Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, July 8, 2009

::Makin Lama Makin Pudar::

Melodrama of aisyah ar at 1:52 AM
Betul ker dalam bercinta ni akan berlakunya saat dimana cinta itu semakin pudar??

Aku agak pelik ar dgn certain org ni an..

Masa belum dapat, kalau blh tiap saat dia nak bg text…nak tahu kita tgh buat apa…
sampaikan dalam mimpi pun nak masuk ar kan…

Bila dah dapat…mak aii….mula2 tu romantic la….caring la konon….i lap u…u lap me lar…

Then, 4-5 bulan pastu….

“K, lah…I nak tido ar…(malasnyer nak layan..)”

Mana sume kata2 manis nak mati tue dulu???

Tu belum kawin lagi tuh!!! Kalu dah kawin, dah ada anak 3…ntah2 kita dimadukan per…hahhahaha!!!

Aku tak pastilah dimana silapnya…

Tapi pada pendapat aku…

Kalu kita nak kan yang terbaik,
maka kita harus jadi yang terbaik dahulu….

So, pada kamu semua kat luar tue an…

Kalu dia asyik buat kamu sedih jer…

Selalu buat kamu menangis…

Tinggalkan jer lah…maknanya tu, he/she is not the one for you la….

Buat apa mempertahankan relationship yang menyedihkan selalu…

YOU deserve BETTER than that OK!!!!!!!

G mati pd mereka yang tak reti nak menghargai kamu…

Sebab, smpi mati pun tak da sapa akan hargai dia…

Hahahhahahha!!!!

Kan aku dah merapu dah…

Pape pun…

I love you babe!!!!

xoxo~

p/s: nak bobok dulu….”Si Tomey” tak sihat….hrp dia ok esk…huhuu…
www.tips-fb.com

10 VVIP Readers on "::Makin Lama Makin Pudar::"

E on July 8, 2009 at 9:04 AM said...[Reply to comment]

teringat lagu torn natalie imbruglia dulu

Megumi Shika on July 8, 2009 at 10:02 AM said...[Reply to comment]

love u babe!!

MiSZuE on July 8, 2009 at 11:05 AM said...[Reply to comment]

setuju!
penah mengalami
hehee!

anaklaut on July 8, 2009 at 12:10 PM said...[Reply to comment]

salam.Aisyah AR,

betul apa yang asiyah nyatakan, saya setuju sangat, untuk kita letakkan kepercayaan tu pad seserang mmg makan masa yang lama kan...
tapi untuk break the trust just makan sesaat...

terima kasih atas kunjungan asiyah..:)



p/s: Cinta datang kepada orang yang masih mempunyai harapan walaupun mereka telah dikecewakan. Kepada mereka yang masih percaya, walaupun mereka telah dikhianati. Kepada mereka yang masih ingin mencintai, walaupun mereka telah disakiti sebelumnya dan kepada mereka yang mempunyai keberanian dan keyakinan untuk membangunkan kembali kepercayaan tersebut.

sebenarnya cinta tidak pudar..hakikatnya.
Tuhan ciptakan 100 bahagian kasih sayang dan cinta, 99 disimpan disisinya dan hanya 1 bahagian diturunkan ke dunia. Dengan kasih sayang dan cinta yang satu bahagian itulah, makhluk saling berkasih sayang dan kita semua menikamtinya kini..

anaklaut:-

zAp_c0baiN on July 8, 2009 at 6:38 PM said...[Reply to comment]

tu r...

kite kne pndai amek ati die...

give n take...

hehehe...

yg penting msing2 trust each other...

t0l x?

luv3x...tu yg pnting...

jgn jemu...

hehehehe

Aisyah AR on July 9, 2009 at 9:58 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to E

Lagu "Torn" tu fav my sis....
kalu blh tiap2 ari dia nak dgr...
hahhah!!!

p/s: natalie imbruglia...mata dia sgt cantik....huhu..

Aisyah AR on July 9, 2009 at 9:59 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to megumi shika

owh....M!!
U know i'm owez love ya!!
huhu..
tc gurl..

Aisyah AR on July 9, 2009 at 10:00 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to MiSZuE

you seeeee...
even zue pun agree with me..
hahahah!!!
lalalla~

Aisyah AR on July 9, 2009 at 10:01 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to anak laut

waw!!! pabila anak laut berbicara...
love it...
thanks anak laut...
i learn s'thing new now!!!
*(^_^)*

Aisyah AR on July 9, 2009 at 10:04 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to zAp_c0baiN

Hhahahah!!!
betol2...
sama2 la amik ati memasing...
then love each other...
understanding...
trust each other...
give n take ar an...
don't be selfish...
then u'll be just fine...
huhuu...

p/s: perigatan for myself too....huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal