner’ sekali kat Tesco. Masa tu dalam pukul 3pm gak ar..Then, aku siap2, Uder kata dia ada group discussion pula till 5pm! Aku pun layankan jer lah....aku ikut dia sekali g group discussion tue after g usha tiket bunkface kat foyer library....then, dpt tahu malam ni akan ada Band Festival!!!! OMG!!! Hati dah seronok!!!
Actually Bunkface just Guess Star ajer....event utama dia SPARKLING INDONESIA I & II

Sparkling Indonesia I : Band Festival
Sparkling Indinesia II : Guess Star Bunkface!!!


Highlight yg penting jer...
Cun2 aku buka blog, dia pun ajak g Tesco. Layan...
Then aku tolong dia budget beli barang untuk hamper (Project Assignment) dia. Then Uder belanja aku makan Hot Plate!! Yaaaaay!!! Pastu, uder belikan aku baju RM...(Sama design tp lain warna). Aku warna Kelabu, Uder warna Putih....


p/s: Thanks Uder!! Cayang Lebih!!!

After settle beli brg uder...kitaorg pun g la kat Dewan Budaya. G toilet salin pakai baju baru tue...hahha!



Sparkling Indonesia I : Band Festival (Competition)

Contestant:

1.Stokin Hijau (Amirul)
2.First Step (Haris)
3.Access Denied (Atai & Helen)
4.Exotic (Bibi)
5.Peppermint (MC – dari UIA)
6.The Echoes (Andy)
7.Stupid Perhaps (Ridhwan)
8.Hancur Band (Reza)
9.The Kingdom Comes ( Fly)
10.Si Jenggot Asoi (dari UUM)

Undangan Senget Band & Bluetooth untuk perform malam tue.
Aku sgt kagum dgn First Step sebab vokalis & drummer dia adalah bdk berusia 10 tahun ok!!! Perghhhh...sgt mantap arr!!! Then, The Echoes....sgt professional!!! Fans dia dtg siap bw banner lagi tue...giler arrrr!!!! Stupid Perhaps...mmg smooth performance dorg...intro dorg tue...unik!!!

So, here’s the results:
Best Vocal : Fly from The Kingdom Comes (Suara dia mmg power!!!!)
Best Gitaris : Peppermint
Best Drummer : First Step (Faris – Bdk 10 thn ok!!!)
Best Base : Peppermint
Juara ke-3 : The Echoes
Juara ke-2 : First Step
Juara Pertama : Stupid Perhaps (Aku mmg tak sangka!! Igtkan Peppermint!!)

Tapi siyesly...aku sgt kagum!!!!!!
p/s: tak sabar nak tgk Bunkface esk!!!! Huhu...Achiq sampai esk pagi...YAY!!

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic * www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "CT5 Gathering : Sparkling Indonesia I"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal