Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, August 30, 2010

Fahami Si Dia

Melodrama of aisyah ar at 9:00 AM 6 VVIP Readers Links to this post
Kenapa Si Dia melawa?
 
Kerana Si Dia mahu kelihatan cantik dimata mu. Kerana Si Dia mahu kamu berbangga dgn dirinya. Agar kamu bertambah sayang pada Si Dia. Supaya kamu tidak malu mengaku dirinya kepunyaan mu dihadapan kawan-kawanmu.

Apa yg kamu tak tahu ialah:

Apa kamu ingat semua alat solek tu murah. Kamu tahu tak, Si Dia sanggup berhabis ratusan ringgit demi STAGE Cosmetic hanya utk kelihatan cantik dimatamu. Kamu tahu berapa harganya? Ada dia minta kamu belikan? Tidak…..dia usaha beli sendiri. Susah payah kumpul duit utk beli STAGE, pastu kamu pula boleh kata, kamu tak suka Si Dia bersolek?? Tapi apa yg kamu sendiri tak sedar, kenapa setiap kali anak mata mu tetap melirik pada gadis lain yang jauh lebih tebal solekkannya!! Kenapa??

Kenapa Si Dia tukar style rambut?

Kerana dia mahukan style rambut yg up-to-date. So, bila kawan2 mu melihatnya, mereka tidak akan mengata Si Dia kolot, tidak tahu berfesyen. Si Dia mahu kelihatan kemas dan segar dimatamu.

Apa yg kamu tak tahu ialah:

Si Dia berabis beratus ringgit hanya untuk me-rebondingkan rambutnyayg kerinting tue, agar kamu suke akan penampilannya. Apa kamu ingat shampoo sahaja sudah memadai. Oleh kerana kamu suka bermain dgn rambutnya, maka Si Dia sanggup berabis buat treatment, beli vitamin dan stim. Hanya utk memastikan rambutnya berkeadaan lembut, sihat dan tidak bercabang ketika kamu memainkannya. Namun tetap, Si Dia tidak langsung meminta wang kamu untuk semua itu.

Kenapa Si Dia beli perfume baru?

Kerana Si Dia tak mahu kamu bosan dgn perfume lamanya. Walaupun itu perfume kegemarannya sejak dari sekolah menengah lagi,tetapi demi keselesaanmu Si Dia sanggup menukarnya.

Apa yg kamu tak tahu:

Kamu pernah Tanya perfume apa yg dipakainya sekarang? Ada kamu peduli memuji tentang bau barunya? Ya!! Itu perfume limited edition khas dari ESCADA!! ORIGINAL! Si Dia sanggup berabis ratusan ringgit hanya untuk mewangikan diri untukmu. Tapi, kamu tidak pula memuji apatah lagi menghargainya. Membuatkan usahanya menjadi sia-sia.

Kamu sering kata Si Dia ni susah utk kamu fahami. Si dia cepat moody. Si Dia suka cari pasal. 
Tetapi kamu tak pula sedar silapnya kamu. Susahkah utk fahami Si Dia? Dia moody kenapa?? Dia cari pasal atau kamu yang tak tahu pasal apa??

Hargailah setiap apa yang dibuat Si Dia untuk kamu. Percayalah. Tiada seorang wanita pun yang mahu kelihatan buruk di depan org tersayang. Jika boleh Si Dia:

Mahu jadi yang TERCANTIK untuk kamu
Mahu jadi yang MODEN untuk kamu
Mahu jadi yang TERBAIK untuk kamu
Mahu kamu memandang dirinya sahaja
Mahu kamu puji dirinya sahaja

Susah sangat ke untuk kamu menghargainya?

Apa yang Si Dia tak faham, apabila Si Dia tidak bersolek, tidak buat rambut dan berwangi-wangian ketika bersama mu, kamu kata kamu suka. TAPI, bila Si Dia bersolek, curl kan rambut dan berwangikan ESCADA ketika keluar bersama teman2nya, kamu pula marah kata Si Dia selekeh ketika bersamamu dan melaram ketika bersama teman.

Apa kamu mahu? Sila mengerti DILEMMA Si Dia…..

p/s: Hargailah Si Dia seperti mana kamu mahu Si Dia menghargai-mu.
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Sunday, August 29, 2010

Rambut Raya!!!

Melodrama of aisyah ar at 8:00 PM 5 VVIP Readers Links to this post
Percayalah, ak sangat cerewet dalam bab memotong rambut ni. Sebab itu ak cuma ada seorang sahaja hairstylist iaitu amoi kat salon rambut Loreal di dalam Jitra Mall, Kedah. Sudah 2 tahun ak mempercayai beliau sebagai pakar hairstylist ak. Hanya dia sahaja  yang memahami kehendak, naluri benak didada ak neh!! (amik kau..hahha!!)

So, semalam ak pergi berjumpa beliau. Walaupun tak perlu appointment. Dia selalu je available untuk ak. Maklumlah, kami kenal hye2 bye2 ajer..huahahhaah!! So, ak pun duduk, dia pun datang.

“Nak potong pendek atau nak trim aja…”

“ I nak layer, you tolong nipiskan rambut I. Tapi I nak keep panjnag rambut I. Trim hujung rambut and tolong fix kan fringe I, dah tak elok. I nak tebal sikit fringe. Pastu, I nak rambut tepi, so, bila I ikat rambut ada rambut jatuh…”

“Ok…”

Pastu beliau pun mula gunting rambut ak….kami berbual la kejap. Talking about how to take care of our hair and stuff.

And then…..wallllaaaa!!! I love my hair…..I love my hair….

Maklumlah, persediaan rambut untuk raya!!! Hahahahha!! I kna orter dari sekarag, so that by the time nak raya, rambut dah panjang sikit. That time my hair at the perfect conditions! I just love it!!

Xie xie ni….
Tgk nieee….ok tak??? Heheee…
Before (Up) & After (Below)

p/s: Can u really tell the differences??
Free Signature Generator

www.tips-fb.com

Oh! Bubur Lambuk-ku!

Melodrama of aisyah ar at 10:00 AM 9 VVIP Readers Links to this post
Kamu tahu tak, kalau ak di JB….sebut jer bubur lambuk free kat surau….berebut2 memasing bawa Tupperware beratur semata nak amik bubur lambuk. Cik Kiah dan anak2 nya pun pakat dok beratur!!! Ishk!! Mengelat tueeee!!! Tak aci!!!!!! Hahahahha!!!

Tetapi!!!!!

Disini….bila cakap je bubur asyura aka bubur lambuk versi utara, sume pakat lari….(metaforanya lah..) kenapa?? Hmmm…tah erk….sebab, bubur asyuranya bukannya bubur nasi, tetapi seperti kuih!!!! Siyes ak tgk pun tak….hurm…..

Tapi, tu lah…..

Entah kenapa…

Tetiba sahaja ak teringatkan bubur lambuk yang dimasak oleh adikku, Uder!!!

Pergh!! Bubur lambuk beliau sangat mantap ok!!

Bayangkan bubur lambuk tu, didalamnya ada kacang, lada itam, daging yg lembut, udang, gajus, kacang, carrot, kentang (ada kot..), cukup rasa segala!!

Sangat Enak dimakan ketika suam2…kalau time panas pun kalut nak makan gak, lecur lidah nok! Hhahha!! (Degil lagi!!)

Tak lupa juga ikan bilis goreng!!!!!

Hahhahah!!!!

Udeeeerrrrrrr….nak bubur lambuk!!! Nak juga!! Nak juga!!

Kamu nak juga?? Nanti ak suruh beliau ajarku resipinya ya…ok!!

p/s: Agar2 jangan lupa buat juga tau, nak perisa sirap mcm selalu…..lallalla~
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Saturday, August 28, 2010

Trick Melentikkan Bulu Mata

Melodrama of aisyah ar at 8:00 PM 5 VVIP Readers Links to this post
Huhuuu…actually, kalau kamu perasan, ak memiliki bulu mata yang sangat sedikit dan halus. Dah tu, mata pula sepet ditambah lagi bulu mata yang tak berapa nak panjang (macam segan2 nak tumbuh!! 'Kau nak panjang ke tak nak??') haih…

Tapi, tak mengapa. Itu gunanya VOLUME MASCARA. Bagi sesiapa yg berbulu mata sedikit dan halus, carilah mascara yang berkonsepkan Volumize! Maybeline dan Loreal are the best. Tapi, ak lebih prefer Majolica Majorca punya mascara. Walaupun agak mahal, tetapi amat berbaloi. Itu kisah lalu…

Sekarang ni, ak dah ada trick yang lebih jimat dan berkesan utk bukan sahaja menampakkan bulu mata lebat, tapi juga melentikkannya!!!

Apa yang kamu perlukan ialah:

1.Mascara (Volumize lagi bagus)
2.Pelentik Bulu Mata (Besi)
3.Pemetik Api (Lighter)

Cara-caranya:

1. Setelah kamu selesai memakai eyeshadow dan eye liner, barulah kamu amik pelentik bulu mata dan lentikkan bulu mata kamu. INGAT! Jangan ketip terlalu kuat, nanti tercabut pula bulu mata yang sememangnya dah sikit tue!! Hahahha!!!

2. Pastu, amik mascara dan sapukan di bulu mata macam biasa. Pastikan sapuan kamu tu, bermula dari dasar/dalam ke atas/luar. Tujuannya untuk mengekalkan acuan pelentik bulu mata tadi (melentikkannya ke atas). Biarkan mascara kering dahulu. Untuk kelihatan lagi lebat, sapukan lagi mascara.

3. Kemudian, amik semula pelentik bulu mata tadi panaskan dengan lighter (pemetik api) dibahagian hujung pengetip bulu mata (bahagian yg melengkung tu). INGAT! Rasa dulu kepanasan pelentik dengan jari. Jika terlalu panas, sejukkan sedikit. Panas yang ideal sekadar suam2 kuku.
Panaskan di bahagian yang bertanda merah itu sahaja. Di hujung lengkungan pelentik bulu mata tu.
4. Yakin dgn kesuaman hujung pelentik bulu mata tu, talakan bahagian lungkungan pengetip bulu mata tu, ke dasar bulu mata dan tekan ia lentik ke atas. Tahan beberapa saat kemudian baru lepaskan.
Ikut seperti yang ditunjukkan anak panas tu.
5. Setelah selesai, kamu akan nampak perubahan lentikkan bulu mata kamu dari biasa.

Pada mulanya mmg kamu rasa ia leceh. Tapi bak kata pepatah omputih…

“PRACTICE MAKES PERFECT”

Makanya, cubalah selalu, lama2 mesti kamu expert!

Selamat Mencuba!!

p/s: Say bye bye to fake eyelashes…

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Senaman Mata

Melodrama of aisyah ar at 12:00 PM 2 VVIP Readers Links to this post


Free Signature Generator

www.tips-fb.com

Friday, August 27, 2010

Memori Raya

Melodrama of aisyah ar at 11:56 PM 4 VVIP Readers Links to this post
Bila dah nak dekat raya ni, teringat ak memori raya masa kecik2 dulu….ishk, bila ingat balik jadi segan lah pulak. Macam tak percaya, betapa buruknya perangai masa zaman hingusan dulu. Hahhahah!! Masa aku kecik2 dulu, waktu puasa ni lah ‘mood’ nak buat kuih raya tu sangat membuak2. Sampai sanggup, lepas sahur tak tidur semata nk buat kuih raya!

p/s: walaupun, bukan ak yang buat…tapi tetap teruja macam ak yg buatlah…

Pasal kuih raya ni, macam2 cerita nk mory!! Selalunya, Umi akan uli tepung semua siap. Adik ak, uder akan tekap ikut shape yg dah dipersetujui sebulat suara gtue…ak pula handle hiasan. Selalunya, ak akan sapu kuning telur atas acuan pastu hiasan (manic-choc rice/cerry). Adik ak achiq akan jaga api. Kalau kuih tu hangit, kita salahkan beliau ya!! Hahahah!! Alang pula akan susun kuih yg dah sejuk masuk dalam baling dan seal!

p/s: Wajib seal balang tu yer…kalau tak, gerenti tak sampai raya!! Hahahha!!

Along wat apa erk??? Dia tido daaaaa…hahhahahhahahhah!!! Tak lah, along selalunya akan handle bab dekorasi umah. Nak susun atur kerusi cam na, kad raya nk tampal mana, bunga nak letak mana. Tp skang ni, uder pun dah pandai nk deco2 umah neh…kerja2 cat umah, serahkan pada beliau…hahha!!

p/s: Aku, tolong sikit2 lah….tolong tengok apa yg patut…hmmm…

Baju raya. Wah…ni yg paling excited. Selalunya, abuya akan pilihkan kain baju raya kami adik beradik. Sebab pilihan abuya is THE BEST!!! Siyesly!! Tp, raya kali ni, kami nk berkebaya nyonya. Maknya terpaksa usaha cari sendiri. Hahhaha!!
Tahun ni, kami semua raya di kg ku di KEDAH!! Tak sabar tunggu malam raya!! Mesti sgt meriah. Tak sabar nk menyibuk masak lemang, rendang dan hias rumah!! Seroknya!!!

p/s: weh…puasa tak abis lagi kot…..berangan byk nie!!!!

Pape pun, ak harap kamu semua dapat merasa kemeriahan dan keterujaan hari raya nanti (mcm ak). Pada yg bekerja tu, jgn lupa balik umah sebelum malam raya. Trust me, you don’t want to miss it!!

“SELAMAT HARI RAYA"

Free Signature Generator

www.tips-fb.com

Thursday, August 26, 2010

Baju Raya Mana?

Melodrama of aisyah ar at 2:00 PM 4 VVIP Readers Links to this post
Tak sangka, tup tap…tup tap…dah dekat 16 hari kita berpuasa. Walaupun ak rasa mcm baru seminggu puasa (ye lah, pe-ott awal mmglah…). Ishk, bila pikir nk raya teruja tu agak lah juga, tapi pikirkan baju raya, lagi bertambah teruja!! (haaaa….inilah anak2 muda zaman sekarang..)

Actually, ak nk tunjuk baju raya ak tahun ni pada you all (cheh!!) tp Lappy kesayangan ak tue tgh tenat lah….nak kna operate and tukar motherboard yg baru…hiah..kopak..kopak…

Tapi tak pe lah, ak gtau je lah….baju raya ak tahun ni….ehem!! Warna chocolate Gold!!! (Haaa…..jgn tiru eerk….hahha!! pasan!) tapiiiiiii……haaa….ak ada lagi satu baju raya daa….iaitu KEBAYA NYONYA!!

Laaaa…naper kebaya nyonya?? Sebabnya, adik aku Uder dah ngidam nak berkebaya nyonya raya kali ni…ikutkan je lah…(akak yg baik…ehemm..). Tapi, masalahnya…..kebaya nyonya tu nk warna apa erk??

Ishk…cter pasal kebaya nyonya ni an…habis ak tawaf satu Sg. Petani semata nk cari Kebaya nyonya tapi….hampeh, tak ada satu pun kebaya nyonya wujud disitu…yang ada pun kebaya pendek!!

“Syg…ni pun cantik. Nice…sesuai ngan syg…” Si Tomey cuba perdaya ak.

“Tak mo!! Tak mo!! Uder kata base mesti itam!! Bunga dia je kaler2…nanti pakai tak sama…tak cantik…”

Cian ‘Si Tomey’, kna layankan ak cari Kebaya Nyonya. Tak pe kan….hehee…

Pastu, puas cari tak jumpa, barulah gerak balik Kulim. Umah ibu mertuaku lah!! Kami berbuka bersama hari tu. Dgr cerita mak mertuaku pasal baju raya n all. Riuh….ak sgt suke. Rasa mcm ak dah part of the family already!! Huhu….

Owh!! Ya….baju raya kamu pula warna apa??? Meh lah sharing…hehee…mn tau kita leh wat contest baju raya paling cantik ke an!! Pemenang dapat hadiah handphone sony ericcsonss X10!! Spe nk jadi penganjur?? Hahhaha!!

p/s: Selamat Membeli Belah Baju Raya ya!! (^_^)!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Wednesday, August 25, 2010

Mampukah Harta pikat Wanita?

Melodrama of aisyah ar at 5:00 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Al kisah…

Si Kiwi (Teruna) ingin memikat Cik Strawberry (Dara).
Kiwi memulakan bicara..

“Saya mmg ada keturunan korea sikit. Tu yg muka sy nmpk mcm korea tue…”

“Owh….patutlah awak comel erk…”

“Ehee..mn ada…biasa aja…awak pun lagi comel. Tp bgslah family awak, especially ur dad, kuat berniaga…senang hidup anak2 dia dan bini2-nya. Macam sy dulu…after SPM je, terus sy kerja kat hotel Peragon tuh…Jangankan kata banquet, cafĂ© pun sy handle ble tak ckp kaki dan tangan…”

“Wah…mesti byk gaji awak ni kan…”

“Tak lah byk mn, tapi cukuplah utk beli umah sebiji kat Damansara Height tue…pastu, rezeki lebih dapat beli Ferari sebijik….”

“Nape tak bawa sini??”

“Saja je, nanti org kata kita ni show-off pula…maklumlah, university kita ni kan dalam utan…”

“Dah tu, awak tinggalkan Ferrari tu camtu je?”

“A’ah…lagipun, tak da spe nk pakai…”

“Waaahhhh…..”

ISHK…..apa yang silapnya ayat si Kiwi ni? Apa dia ingat Strawberry tue budak hingusan dari Golok ka?? Nak kelentong pun agak2 la an!! Ni terang-terangan, pastu cerita dgn penuh yakin lak tue!!! Haih….

Meh sini aku nk beri tips sikit pd kamu yg seperti Si Kiwi ni ya:

1.Kalau kamu berniat memikat wanita dgn harta benda mu, maka harta benda mu itulah yg di pandang mereka dan bukannya dirimu. Kerana, setelah habis hartamu dikikis, dirimu akan disingkirkan.

2.Jika kamu memulakan perkenalanmu dgn penipuan, maka perkenalanmu itu tidak akan kekal lama.

3.Jika kamu nk klentong sekali pun, agak2 lah yg munasabah, sebagai contoh:
-Tak salah nk kata kamu ada Ferrari (w’pun tak pernah ada), tp bila ditanya mana Ferrari tu, jawablah kamu bg bapak kamu pakai ke. Jgn kata kamu biarkan camtu je, Taulah wanita tak arif ttg kereta, tp dorg pun blh piker….keter klu tak run engine dia kan cepat rosak, ranap!! Haih….
-Tak pe, klu kamu nk kata kamu beli umah kat damansara height tu, tp bila ditanya, ckplah umah tu kamu sewakan ke..jgn kata kamu biarkan gtue jer…ishk…ishk..tak patut!!

4.Jika kamu ihklas utk mengenali, mendekati dan berkawan dgn Cik Strawberry, kamu tidak perlu menunjuk2 kekayaan mu, kerana Cik Strawberry dtg dr family En. Epal, mereka lebih pentingkan ketinggian ilmu-mu dari kekayaan mu. Faham?? Klu kamu kaya pun, tp pointer kamu miskin, Cik Strawberry pun tak mau!!

Lihat tu….Jujur dan Ikhlas adalah asas utama memulakan perkenalan. Makanya, berhenti dari menipu diri sendiri, dan juga org lain. Kamu tidak perlu berpura2 menjadi seseorg yg lain untuk memikat hati wanita. Kamu hanya perlu menjadi dirimu sahaja.

Nescaya, wanita yg dtg itu adalah yg terbaik untukmu.
Kerana dirimu, adalah sebaik2 ciptaan-NYA! Betul tak??

p/s: Tetiba, ak terigt akan bahana org yg pandai berpura2 ni. Uhu…scary!! Lakonan mereka mmg mantap! Hati2….
Free Signature Generator
Share www.tips-fb.com

Saturday, August 21, 2010

D*I*V*A Convo!!

Melodrama of aisyah ar at 1:26 PM 0 VVIP Readers Links to this post
Actually…
Ak nk cter bout graduation adik aku kt penang tue…
Tapi, Miss D*I*V*A kita dah buat entry pasal tu…
So, apa kata ak link kan ajer entry tu..
So that, kamu..kamu..kamu…blh baca..
Heheee…


Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Monday, August 16, 2010

Pups Development : Part II

Melodrama of aisyah ar at 5:21 PM 4 VVIP Readers Links to this post
Trixy Babies
Day 6
3 August 2010
Trixy Babies
Day 7
4 August 2010
Trixy Babies
Day 8
5 August 2010
Trixy Babies
Day 9
6 August 2010
Sorry-lah....ak tak dpt nk snap mereka pada hari ke-10 hingga ke-12
sebabnya.....
ak berada di Penang
Adik-ku Uder, Convo!!
(8 August 2010)

Trixy Babies
Day 13
10 August 2010
Trixy Babies
Day 15
12 August 2010

Caslyn Babies
Day 3
3rd August 2010
Caslyn Babies
Day 4
4 August 2010
Caslyn Babies
Day 5
5 August 2010

Caslyn Babies
Day 10
10 August 2010
Caslyn Babies
Day 12
12 August 2010

NOW!!!

Trixy Babies turning 23rd days old!!!
&
Caslyn Babies turning 20 days old!!

Sudah pandai main2...
lari2 pun sudah laju...
sudah pandai sorok2..


Caslyn Babies..
They love their SPA Treatment! Hhaha!

One Of My Fav!!
Shibi Gal!!
She looks like Casmo!!
Her Daddy..
This is her Twins!!
'Si Tomey' gave that name...Shibo!!
I love it..
She oso her daddy gal!
Coz she looks like Casmo!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

Tuesday, August 3, 2010

Birth-Day Bash!

Melodrama of aisyah ar at 6:17 PM 3 VVIP Readers Links to this post
Siapa sangka “Diriku Begitu Berharga”-Promote Iklan Tetttt…hahaha!!!
Ok….ak siyes skang…
Semalamkan 2 Ogos!! (Dah tue??) Ok…fine…ak nk heboh2 kan disini yang umur ak skunk dah naik satu anak tangga!!! (OH!!! TIDAK!!!)

So, mari kita buat kira2..sekali sekala kna train otak tu buat kira2 juga, nnt beku pula dah ssh…

Skunk ni dah tahun 2010 kan. Ak lak lahir setahun selepas Along ak lahir. Adik ak uder, pulak tak sabar2 nk lahir setahun selepas ak lahir!!! Tetiba lak, Alang lewat dua tahun baru nk lahir after uder ak lahir. (ishk!! Brapa byk lahir lah!!!) ah…abaikan!! Achiq pula lahir tahun 1991!! Setahun selepas Alang lahir!!So….berapakah umur aku sekarang??? Hahahhahahahhahahah!!! (ok ak merapu,..)

Ak ada beberapa ucapan nie…sila sabar mendengarnya ya!!!

“Kepada MEREKA yg akan ku sebutkan namanya di bawah ni, sila kamu semua terima hadiah kucupan sankyu ku yg ikhlas neh…muuuuuaahhhhhhhh!!!” huhu~

Susunan mengikut org terawal wish ak ok!!

1. My Honey Bie – Mohd Fahmi Mat Saad
2. My Along – Siti khadijah AR
3. My Bro-in-Law Yet-to-Be – Abg C-Deq
4. My Achiq – Siti Ruqayyah AR
5. My Umi – Zainab Ismail
6. My Alang – Siti Zainab AR
7. My Uder – Siti Fatimah AR
8. My Bestie Babe – Nurhayati Ghazali

p/s: Kamu mmg senarai WAJIB wish!!! Klu lupe, mmg tak nk kawan SEHARI!!

Sambungan Speech

“Tidak lupa kepada mereka yg wish ak di FB!!! You’ve made my day!!! Siyesly!!! I do really appreciate it!!”
Walaupun INBOX ak full ngan Wish kamu semua, ak heppy sgt2!!

-end of speech-

Ok..smbg pd agenda utama kita tadi…apa tah tadi?? Hmmm…ok, lupakan. Ni ha….ak nk gtau…semalamkan b-day ak diraikan oleh mereka…dimana?? Di Jo’s Cendol!!! Our Favourite Place!! Siapa?? Tgkla gambar2 nie…mesti korang dah blh agak siapa!!! Hahahha!!!

Mencapap jap!!

Si Tomey hadiahkan ak kasut CONVERSE!!! Limited Edition!!! Gosh !!! I love it sooo much!!! Plus, we bought it at Gurney Plaza!!! My Fav place thank Queens Bay! Huhu…lallalalla~
He gave me flower too!!! I’m glad he’s not forget about that!!! (Big Smile on my face!)
Enjoy the Pics!!!
yaaaaa......ak semakin sepet...huhu (^-^)!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal