Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, September 22, 2009

Kerana Raya..

Melodrama of aisyah ar at 8:14 PM

Mula2 aku nak cakap pasal perjalanan aku dari Kedah UUM ke Home Sweet Home, JB!!
Mmg aku serik! Tak nak lagi naik bus dalam!! Lambat hanya tuhan aje yang tahu....
Tak pasal2 aku sampai JB pukul 12pm!! WTH!!
Paper pun, ASAP aku tgk muka uder terus sejuuuukkk gler ati aku...
Hati jadi gedik2 gtu nak sampai umah!!!
Huhuuuu....

Sampai2 jer......
Aku terus cari Along aku....(I just want to HUG her so badly!!)
Aku rindu tahap dewa kat dia....siyes!!!
Aku igtkan sampai umah leh ar aku rehat ke apa an...
Tapi kena buat kerja dah....
Before that, kitaorg serang buttons Alang yang comel2 tu dulu...
Bisnes!! Bisnes!! Hahahahha!!


Pastu, kerahan tenaga bermula....
Aku ditugaskan utk mengecat rumah dan buat TART NENAS Tradisi!!!
Busy.....Busy.....


p/s: Ni resepi asli Umi aku tau!!!! Diturunkan pada aku da...

Kini tibalah pula HARI RAYA yang ditunggu-tunggu...
SERONOKNYA!!!!! Rasa x ubah masa zaman kanak2 dulu...
Raya time....SNAP!! SNAP!!
Perjalanan Raya Razak’s Family...

RAYA PERTAMA:


Umi -> Mummy (Bermaafan) -> Kota (Atok) -> Kota (Sedara Mummy) -> Umi (Finished)





RAYA KEDUA:

Diziarahi oleh Atok kesayangan belah Abuya (Kota Tinggi)
Dan Mak Tok Teh (Sedara Umi dr Kedah yg Beraya Di JB tahun ni)
Malam pula kami ke Rumah Cik Su!! (Ibuku yang Ke-4), then karaoke sampai terkeluar anak tekak gitu...hahahha!!!

RAYA KETIGA:


Aku pula serbu ke Rumah Yati yang baru dan sgt cantik tue!!!
Walaupun agak jauh an...
Tapi...at least aku dah tau!! Yoish!!!
She look gojes as always!! And Happy too...(I’m glad tho...)
Then, sedara Mummy pula datang (2 keter...abis beras umah aku..hahaha!!)
Pastu, Jiran lama aku dtg!! (3 keter...kering dah beras aku rasa...HAHA!!)
Malam pula CT5 OUT!!!!! (Will Be detail on my next entry!!)
Till then.....

ENJOY YOUR RAYA WITH YOUR LOVE ONE!!

SELAMAT HARI RAYA!!
Free Signature Generator

* Candy-Hum Graphic *

www.tips-fb.com

11 VVIP Readers on "Kerana Raya.."

duwenk on September 23, 2009 at 5:40 AM said...[Reply to comment]

sweett... Happy Eid Mubarak!!!

Adderly Shaharudin on September 23, 2009 at 10:15 AM said...[Reply to comment]

You look amazing as always :).

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin :)

alvin si miskin bercherita.. on September 23, 2009 at 10:16 AM said...[Reply to comment]

waaaaaaa....meriah nya raya dia...

smiley miley -____- on September 23, 2009 at 11:34 AM said...[Reply to comment]

HAIY...
EINAZ UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA..
raya datang la rumah x tau alamat mintak eik.
=D

Megumi Shika on September 23, 2009 at 1:49 PM said...[Reply to comment]

OMG!!Along nye rambut nmpk sgt hot!!!!
hehe...aku suke gmbr the princess tu..cian kt mamat n dik lah..hahahah..
lupe lak nk amek gmb ngn ko ritu la..huhu..
apadaaa...
thx for coming to my house tau..
rumah cantik tp jauh..waa!!!
:P
nk karoake jgk..
:((

Anonymous said...[Reply to comment]

penat kerah tenage ehhh...
cat umah ehhh...TAIKKKK IDUNGGGGGGGG!!!!
wa yg cat umah tau,mengerah tenage due kerat ni...kantoi!!
angah mmg ade tlg,tp tlg tggkkk!
wawawawawa!!!

Siti Fatimah A. Razak on September 24, 2009 at 4:16 AM said...[Reply to comment]

awawawaaa...
hah.. ni pengakuan adek ketigenyer yg tomei...!! plak...!!! yoish...!!
aper...? penat kerah tenaga eah...? taaaaiiiikkkkk........idung!! kuasa dua wa tujukan khas wat along n angah (sang anonymous kat ats ni along sayer la tuan/puan yer..) uhu...

wa yg cat n mngecop2 dinding umah k... poyo!!! sampai la ianyer sgt cun...!!! poooorrraaahhh...!!!

Siti Fatimah A. Razak on September 24, 2009 at 4:16 AM said...[Reply to comment]

awawawaaa...
hah.. ni pengakuan adek ketigenyer yg tomei...!! plak...!!! yoish...!!
aper...? penat kerah tenaga eah...? taaaaiiiikkkkk........idung!! kuasa dua wa tujukan khas wat along n angah (sang anonymous kat ats ni along sayer la tuan/puan yer..) uhu...

wa yg cat n mngecop2 dinding umah k... poyo!!! sampai la ianyer sgt cun...!!! poooorrraaahhh...!!!

Siti Fatimah A. Razak on September 24, 2009 at 4:16 AM said...[Reply to comment]

awawawaaa...
hah.. ni pengakuan adek ketigenyer yg tomei...!! plak...!!! yoish...!!
aper...? penat kerah tenaga eah...? taaaaiiiikkkkk........idung!! kuasa dua wa tujukan khas wat along n angah (sang anonymous kat ats ni along sayer la tuan/puan yer..) uhu...

wa yg cat n mngecop2 dinding umah k... poyo!!! sampai la ianyer sgt cun...!!! poooorrraaahhh...!!!

Megumi Shika on September 24, 2009 at 10:10 PM said...[Reply to comment]

kami tertipu~
:P

MiRa MiRaIe on September 28, 2009 at 3:47 PM said...[Reply to comment]

cah!!!!cantik baju coklat tu hik3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal