Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, January 12, 2010

Reality To Fantasy

Melodrama of aisyah ar at 2:09 PM
Oleh kerana aku sudah mula boring dengan Gossip Girl, angin aku berubah kepada siries yang baru!!! Mari aku tunjukkan kamu cerita apa ini. Owh, dikesempatan ini juga (Ahaks!!) aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Misz Zura kerana memperkenalkan series ni pada aku. Skang ni aku tgh angau ngan citer nieh!!! Haih…

THE VAMPIRE DIARIES

Aku tak tau sgt history cerita ni, tp menurut my Babe, Yatie….citer ni dari novel. Aku tak baca novel dia so aku tak tau sejauh mn kesamaan series ni dgn novel dia. Tapi yang penting, aku sgt suke cter ni!!!!


MEET THE SALVATOR'S BROTHERS


MEET ELENA


PERFECT COMBINATION!

So far aku ada Season 1 (Ep 1-10), tgh tunggu EP11 akan diupload 14 Jan nie!! Huhuu…

p/s: Can’t wait!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Reality To Fantasy"

Megumi Shika on January 12, 2010 at 3:11 PM said...[Reply to comment]

erk!!
wrong novel la yang!!!aku igt Darren Shan Vampire Diaries tu..
cheh..
ni yg len, yg ni aku xtau!!!
hahahaha!!!!
nk jgk!!!!!!!
bru la aku phm nape ko angau
hahahahaha
muaaahh!!!

Aisyah AR on January 12, 2010 at 3:29 PM said...[Reply to comment]

heheeee....
welcome to the club!!!
cter dia besh!!!
heheeee....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on January 12, 2010 at 8:25 PM said...[Reply to comment]

tahap addict dah nie...
hehehehehe...

Aisyah AR on January 12, 2010 at 8:43 PM said...[Reply to comment]

hahahha...samalah kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal