Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, October 10, 2009

Cahaya Aidilfitri 2009

Melodrama of aisyah ar at 5:56 AM
Hari ni, DPP Proton anjurkan Mega Projek sempena Raya..

Cahaya Aidilfitri”

Pada paginya setiap Villa akan memasak ikut menu yg telah ditetapkan…
Villa ‘Si Tomey’ masak Lemang…(Dialah juga kepalanya…)
Villa aku pula masak Gulai Daging (10 kilos kot…)

Then ptg tu pula, tiap blok kena decoration rumah terbuka blok memasing…
Dorg just bg khemah jer….terserah pd kreativiti sendiri…

Malamnyer tu barulah jamuannya
Arahan daripada 'Si Tomey' nak pakai sedondon g2…
Kami pun decided pakai baju raya Biru tue…
Show Off jap leh…..ghee~

Oleh kerana aku PV, aku kna ddk semeja ngan VIP.
Tapi aku nak lepak ngan ‘Si Tomey’ & Miera yg x stabil tue an…
So, aku sengaja lewatkan perasmian…(Plus dah ada yg ganti tue…surprise!!)

Then, lepak ngan ‘Si Tomey’ & Miera kat Khemah Villa (Rumah Terbuka)…
Tetiba dtg sorg junior tanyakan nama penuh aku…
Aku ni pun jawablah….(Heran gak…feymes sgt ker aku neh??! Haha!!)
Then, 5 min pastue…nama aku dipanggil pengacara…
Dengan tercengang2 nyer aku…aku pun g kat main stage..
Rupa2nya..aku terpilih sebagai ‘Puteri Cahaya’ pd mlm tu!!
Ala2 mcm Prom Queen g2...
Wahahha!! (aku lmbt, wakil amikkan hadiah..)
Putera Cahaya aku tak tau sapa dpt…sapa ekk?? Hahha!!
Paperpun….’Si Tomey’ ttp yg plg encem sekali mlm tu!!
Lemang dia SEDAP tol!! Aku makan dgn sgt byk k smbl dgr citer dia msk lemang n all…
Suke dgr….citer dia ngan mak cik cleaner blok dia tu…hahahha!!
Hancur diet aku 3 ari nie!! Wahahah!!

p/s: I have fun with you around…even, Cuma kita bertiga…tp rasa sgt meriah sgt!! Thanks Bie..



Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *

www.tips-fb.com

8 VVIP Readers on "Cahaya Aidilfitri 2009"

jee yunus on October 10, 2009 at 8:35 AM said...[Reply to comment]

wow...tahniah...u mmg cun pon...:>

Aisyah AR on October 10, 2009 at 3:37 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR To jee yunus

hai....
huhuu...
aitt!!! sankyu!! sankyu!!!
thanks for da compliment...
epy!! epy!!

MiRa MiRaIe on October 10, 2009 at 4:33 PM said...[Reply to comment]

lapo2 nyesal tak makan time tu...bila dh balik kitorang (aku n aisyah) bedal nasi malam2 buta...dh la nasi lauk daging sush nak hadam lak tu....makan malam lak tu....wakaka hbis...habis...gemuk la ku...

Lunas Harapan on October 12, 2009 at 1:35 PM said...[Reply to comment]

PROGRAM LUNAS HARAPAN
CARA EFEKTIF LUNASKAN HUTANG PTPTN. INSYAALLAH BOLEH LUNASKAN BERAPA PUN HUTANG ANDA.
ELAKKAN DIRI, TEMAN, ANAK, SAUDARA MARA & JIRAN TETANGGA ANDA DARI TINDAKAN UNDANG-UNDANG.

TAKLIMAT
SETIAP SELASA & RABU JAM 8.30 MALAM.
JUMAAT & SABTU JAM 3.30 PETANG.

BERTEMPAT DI PEJABAT NPL CONSULTANT SB,
4-5 JALAN USJ 9/5T, SUBANG JAYA BUSINESS CENTRE.
47620, SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN.
(DEPAN BALAI POLIS USJ 8)

MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI :
AZMI - 012 939 8186
WANI - 012 216 8151
SALMI - 019 316 2631

Ika Razak on October 12, 2009 at 3:29 PM said...[Reply to comment]

wah congrats..

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad on October 12, 2009 at 11:56 PM said...[Reply to comment]

padan2...:)...cumil...sedondon:)
slamat raya...hehehe...lambat la pla aq wish...:)

Hunky on October 14, 2009 at 11:28 AM said...[Reply to comment]

Hai Aishah,
Cantiknya baju kurung awak.

NurCinta on October 15, 2009 at 4:55 PM said...[Reply to comment]

awak.. saya dah tuka link :http://bluvme.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal