Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, January 27, 2010

Siapa Aduka Taruna?

Melodrama of aisyah ar at 9:47 PM
Siapa itu Aduka Taruna?? Atau secara ringkasnya digelar AT? Aku bukannya suka berpolitik sgt, tetapi aku terpanggil untuk mengulas sedikit sebanyak tentang perihal isu si AT ni. Isu dia ni dipetik kawan aku pada suatu malam tu lah. Pastu aku pun mulalah bertanya pada pakcik Google, kalu2 dia tahu apa2 pasal si AT ni. Owh….rupa-rupanya, ada cerita panas ttg lelaki misteri ini.

Aku malas nk tahu pasal latar belakang AT ni, cukuplah sekadar mengenalinya dgn panggilan blogger nya iaitu Aduka Taruna.

Pada ketika semua rakyat Johor berduka cita, dia pula keluarkan satu entry menghina Sultan Johor yang tak sampai sehari kemangkatannya. Penulisannya sangat kesat ya untuk diterima oleh mana2 anak jati johor. Oleh kerana itu, rakan2 blogger anak jati johor sebulat suara membuat laporan polis atas kelancangan bahasa AT.

Maka dgn itu, AT ditangkap atas tuduhan menghina kerabat diraja Johor.
Kalu kamu lihat blog si AT ni, mmg politik sahaja yang diulasnya. Betul2 politiklah mamat ni. Aku kesian kat wife dia. Haih….Tapi, ramai betol yang memaki hamun dia kat blog tue. Seram sejuk aku baca. DASYAT!!!

Oleh itu wahai kamu semua, jgnlah terlalu taksub dgn politik ni…lagi satu, kalu nak kutuk mengutuk ni, jgnlah kutuk org lain, kutuk diri sendiri sudahlah. Dah jadi begini, siapa juga yang susah?? Tak ke diri dia sendiri dan wife dia juga yang malu.

Ni blog dia http://adukataruna.blogspot.com/. Tapi dia dah delete dah entry dasyat tue. Entry tu diberi tajuk

“dah mampos, buat cara mampos la”

Tapi pakcik google sempat buat cache snap entry tue>>SINI<<
Ini pula petikan dari Berita Harian Online>>SINI<<
Ishk…ishk…ishk….nauzubillah…moga2 dia diberi petunjuk. Haih…

UPDATE terbaru:
AT dah serah diri pada polis di kelantan. kes dia masih lagi dalam siasatan bg menentukan hukuman mn yg setimpal baginya.

www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "Siapa Aduka Taruna?"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on January 27, 2010 at 10:51 PM said...[Reply to comment]

cakap kene jaga...
itu je...
nak wat mcm mane kan...

Aisyah AR on January 28, 2010 at 1:10 AM said...[Reply to comment]

btol2...xmo jd mcm dia ya....kita kan beradap...harus jaga tue...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal