Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, August 29, 2010

Rambut Raya!!!

Melodrama of aisyah ar at 8:00 PM
Percayalah, ak sangat cerewet dalam bab memotong rambut ni. Sebab itu ak cuma ada seorang sahaja hairstylist iaitu amoi kat salon rambut Loreal di dalam Jitra Mall, Kedah. Sudah 2 tahun ak mempercayai beliau sebagai pakar hairstylist ak. Hanya dia sahaja  yang memahami kehendak, naluri benak didada ak neh!! (amik kau..hahha!!)

So, semalam ak pergi berjumpa beliau. Walaupun tak perlu appointment. Dia selalu je available untuk ak. Maklumlah, kami kenal hye2 bye2 ajer..huahahhaah!! So, ak pun duduk, dia pun datang.

“Nak potong pendek atau nak trim aja…”

“ I nak layer, you tolong nipiskan rambut I. Tapi I nak keep panjnag rambut I. Trim hujung rambut and tolong fix kan fringe I, dah tak elok. I nak tebal sikit fringe. Pastu, I nak rambut tepi, so, bila I ikat rambut ada rambut jatuh…”

“Ok…”

Pastu beliau pun mula gunting rambut ak….kami berbual la kejap. Talking about how to take care of our hair and stuff.

And then…..wallllaaaa!!! I love my hair…..I love my hair….

Maklumlah, persediaan rambut untuk raya!!! Hahahahha!! I kna orter dari sekarag, so that by the time nak raya, rambut dah panjang sikit. That time my hair at the perfect conditions! I just love it!!

Xie xie ni….
Tgk nieee….ok tak??? Heheee…
Before (Up) & After (Below)

p/s: Can u really tell the differences??
Free Signature Generator

www.tips-fb.com

5 VVIP Readers on "Rambut Raya!!!"

Yanie J on August 29, 2010 at 8:09 PM said...[Reply to comment]

wah! darl..cantiknye rambut.
brape ek klo wat rambut style mcm tu?

Aisyah AR on August 30, 2010 at 12:10 AM said...[Reply to comment]

to yanie J

Cantik!!! yippie...eppy kna puji...
tak mahal la yang. I just potong sume baru RM20 jer....professional cut lagi...hmm...

Sudir Suichi on August 30, 2010 at 12:45 PM said...[Reply to comment]

ada beza ke? dua-dua pun super cute ja aku tgk...hehehe

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ on September 1, 2010 at 12:40 PM said...[Reply to comment]

cantekk laa rmbut u:)

Megumi Shika on September 2, 2010 at 11:50 AM said...[Reply to comment]

Sayang rambut raya u cantek!!!
hehe!!!
Rambut aku dah pjg sgt dh ni..tp no idea nk wat pe..aku skrg treat je...
rindu kamoooo
aku blk jb sabtu ni...
mahu jumpa kamooo
hehe!
muah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal