Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, July 11, 2009

"HOLIDAY TRIP!!"

Melodrama of aisyah ar at 1:58 PM
Sebenarnya, aku sdg menghitung hari je nak pergi holiday ni!!!

So, tadi aku bgn agak awal, entah kenapa tetiba rasa nak matchkan baju nak ke Pulau Perhentian tu...hahhah!!!

'Si Tomey' ada belikan aku selipar ‘Line 7’ warna pink!!! Aku sgt suka!! Sgt cantik!!! Perfectly match my size!

“Thanks Bie....muaahh!!”


So, aku dgn heppy nya match kan baju2 ni ngan kasut yang aku rasa sesuai untuk ke pantai...huhuuu...

Kalau korang rasa kurang sesuai....comment la ya!!!






Kat sana nanti aku akan stay kat ‘New Cocohut Resort’. Makan dan minum aku mmg ditanggung mereka 100%! Plus akan ada BBQ Night on 2nd day!! Nanti aku g snorkelling!! Ada 2 trip snorkelling dia bg aku!! Syok wo...(even aku mmg x reti berenang...leceh arrr...haih!!)

Nanti aku nak tgk sunset!!!! Dan juga Sunrise!!! Mesti sgt cantik!!! (Zue....sya nak g tgk sunset ni!! Nak follow tak??? Hahahaha!!!)

Aku ada bawa sunblok ni...’Banana Boat-SPF 50, Water resistance’. Tapi tak sure la sama ada ‘Banana Boat’ or ‘Nivea’ yang better....hmmm....


Tak sabar nyer nak pergi pantai!!! Yay!!!! Huhuuuu.....

p/s: Hope ‘Si Tomey’ gonna like it though....huhu... www.tips-fb.com

14 VVIP Readers on ""HOLIDAY TRIP!!""

Adderly Shaharudin on July 11, 2009 at 2:59 PM said...[Reply to comment]

whoa, dah ready ur clothes ey - siap color-matched lg. haha

Aisyah AR on July 11, 2009 at 3:33 PM said...[Reply to comment]

hahhahah!!!
a'ah...
i'm excited!!! huhuuu...
nak g pantai...
yay!!!

Hasnul Azizi on July 11, 2009 at 4:04 PM said...[Reply to comment]

hmm...
maNg matCh...

nK koMen poN x reTi sGt...
okLaa I tHink...

biLeLaa aKu nK mRase Gi pnTai...
cuTi pOn ntah aDe xDe Je...

enJoy uR hoLiday aisHah...~~ :-)

paan on July 11, 2009 at 4:09 PM said...[Reply to comment]

PINK PINK PINK WINK :)

criestz on July 11, 2009 at 11:44 PM said...[Reply to comment]

sape suke angkat tangan =P

Aisyah AR on July 12, 2009 at 5:07 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Hasnul Azizi

heheeee...
match eh???
yokata!!!
hahhaah!!

sankyu!!

p/s: alah...nnt bla dpt cuti...try la plan holiday ok!!

Aisyah AR on July 12, 2009 at 5:07 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Paan

huhuuuu...
paan...
me love pink!!
heheee..

Aisyah AR on July 12, 2009 at 5:08 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to criestz

olla criestz!!
sy!! sy suka!! (smbil angkat dua belah tangan)
hahahha!!

backspace//sengal on July 12, 2009 at 11:57 AM said...[Reply to comment]

hahha...
hepy holiday k..
nnti tlg snap kn pic ikan kat aku wak2 ko g snorkelling...
haahah..
lalal... :)

Megumi Shika on July 12, 2009 at 5:42 PM said...[Reply to comment]

waaa!!!!
ade snorkelling?????
u didnt tell me tht!!!!!
waaa!!!!nk ikut!!!!!!!!!!
nk snorkelling..nk parchuting...nk...!!!!!!!!!
have fun love!!!muaaahh!!!

p/s: sume pun match..hahaha!mcm knl la dresses tu..hehe

Faarihin on July 12, 2009 at 6:36 PM said...[Reply to comment]

wah.. nk bercuti.. bestnyer.. nk ikot... huhuhu..

salam ziarah dari sy.. (^__^)

Aisyah AR on July 13, 2009 at 1:21 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to backspace//sengal

olla dear!!
fad....
aku tak da camera underwater nyer...
camna nak tgkp gambar ikan neh...
haih.....

aku amik dari internet then print bg ang jer la....ok...
hahhahah!!!

thanks dear...

Aisyah AR on July 13, 2009 at 1:29 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Megumi Shika

Huhhuuuu...
dah ko xmo ikut....
aku tak citer lanjut ar...
wahahahha!!

tp tak pa....
kita wat trip genting kita tu...
huhuuuu...
ok!!

aitt!! thanks dear...
nnt aku bawakan pasir dari sana ya...
huhuuu...
lallalalla~

p/s: thanks 4 da comment bout ma shoes..huhuuu...gotta find s'thing cute then..huhuuu..

Aisyah AR on July 13, 2009 at 2:20 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Faarihin

alololoooo...
faarihin nak ikut ya...
jom...jom....
heheeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal