Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, August 26, 2010

Baju Raya Mana?

Melodrama of aisyah ar at 2:00 PM
Tak sangka, tup tap…tup tap…dah dekat 16 hari kita berpuasa. Walaupun ak rasa mcm baru seminggu puasa (ye lah, pe-ott awal mmglah…). Ishk, bila pikir nk raya teruja tu agak lah juga, tapi pikirkan baju raya, lagi bertambah teruja!! (haaaa….inilah anak2 muda zaman sekarang..)

Actually, ak nk tunjuk baju raya ak tahun ni pada you all (cheh!!) tp Lappy kesayangan ak tue tgh tenat lah….nak kna operate and tukar motherboard yg baru…hiah..kopak..kopak…

Tapi tak pe lah, ak gtau je lah….baju raya ak tahun ni….ehem!! Warna chocolate Gold!!! (Haaa…..jgn tiru eerk….hahha!! pasan!) tapiiiiiii……haaa….ak ada lagi satu baju raya daa….iaitu KEBAYA NYONYA!!

Laaaa…naper kebaya nyonya?? Sebabnya, adik aku Uder dah ngidam nak berkebaya nyonya raya kali ni…ikutkan je lah…(akak yg baik…ehemm..). Tapi, masalahnya…..kebaya nyonya tu nk warna apa erk??

Ishk…cter pasal kebaya nyonya ni an…habis ak tawaf satu Sg. Petani semata nk cari Kebaya nyonya tapi….hampeh, tak ada satu pun kebaya nyonya wujud disitu…yang ada pun kebaya pendek!!

“Syg…ni pun cantik. Nice…sesuai ngan syg…” Si Tomey cuba perdaya ak.

“Tak mo!! Tak mo!! Uder kata base mesti itam!! Bunga dia je kaler2…nanti pakai tak sama…tak cantik…”

Cian ‘Si Tomey’, kna layankan ak cari Kebaya Nyonya. Tak pe kan….hehee…

Pastu, puas cari tak jumpa, barulah gerak balik Kulim. Umah ibu mertuaku lah!! Kami berbuka bersama hari tu. Dgr cerita mak mertuaku pasal baju raya n all. Riuh….ak sgt suke. Rasa mcm ak dah part of the family already!! Huhu….

Owh!! Ya….baju raya kamu pula warna apa??? Meh lah sharing…hehee…mn tau kita leh wat contest baju raya paling cantik ke an!! Pemenang dapat hadiah handphone sony ericcsonss X10!! Spe nk jadi penganjur?? Hahhaha!!

p/s: Selamat Membeli Belah Baju Raya ya!! (^_^)!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Baju Raya Mana?"

Siti Fatimah A. Razak on August 26, 2010 at 2:15 PM said...[Reply to comment]

bju raya kita blue black.. mau??? huhuh angah kat jb jerk la beli... kat kedai yg uder beli tuh.. ;)

nn on August 26, 2010 at 5:06 PM said...[Reply to comment]

baju raya = hijau :)

Aisyah AR on August 27, 2010 at 5:40 AM said...[Reply to comment]

Dear, Siti Fatimah A. Razak

Huh...blue black..ghee~ kami nak PINK lah...hahhahah!!!
Aiiittt..buleh jer..nnt lik JB mmg nk bli kt tmpt awak pun..huhuu...harap2 dapat discount ek...hehe...

Aisyah AR on August 27, 2010 at 6:07 AM said...[Reply to comment]

Dear nn,

Wah!! Warna ijau..ijau pucuk pisang ke?? or ijau gelap?? mesti cun!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal