Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, January 3, 2010

Salah Siapa?

Melodrama of aisyah ar at 2:54 PM
OK….aku sgt pelik tahap GABAN!!!

Setahu aku PTPTN bg aku RM3500 TIAP SEM!
So, after aku tolak YURAN UUM, RM1023
Hutang sem lepas aku RM500
Plus abuya ada bank-in duit kat aku RM50 suruh beli heater!
So, calculation aku patutnyer…

Debit:
RM3500 + RM50 = RM3550 (Right?? cHeck!)

Kredit:
RM1023 + RM500 = RM1523 (Right??? Check!)

Balance:
RM3550 – RM1523 = RM2027 (Right?? Check!)

THEN, WHY IN THE HELL THAT MY BALANCE ONLY RM1923?????

WHERE THE HELL MY OTHER RM104?????

Well as usual I call Bendahari UUM, AND mcm selalu jugalah mereka tolak kat HEP y gurus bahagian PTPTN then, HEP pula tolak aku ke Bendahari

Ok…..so skunk ni ape cter weh!!!! Ni aku malas nie!!!! Bukan apa,karang aku melebih jatuh AUKU pula. Kita diam dorg plak mcm haram an!!!

Aku musykil, apa pasal Bas blh FREE??? Duit bas persem RM90!!!
Tp masalahnyer aku Tanya dorg, dorg kata dorg Cuma tolak duit YURAN SAHAJA! Then, mn pergi duit aku yg lagi RM104 TUE WEH???!!!!!

Buat beli makanan KUDA ker??? (Aku geram nie!!!)

Paper pun, aku tak mampu nk kata lebih….aku bg dorg till this week to settle it. Or else mmg aku akan serang Bendahari tue. SO, tunggu jer lah….

Mcm Crap tol!

Free Signature Generator www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "Salah Siapa?"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on January 3, 2010 at 7:54 PM said...[Reply to comment]

memang siyal kan...
ambik kesempatan kalau btol apeko cakap tue la...

iNaMoRaTa on January 3, 2010 at 8:43 PM said...[Reply to comment]

hurm aisyah..akak dah tak heran pasal duit kat hep n bdahari ni...i always kena mcm tu..a.L.w.a.y.s you noe...smpai akak ni pun dah lali ngn bendahari..akak join kosiswa dulu..kejap kena byr utiliti,,kejap kena byr sewa...bulan tu bulan ni..padahal seingat akak dah byr utiliti tu..then diorg kata,,utiliti utk bil air dan letrik..wtf bil letrik 2bulan yg kedai juz pakai lampu kalimantang and no water's boleh smpai RM248...logik tak?..mcm bodoh je kan..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal