Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, July 30, 2009

We Da CTs!!!!

Melodrama of aisyah ar at 2:19 PM 13 VVIP Readers Links to this post

Bila Adik beradik CT kuar bersama...


Kononnya cuma mahu lunch di TC
Maklumlah,
Masing2 pemalas nak masak!!
Kebetulan tekak memasing pun
Tak tau nak makan apa!!
Seb baik lah waiter
"Black Canyon Coffee”
Xputus2 panggil kami masuk...
Kami pun apa lagi....
Dah dipanggil penuh semangat...
Tergodalah juga...
Kerana terlalu lapar sgt...
Hati nak makan Steak mulut ckp chopstick!!!
Then ketawa sakan mcm nak mati!!
Bikin aku jd malu jer...
Tapi kesah pula aku!!!
Hahahahahaha!!!!
Seb baiklah kami ni sume pun..
Cumel2...(pasan jap..)
So, staff kat ctu layan baik ngan kami...
Huhuuuu...



Then!!!
Makan sudah....
Perut pun kenyang sesagt...
Tapi np lah nafsu nak makan muffin sgt kuat..
Along konon nak beli muffin
Kat Kenny Roger’s...
Tergoda aku....
Muffin dia sgt sedap!!
JIKA dimakan ketika PANAS...
Bila SEJUK...
FAIL!!
Tpi.....perutku udah kenyang!!!
TIDAKKKK!!!!


Puas melayan nafsu makan...
Kami window shopping!!!
Kononnya nak survey baju...
Nak pakai bju yg sama bila kami
Nak ke Pulau Redang nanti...
Hahahahahha!!!
(Berangan ajer....)

Tetiba Along tukar plan nak tgk muvi kat TC..
Pergi survey movie showtime yg available..
Sampai kat kaunter, hanya seat dpn jer yg tggl...
CANCEL!!!

Tetiba Mata tertumpu kearah RED BOX!
Karaoke jom!!
Boleh ar aku melalak puas2 an...
Tapi bila sampai kaunter
Dia suruh aku melalak selama 3 jam!!!
Dia igt suara aku ni apa...
CANCEL!!!!


Kecewa di TC, kami meluru ke CS!!
Harap2 CS beri khabar gumbira....
Sampai2 jer, terus terjah cinema...
Pikir punya pikir punya pikir...
Kami sebulat suara ambil tayangan
“The Taking of Pelham 123”
Tepat pukul 1 pagi!!
Nak buat cammana...
Kalu ambil pukul 10.45pm..
Mem besar harus diambil dari kerja pukul 11pm...
Terpaksa pilih waktu selepas pukul 11pm...

Sementara tunggu tayangan...
Lepak2 kat umah..
Tido n wash up dulu...
Lenanya....

Tapi tepat pukul 12.30am..
Kami rushing pergi ke CS semula...
Seb baik tak angkut bantal n gebar...
Hahhaha!!!


ENJOY!!!!
AKU ENJOY SGT!!!!
HANG OUT WITH MY SIS...
Hahahahah!!!

p/s: Thanks a lot Along!!! I LOVE you!!!!! Nnt bla wa bergaji pula...i return the favour ok!!! muuuuaaxx!!

www.tips-fb.com

Tuesday, July 28, 2009

pErMaIsUrIkU GeRiNg

Melodrama of aisyah ar at 4:48 PM 5 VVIP Readers Links to this post



















Permaisuriku Gering..
Dari semalam sudah lemah nampaknya
Tadi pagi berjumpa Pak Doktor
Pak Doktor bilang
Suhunya 38°C
Moga cepatlah kebah panasnya
Sihat walafiat seperti selalu
Amin
p/s: Umi....cepat sembuh ya....
www.tips-fb.com

::Contest:Your Dream Car::

Melodrama of aisyah ar at 11:20 AM 5 VVIP Readers Links to this post

"THE FERRARI CALIFORNIA"

Inilah kereta impian aku
MySpace
yang membuatkan aku
tido terlebih lena,
MySpace
mandi berjam2,
MySpace
makan terlebih kenyang!!
MySpace
Bila aku dah jd billionaire,
lbh billion dr Robinhood
I Will Get It!!!
Then aku nak declaire race
Dgn Nissan Fairlady Robinhood
Siapa kalah, belanja steamboat!!
MySpace
Biar berdarah2 Idung Robinhood
MySpace
Belanja aku makan!!!
Hahahahha!!
MySpace
Deal??
Lalalala~
Dilengkapi sistem dalaman yg sgt
Menarik minat aku!! Bak katanya...
"Leather and it features the leather seats,
sporty steering wheel,
TFT Multidisplay,
Ipod connector,
hard disc,
USB connection,
6.5 inches touch screen,
Bluetooth
and
a large luggage space"
x leh cter lebih2...
nnt korunk sume nak beli keter nie...
haih...
www.tips-fb.com

Monday, July 27, 2009

Kejutan Penangan V-M

Melodrama of aisyah ar at 3:21 PM 10 VVIP Readers Links to this post
Sekarang ni baru aku sedar...
Kenapa aku diserang Virus M!!
Rupa-rupanya UUM nak bagi aku cuti seminggu!!
Yayyyyy!!!
Bolehlah aku balik JB jmpa all my sis...
Rindu sama mereka!!!

Ceritanya:
Semalam UUM kuar memo
::UUM AKAN DITUTUP SELAMA SEMINGGU::
Wah!!! Aku pun apa lagi...
Kebetulan 'Si Tomey' pun dah tahu...
Dia tnya aku nak balik bila...
Pikir punya pikir...
aku n Alang pun decided balik malam tu juga...

Pergh!!! Jalan mmg jam gler...
Tiket kat changlun n Shahab all SOLD OUT!!!
Seb baik 'Si Tomey' ada sepupu
Tolong belikan tiket kat Bagan
Mmg rushing abis ar...
Thanks ya Bie...
Sorry to trouble you...

Paper pun...
Aku selamat sampai JB akhirnya..
Yoish!!!!
JB I'M BACK!!!!

p/s: Gonna miss my Bie damn much!!!
www.tips-fb.com

Sunday, July 26, 2009

Anonymous Tak Diundang

Melodrama of aisyah ar at 5:13 PM 10 VVIP Readers Links to this post
Kepada sesiapa yang berkenaan...

Disini ingin kukatakan sesuatu...

AKU TAK TERIMA COMMENT LAYANG TIDAK BERNAMA

So...aku rasa ak tak perlu xplain anything to a 'GHOST'

Kalu anda rasa diri anda betol sgt...
Perkenalkan diri...
Then kita 'Borak'....
Jgn hanya tahu mengata...
Then, main mak bapak pula....
X Sedar ke diri tu lagi teruk??
Hmmm...
So, Muhasabahlah diri...
Tak baik tau asyik nak betolkan orang...
Tapi sendiri pun tak betol...(Dosa...)
ishk...ishk...ishk...

p/s: Moga diberi petunjuk!! Amin.....(Kalu awk dpn mata...dah lama ak tampar)
www.tips-fb.com

::Virus M::

Melodrama of aisyah ar at 8:44 AM 4 VVIP Readers Links to this post

mAapLa To aLL mY bLoGgErZ!!

lATeLy Ni, Ak tAu lA NaPeR Ak dISeRaNg SaTu PeNyAkIT
"vIrUs M"

bAhAnA V-M nI MaHa DaSyAT!!!
AKu Jd NaK tIdo 24Jam/7DayS!!!
dARI sEmAlAM aKu mEnCaRi VacCiN M!!
sEtElAh DiBeBeL oLeH 'Si ToMeY' dan 'Si gOjEs yATi'
AkU BlH la NoRmAl bAliK....

oLeH iTu,
AkaN kU lawAT kaMo SeMUA hARi neH!!!
HAHhAHHHAHhHha!!

p/s: Class pg aku LeH PLak BataL lAST mINIt An...(SkeNYER!!!!)
www.tips-fb.com

Tuesday, July 21, 2009

::Tag Dari Hyuuga::

Melodrama of aisyah ar at 11:42 AM 0 VVIP Readers Links to this post
Dapat TAG dari Sempai Hyuuga!!

1. Apa Perasaan Sekarang
-“Harry Potter”!!! Wait for me...hmm...

2. Saya Nak Makan
-Garlic Toast with Choc Drink at Kopitiam

3. Saya Tak Suka
-Smoking, Drugs, Hypocrites, Crime, Liar, Pengotor

4. Impian Saya
-Get My Degree
-Get a Perfect Job
-Marry ‘Si Tomey’
-Having a Twin Baby!!
-Big House
-Nice Car
-Good Mom
-Good Wife
-Good Sister
-Good Friend
-Good Person (Gojes as A Girl!!)

5. Saya Harapkan
-All my dreams will come true and tomorrow will be a better day!!

6. Jika Boleh Diputarkan Masa
-I Wish I can Fix All My Mistakes

7. Saya Pada 10 Tahun Akan Datang
-I’m a CEO who on vacation with my hubby ‘Si Tomey’ and our Twin at one of the most beautiful island in the world which is in France

8. HP Saya Adalah
-Sony Ericsson W350i
-My Privacy


9. Saya Pernah Bercinta Sebanyak
-In Love with someone only ONCE!! That is with ‘Si Tomey’
-Being with someone as a couple....LOTZ!!

10. Saya Suka Pada
-Beaches!!!

12. Kawan2 Saya
-I am very choosy in term of finding a friend. I only have Miera, Zura n My Bestie Yati as my precious friend.

13. Pernah Dikhianati
-Yup!! In Friendship! In Love, never...

14. Apa Yang Hendak Dilakukan Terhadap Org yg Mengkhianati Anda
-Just Wait & See...
(I got my own standard & they’re nothing to get my attention)

15. Senaraikan 5 Orang Untuk Di Tag
-Miera Senget
-Jula
-Fad
www.tips-fb.com

Public Enemy & Award

Melodrama of aisyah ar at 9:22 AM 0 VVIP Readers Links to this post
Pssst.....
Semalam aku tgk movie ngan 'Si Tomey'..
Tgk cter 'Public Enemy'....
Cter dia superb....
Tapi aku tak suka ending dia....
(my Johny Depp mati...huk3!!)
But it's worth it to watch la....
Tapi macm mn sekali pun...
Aku akan ttp nak tgk 'Harry Potter'!!
Wait for me...huhuu...
Then balik tu pekena 'Char Kuew Tiaw' fav aku tuh!!!
Sedapnyer!!!!
Pastu aku da meeting...haih...

***********

Aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada Cik Miera
kerana sudi memberi aku award lagi!!!!
Thanks gurl!!!!!!
Ni award dia....


"As her Senior Follower"
********************************
Dan juga Ribuan Terima Kasih pada Sempai Hyuuga
di atas Award beliau!!!
Sankyu Sempai!!!!
Ni award dia

www.tips-fb.com

Tuesday, July 14, 2009

Aku nak pergi dah....

Melodrama of aisyah ar at 6:29 AM 8 VVIP Readers Links to this post

Selamat Pagi!!!

huhuu...awalkan aku bgn ari nie....
sebenarnya, aku xcited nak gerak pergi Perhentian dah....

Tapi hari ni aku ada SDG class pula...seb baik class SDG aku tu pukul 10am...
Aku plan nak gerak after lunch around 12.30pm g2 arr...

Seronoknya!! tak sabar nak tgk perhentian tue....
1st aku akan jejak kaki di terengganu!!!

Doakan sya selamat pergi dan pulang ya....
Bersempena itu, tak dapatlah sya jenguk2 kamu dalam 2,3 hari ni...
TC ya!!

p/s: Yati my dear.....later i text you ya.....muax! xoxo~ www.tips-fb.com

13 JULAI mai dah....

Melodrama of aisyah ar at 2:04 AM 4 VVIP Readers Links to this post





As I promise...

Hari ni aku bawa Alang g makan pizza kat Jitra tue ngan 'Si Tomey' sekali!!
Huhuuuuu...

Aku amek set C (utk 4 person tue...)
Pastu aku minta free b-day pizza tue...huhuu...

Aku hadiahkan Alang hair dryer warna purple!!
She love purple...and dia pun desperately nak hair dryer!!! hahaha!!

So....here the pics!!

p/s: Si Tomey makan byk mcm biasa....ske tgk makanan tu habis...huhuuu...lalala~
www.tips-fb.com

Sunday, July 12, 2009

Padat!

Melodrama of aisyah ar at 9:08 PM 14 VVIP Readers Links to this post



Wah....hari ni aku sgt puas hati!!

Walaupun jadual kuliah aku sangat padat...

Tapi semua subject aku leh stay focus till the last class!!

Ni jadual aku tiap hari Ahad & Rabu:

8.00am-9.30am : SQQP 1013
9.30am-11am : SEEB 1013
11.00am-12.30pm : Break jap ar...
12.30pm-2.00pm : BKAL 1013
2.00pm-3.30pm : SBLE2102
3.30pm-5.00pm : SQQS 2023


Cuma hari Isnin & Khamis jer aku free ckit..

9.30am-11.00am : SQQM 1043

Bagi hari selasa, sabtu & jumaat hari CUTI!! YOISH!!

p/s : malam ni kul 12 nanti...b-day Alang.....aku igt esk nak bw dia makan pizza!! Hari ni aku agak bz ngan kuliah....tak sempat nak prepare apa2 utk dia....huhuuu...(Esk ya sis!! My treat!!) www.tips-fb.com

Saturday, July 11, 2009

"HOLIDAY TRIP!!"

Melodrama of aisyah ar at 1:58 PM 14 VVIP Readers Links to this post
Sebenarnya, aku sdg menghitung hari je nak pergi holiday ni!!!

So, tadi aku bgn agak awal, entah kenapa tetiba rasa nak matchkan baju nak ke Pulau Perhentian tu...hahhah!!!

'Si Tomey' ada belikan aku selipar ‘Line 7’ warna pink!!! Aku sgt suka!! Sgt cantik!!! Perfectly match my size!

“Thanks Bie....muaahh!!”


So, aku dgn heppy nya match kan baju2 ni ngan kasut yang aku rasa sesuai untuk ke pantai...huhuuu...

Kalau korang rasa kurang sesuai....comment la ya!!!






Kat sana nanti aku akan stay kat ‘New Cocohut Resort’. Makan dan minum aku mmg ditanggung mereka 100%! Plus akan ada BBQ Night on 2nd day!! Nanti aku g snorkelling!! Ada 2 trip snorkelling dia bg aku!! Syok wo...(even aku mmg x reti berenang...leceh arrr...haih!!)

Nanti aku nak tgk sunset!!!! Dan juga Sunrise!!! Mesti sgt cantik!!! (Zue....sya nak g tgk sunset ni!! Nak follow tak??? Hahahaha!!!)

Aku ada bawa sunblok ni...’Banana Boat-SPF 50, Water resistance’. Tapi tak sure la sama ada ‘Banana Boat’ or ‘Nivea’ yang better....hmmm....


Tak sabar nyer nak pergi pantai!!! Yay!!!! Huhuuuu.....

p/s: Hope ‘Si Tomey’ gonna like it though....huhu... www.tips-fb.com

::Bad News::

Melodrama of aisyah ar at 12:28 AM 2 VVIP Readers Links to this post
Well......Yati x jadi datang la....
dia ada meeting tergempar td malam....
tiket bus dia pukul 9.30pm...
then, meeting dia kul 11.30pm baru abis...
sedih...
tapi tak pa.....
next time ya babe!!!
luv ya!!!
xoxo~
www.tips-fb.com

Friday, July 10, 2009

Someone is Coming!!!

Melodrama of aisyah ar at 1:26 AM 2 VVIP Readers Links to this post
Dengan ini aku ingin mengumumkan bahawa.....
Pada hari sabtu ini iaitu bersamaan dengan 11 julai 2009....
Misz Yati akan selamat tiba di Changlun, kedah!!!!
MY BFF is coming!!!!
So, aku tgh plan baek punya nak bw dia ronggeng!!
Hahahhahaah!!!
Aku nak kenalkan dia ngan ‘Si Tomey’ aku tue...
Nak kenalkan dia pada si senget Miera a.k.a rum8 baru aku!!
Nak kenalkan dia pada si Angelina Jula a.k.a Zura!!!
Nanti nak bawa dia ronda2 campus aku ni, and nak bw dia g msk class aku sekali!!
Wahahahha!!!!
Can’t wait la....
It’s gonna be great!!!
Cepatlah sabtu!!!
www.tips-fb.com

Wednesday, July 8, 2009

::Makin Lama Makin Pudar::

Melodrama of aisyah ar at 1:52 AM 10 VVIP Readers Links to this post
Betul ker dalam bercinta ni akan berlakunya saat dimana cinta itu semakin pudar??

Aku agak pelik ar dgn certain org ni an..

Masa belum dapat, kalau blh tiap saat dia nak bg text…nak tahu kita tgh buat apa…
sampaikan dalam mimpi pun nak masuk ar kan…

Bila dah dapat…mak aii….mula2 tu romantic la….caring la konon….i lap u…u lap me lar…

Then, 4-5 bulan pastu….

“K, lah…I nak tido ar…(malasnyer nak layan..)”

Mana sume kata2 manis nak mati tue dulu???

Tu belum kawin lagi tuh!!! Kalu dah kawin, dah ada anak 3…ntah2 kita dimadukan per…hahhahaha!!!

Aku tak pastilah dimana silapnya…

Tapi pada pendapat aku…

Kalu kita nak kan yang terbaik,
maka kita harus jadi yang terbaik dahulu….

So, pada kamu semua kat luar tue an…

Kalu dia asyik buat kamu sedih jer…

Selalu buat kamu menangis…

Tinggalkan jer lah…maknanya tu, he/she is not the one for you la….

Buat apa mempertahankan relationship yang menyedihkan selalu…

YOU deserve BETTER than that OK!!!!!!!

G mati pd mereka yang tak reti nak menghargai kamu…

Sebab, smpi mati pun tak da sapa akan hargai dia…

Hahahhahahha!!!!

Kan aku dah merapu dah…

Pape pun…

I love you babe!!!!

xoxo~

p/s: nak bobok dulu….”Si Tomey” tak sihat….hrp dia ok esk…huhuu…
www.tips-fb.com

Tuesday, July 7, 2009

Nama ku A.I.S.Y.A.H

Melodrama of aisyah ar at 6:03 PM 2 VVIP Readers Links to this post
ok...
namaku Aisyah....
namaku tak susah...
namaku simple ajer....
namaku mmg sedap...(so what?!!)
namaku mula2 A..
pastu I..
ditambah S..
setelah itu Y...
jangan lupa juga A sekali lagi...
dan H..
senangkan nak eja nama aku...
aku minta tak banyak...
sikit pun tak juga...
aku cuma minta...
ejalah namaku dengan betul....
A.I.S.Y.A.H. www.tips-fb.com

Monday, July 6, 2009

Urusan ku...

Melodrama of aisyah ar at 6:13 PM 2 VVIP Readers Links to this post


Hari ni aku agak lapang...
Coz kelas aku cuma satu jer..tu pun mlm nanti.
Aku rancang nak settlekan semua urusan yang WAJIB!!

CHECK LIST:
Bayar Yuran Pengajian
Bank-in Duit baki dalam BSN
Photostat
Beli sampul surat saiz A4

Nak tahu tak apa jadi?? Hmm.....malas aku nak citer, tapi...layan kan jer ar...

Aku kat Bank Islam...

Masa sampai kat situ ada lah satu group bdk2 lelaki kat depan pintu masuk tue...dan dan aku nak buka pintu, time tu lah dorang buka kan...aku just senyum jer...(Bdk2 junior kot....)

“Cantik siot....”
“Weh!!! Aku dgr kot.....dasar junior....” aku kata dalam ati jer la....


Aku kat UniCafe..

Tujuan aku kesitu sebab nak g Photostat n lunch (walaupun dah pukul 3.30pm kan...duli arr..hahha!)

Sampai kat dalam tue ada lah satu table ni full of mpp punya org yang mana aku pun tak kenal. Dok tgk2 aku an...(macam perak, tak pernah tgk org!!). Aku yang mmg ala2 anti-mpp...just bla jer wat hal aku an...

Tgh aku nak byr for my ice-blend chocolate and giant blackpaper sausage tue, aku terdengar dorg berbual ar....

“Junior ker???”
“Macam tak dowh...”
“Tak pernah Nampak pun...”
“Macam perasan time MASUM....tp ntah ar...”
“Macam artis....”

Aku pun pikir jap arr....

“ko tak tau ker aku dgr kot....then ckp aku ni junior ke senior....nmpk sgt arr ko tu tak wat kejer an...sampai junior or senior pun tak leh nak beza....then, mmg ar ko tak pernah nmpk aku....ko tu tak feymes...hahahahh!!! Then, time Masum aku agak superb coz makan semeja ngan Tim.Menteri PengajianTinggi kot, masuk bulletin MASUM lagi...pape ar kan....btw...artis tu yg mcm aku...aku mcm aku arrr....pe kena mengena artis plak....haih....susah tol...” aku ckp dalam ati arr kan...

Nampak sgt aku ni masih lagi anti-mpp kan...hahhahahaha!!!!

Paper pun....aku milik “Si Tomey” sorg saja....
Dan aku ini sgt pelik hanya yang pelik sahaja dapat perhatian aku...
Macam “si tomey” tue...
Wahahahaha!!!! (Mula dah........)

Ok..ok..aku stop....b4 aku wat lovey dovey aku nyer ayat jap g....

Paper pun....esk no kuliah!!!! Means aku leh tido ar kan?? Hahaha!! Tak nak ar...

Aku nak study la...kali ni aku nak score A!!!
Bak kata Abuya....
Biar cantik ada otak....jgn cantik tapi bodoh...
Tak nak....tak nak....aku nak jd pandai...
Huhuuu....

p/s: Along.....umi.....this time, I do my best...u got my word!!!!
www.tips-fb.com

Sunday, July 5, 2009

Hari Pertama Kuliah

Melodrama of aisyah ar at 7:42 PM 4 VVIP Readers Links to this post



Wahahahha!!!!!

Ari ni hari pertama kuliah start. Aku pun agak semangat jugalah nak pergi kelas...
Ye lar...dengan azam baru nak score A la katakan..

Hahahha!!!

So, Aku mmg dari sem 1 sampai lah skang ni da masuk sem 5 masih lagi fail kalu nak cari bilik kuliah kat FKBM (Fakulti Komunikasi & Bahasa Moden).

Aku parking kete tak leh nak jauh lagi la kan....kat DKG 2 (Dewan Kuliah Gugusan 2) sana...ye lah...parking space for student mmg truly unlimited tahap dewa. Asal parking tempat staff jer terus ada memo putih baik punya dari UK (Unik Keselamatan) mengatakan anda telah Berjaya disaman sebanyak RM30 tambahan RM30 lagi untuk kerana melanggar peraturan lalu lintas!! So total x leh nak RM60 arrrr sekali kena an!!! Mmg mcm crap...

Napelah UK ni mmg suka sgt menyaman student kan....

“WEH!!!!! INI DALAM U LA!!!!!!!!! Aaaaarrrgghhhh...!!!!!”

Kita lupakan hal saman menyaman ni dulu...berbalik pada cerita asal....

So, aku pun jalan kaki ark an dari DKG2 tu ke FKBM. Sampai kat FKBM satu lagi kerja aku nak kena cari bilik kuliah 2.1. Aku confius lar.....aku mmg benci tol FKBM ni tau ark....asal salah belok sikit jer dah masuk kawasan fakulti lain pulak!!!! Dah kena patah balik!! Haih!!!

So puas aku tawaf satu FKBM...akhirnya jumpa juga bilik kuliah 2.1...Tapi bila aku masuk jer lagi bertambah nak blow!!!!!!! Sumernya lelaki ni apa citer weh...mana perempuan?? Dah pupus kah??? Hahhaha!!!!

So...dengan bangga tahap crap aku nk gtau....class tu lecturer x masuk pun!!! Hampeh!!!
(Tau tak lecturer, sy ni dgn ssh payah cari kelas awk ni yg sgt tercorot ok!!!)

Seb baik aku bw mp3 kesayangan...lallalala~
(YAY...esk just class malam aja......leh rehat....nak study calculus ar....huhu..)
www.tips-fb.com

Thursday, July 2, 2009

::Tag dr Shafie::

Melodrama of aisyah ar at 7:59 PM 7 VVIP Readers Links to this post
Give a point for each YES (Jawab dlm Ati)

I have. . .

1. smoked.
2. consumed alcohol.
3. slept in the same bed with someone of the opposite sex.
4. slept in the same bed with someone of the same sex.
5. kissed someone of the same sex.
6. had sex.
7. had someone in your room other than family.
8. watched porn.
9. bought porn.
10. tried drugs.
#MY TOTAL: 3

1. taken painkillers.
2. taken someone else's prescription medicine.
3. lied to your parents.
4. lied to a friend.
5. snuck out of the house.
6. done something illegal.
7. felt hurt.
8. hurt someone.
9. wished someone to die.
10. seen someone die.
#MY TOTAL: 6

1. missed curfew.
2. stayed out all night.
3. eaten a carton of ice cream by yourself.
4. been to a therapist.
5. received a ticket.
6. been to rehab
7. dyed your hair.
8. been in an accident.
9. been to a club.
10. been to a bar
#MY TOTAL: 0

1. been to a wild party.
2. been to a Mardi Gras parade.
3. drank more than three alcoholic beverages in a night.
4. had a spring break in Florida.
5. sniffed anything
6. wore black nail polish
7. wore arm bands.
8. wore t-shirts with band names.
9. listened to rap.
10. owned a 50 Cent CD.
#MY TOTAL: 1

1. dressed gothic
2. dressed girly.
3. dressed punk.
4. dressed grunge.
5. stole something.
6. been too drunk to remember anything.
7. blacked out.
8. fainted.
9. had a crush on a neighbor.
#MY TOTAL: 2

1. had a crush on a friend.
2. been to a concert.
3. dry-humped someone.
4. been called a slut.
5. called someone a slut.
6. installed speakers in your car.
7. broken a mirror.
8. showered at someone of the opposites sex's house
9. brushed your teeth with someone else's toothbrush.
#MY TOTAL: 0

1. consider/considered Ludacris your favorite rapper.
2. seen an R-rated movie in theater.
3. cruised the mall.
4. skipped school.
5. had surgery.
6. had an injury.
7. gone to court.
8. walked out of a restaurant without paying/tipping.
9. caught something on fire.
10. lied about your age.
#MY TOTAL: 1

1. owned/rented an apartment/house.
2. broke the law in the police's presence.
3. made out with someone who had a gf/bf
4. got in trouble with the police.
5. talked to a stranger.
6. hugged a stranger.
7. kissed a stranger.
8. rode in the car with a stranger.
9. been harassed.
10.been verbally harassed.
#MY TOTAL: 1

1. met face-to-face with someone you met online.
2. stayed online for 5+ hours straight.
3. talked on the phone for more than 4 hours straight.
4. watched TV for 5 hours straight.
5. been to a fair.
6. been called a bad influence.
7. drink and drive.
8. prank-called someone.
9. laid on a couch with someone of the opposite sex.
10. cheated on a test.
#MY TOTAL: 2

If You Have Less Than 10.. write [im a Goody Goody]
If You Have More Than 10.. write [im still a goody goody]
If You Have more Than 20..write [im average]
If You Have More Than 30..write [im a bad kid]
If You have more than 40..write [im a very bad influence]
If You Have more than 50..write [im a horrible person]
If You Have more than 60..write [i should be in jail]
If You Have more than 70..Write [i should be dead]


RESULT : 16 [im a still a goody goody] www.tips-fb.com

Wednesday, July 1, 2009

Mix Emo

Melodrama of aisyah ar at 8:24 PM 6 VVIP Readers Links to this post
Best gak ar dok kat umah mak jang ni sorg2.... 084
Aku dah tutup semua lubang kat bawah pintu tue....
So that ‘charlie’ xleh masuk an...hahah!! 099
Dari tadi pun asyik makan maruku ajer...
Dah nak abis pun maruku tu aku taram...
Mampos aku kalu mak jang nak makan maruku nnt camner?? 001_v2
Tapi tak per....tueeee...biskut ada lagi...ghee~ 052

Tadi pun member aku text aku...
Gtau aku apa citer bg bdk2 yang floating...019
Kat tmpt aku blajar skunk ni buat sistem baru...
(Kononnye nak tiru Harvard...tapi sshkan student!!!) 085
So, ramailah bdk2 yang masih tak tahu dimana penginapan mereka...
(dalam erti kata lain, masih floating....)
Aku pelik an dgn ‘mak cik’ tue...
Apa dia pikir pun aku tak tau.... 058
Pengambilan junior tak leh nak banyak lagi arr...
Tapi penginapan terhad!!! 004
Dah tue, dia dgn suka suki g buang senior...
Aku igt an...
Naik sem ni aku nak wat hal aku jer..
Nak blajar jer... 096
Nak join projek U jer...demand ckit!! 114
Projek DPP aku tak nak layan....
Selagi ‘mak cik’ gila tu tak blah dari DPP aku... 011
G mati arr muka dia....!!!! MySpace
Sabar sya...sabar...kang kena AUKU pula tak pasal2..069
Baik aku sambung tgk berita an... 060
Huhuuu.... www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal