Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, July 11, 2009

::Bad News::

Melodrama of aisyah ar at 12:28 AM
Well......Yati x jadi datang la....
dia ada meeting tergempar td malam....
tiket bus dia pukul 9.30pm...
then, meeting dia kul 11.30pm baru abis...
sedih...
tapi tak pa.....
next time ya babe!!!
luv ya!!!
xoxo~
www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "::Bad News::"

Megumi Shika on July 12, 2009 at 5:39 PM said...[Reply to comment]

sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..sorry..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nnt aku plan leklok k..n aku make sure aku berambus dr tmpt tu sebelum jd pape..waa!!!dah la aku blk jb dgn brg2 yg aku plan nk bwk jumpa ko tu..mak aku dh pelik nape aku blk bwk byk baju lawa..hahahahaha!!!!

p/s: sedih nak mati..

Aisyah AR on July 13, 2009 at 1:17 AM said...[Reply to comment]

hahahhah!! it's ok la dear...
lagi pun ko bukan sengaja nak cancel..
aku dok risaukan ko tu jer....
x nak ko tension2 sesorg kat melaka tu ha...
hahahahha!!!

next time ya babe!!
huhuuu!!
kta plan well punya ok!!!
tc...
muax!
xoxo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal