Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, September 17, 2009

Baju Melayu Biru..

Melodrama of aisyah ar at 12:38 PM
Barulah aku tahu....ssh tol nak cari baju melayu!!!! Tapi akhirnya, jumpa juga baju melayu yang sama warna ngan baju kurung aku tue!! Yay!!!!! Tahun nie, aku dan ‘Si Tomey’ sedondon g2...hahhaha!! ye lar....nanti aku, uda, kimi, and alang nak konvoi ramai2 raya kat kg aku di kedah pula..(bila kami dah balik U semula lah...)huhuuu...

Tapi, b4 that...kami berbuka di McD....dah lama tol tak makan Double Cheese Burger!!! Sedapnyer!! Ahhahahah!!!!

p/s:Raya tahun nie, walaupun tak havoc mcm tahun lepas, tapi tetap teruja!!! Hahah!!! I’m HOMESICK like hell!!

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic *
www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "Baju Melayu Biru.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal