Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, July 1, 2009

Mix Emo

Melodrama of aisyah ar at 8:24 PM
Best gak ar dok kat umah mak jang ni sorg2.... 084
Aku dah tutup semua lubang kat bawah pintu tue....
So that ‘charlie’ xleh masuk an...hahah!! 099
Dari tadi pun asyik makan maruku ajer...
Dah nak abis pun maruku tu aku taram...
Mampos aku kalu mak jang nak makan maruku nnt camner?? 001_v2
Tapi tak per....tueeee...biskut ada lagi...ghee~ 052

Tadi pun member aku text aku...
Gtau aku apa citer bg bdk2 yang floating...019
Kat tmpt aku blajar skunk ni buat sistem baru...
(Kononnye nak tiru Harvard...tapi sshkan student!!!) 085
So, ramailah bdk2 yang masih tak tahu dimana penginapan mereka...
(dalam erti kata lain, masih floating....)
Aku pelik an dgn ‘mak cik’ tue...
Apa dia pikir pun aku tak tau.... 058
Pengambilan junior tak leh nak banyak lagi arr...
Tapi penginapan terhad!!! 004
Dah tue, dia dgn suka suki g buang senior...
Aku igt an...
Naik sem ni aku nak wat hal aku jer..
Nak blajar jer... 096
Nak join projek U jer...demand ckit!! 114
Projek DPP aku tak nak layan....
Selagi ‘mak cik’ gila tu tak blah dari DPP aku... 011
G mati arr muka dia....!!!! MySpace
Sabar sya...sabar...kang kena AUKU pula tak pasal2..069
Baik aku sambung tgk berita an... 060
Huhuuu.... www.tips-fb.com

6 VVIP Readers on "Mix Emo"

Indera on July 1, 2009 at 10:10 PM said...[Reply to comment]

sabau..sabau.
samalah kita nak hangin jugak!. haiyaaa...

eh2..ada charlie gak.
menatang tuh mang demm bahaya seh!

Megumi Shika on July 2, 2009 at 2:21 PM said...[Reply to comment]

hahhaaha..
chomel nk mampos..haha

Aisyah AR on July 2, 2009 at 2:26 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Indera

btol!! btol!! kita kna sabar...
sabar itukan separuh daripada iiiimmmaaaannn...

a'ah...
ada charlie gak....
mmg dangerous thp cipan...
padahal kecik kemetot jer...

Aisyah AR on July 2, 2009 at 2:29 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Megumi Shika

Ko neh tak abis2 puji onion emoticon aku tuh...

mmg dah lahir comel gitu daa~!
haha!!

anaklaut on July 2, 2009 at 6:56 PM said...[Reply to comment]

salam..Aisyah AR,

lawak untuk menarik perhatian budak2 saja..

tq singgah anaklaut..:))

Aisyah AR on July 2, 2009 at 7:30 PM said...[Reply to comment]

heheee...
ya..sya tau...
sya pun ada kawan amik edu...
dia kdg2 pun cerita juga cara nak tarik perhatian org ketika dia nak mengajar...
RPH...huhuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal