Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, January 28, 2010

Nafsu Makan!!

Melodrama of aisyah ar at 10:32 PM
AAAARRRGGGHHHHH!!!!!! Tolong……nafsu makan aku sagt extreme lately!!! Aku sgt extremely takuuutt!!! Np ni….owh!!! citer pasal makan, tadi aku masak Bubur Nasi Abalon!!!

Uishk!!! Dengar macm mantop gitu..(mantop kew??) hahahah!!! Nak tahu caranya?? Meh sini aku ajarkan…terbaik dari dapur bilik hostel aku neh!!

Mula2 sediakan bahan2 berikut ni:

1.Nasi
2.600ml air (mineral terbaik! Jgn air paip toilet sdh!)
3.Black Pepper
4.Garam
5.Kanji Jagung
6.Abalon (Sejenis Cendawan)
7.Bawang

Semuanya dah ada?? Bagusnya!!!! Ok, sekarang ni, ikut cara aku masak ya (Cepat dan Pantas!)

1.Masukkan Air dan Bubur Nasi Perisa Abalon Maggi (yang mana didalamnya sudah pun mengandungi nasi, garam, kanji jagung, Abalon, bawang, etc. (HAHHAHA!!)) ke dalam periuk nasi @ panggilan modennya Rice Cooker.

2.Kemudian kacau sebati dan tunggu sampai nasi tu lembut (dah jadi buburlah tue!)

3.Angkat dan masukkan ke dalam mangkuk yang comel.

4.Taburkan black pepper! (Black pepper aku sponsor dari McDonald, aku cilok byk2 masa g makan kt sana dulu)

Maka, inilah dia Bubur Abalon masakan dari Lady Aisyah AR!! (Behinilah hidup di campus, terpaksa bijak mencari sponsor, kredit to McDonald, aku pun cilok paket Sos dia..hahah!!)

Aku dan black pepper mmg tidak dpt dipisahkan lagi. Aku kenal black peper semenjak aku mengenali black + pepper. Hahahha!! (apa aku ngarot nie..) Anyway….Bubur Abalon ni sedap…. Aku tak minat sgt bubur ikan dia, too smelly for me. Aku ada simpan stock bubur sayur n bubur ayam. Hahahhaha!!

Tengok tue!!! Nafsu makan aku sgt extreme bukan. Apa nak jadik nie!!!

p/s: Td aku suruh miera beli nasi lemak kat TNB (Sedap weh nasi lemak dia!!!). Walaupun aku dah masak bubur…nak nasi lemak juga??? Arrgghhhhh!!! Gemuk lah gini….

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

12 VVIP Readers on "Nafsu Makan!!"

alvin takda rumah harga 8juta story.... on January 29, 2010 at 1:25 AM said...[Reply to comment]

makan la manyak2..kasi gemuk...pasti lebey schumel.....

Anonymous said...[Reply to comment]

juz like me...
x leyh nk tahn nafsu makan...
but the best thing...
i can't gat fat

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on January 29, 2010 at 8:14 AM said...[Reply to comment]

citer bahan² mcm banyak je...
last² semua ade dalam packet tue...
ape daaa...
hehehehe...

Siti Fatimah A. Razak on January 29, 2010 at 5:01 PM said...[Reply to comment]

itu namer nyer bahagia yer~
harap maklum~
ker tension..?
erkk... hehehe
tension wat assgment xper nyah~
hihih
:P

Nazatul shima on January 30, 2010 at 5:50 PM said...[Reply to comment]

Abalon tu cendawan ey.bunyik cam ikan je.:)

YnaaOhYnaa on January 31, 2010 at 1:41 AM said...[Reply to comment]

sedap nyeeeeeeeeeeee!!!

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:47 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR TO alvin takda rumah harga 8juta story..

HUHUHUUU......thanks alvin... :-)

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:47 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Anonymous

Wah!!! mesti seronok jd mcm awak!!!

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:48 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to ♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

Heheheheh...itu nak bh gimik jer....mst korang bc dgn tekun kan...hahahhah!!! lalaalla~

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:49 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Siti Fatimah A. Razak

Uishk....eppy mmg eppy...
kalu tension tido nyah!!!
hahahhah!!!

tak tau la cm na nnt blik kg nie..haih...

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:51 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Nazatul shima

Hai dear...iyep...abalon tue cendawan..tu lah..bunyi mcm ikan kan...hahahhah!!!

Aisyah AR on January 31, 2010 at 1:51 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to YnaaOhYnaa

dap!! dap!! nnt kita msk sesama...hahahah!!! lalalla~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal