Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, September 14, 2009

Boss!!

Melodrama of aisyah ar at 4:01 AM

Kini aku telah menjadi tauke!! Hahahhaha!!! Aku juga ada beberapa BEST AGENT EVER to work with me!!! Alhamdulillah....rezeki aku sangat murah dibulan puasa ni. Baru 4 hari lepas aku mencari customer sudah mencapai hampir seratus orders!!! Kini aku Cuma tunggu 2nd order sampai ajer. Skang ni aku cuma focus pada pre-order yang akan ditutup pada 28 sept ni!! Aku tak wat business online sebab nak kena charge wang pos lagi...leceh jer....huhuuu...

Tapi nanti, aku and CT5 rancang nak buka satu blogspot business!! Kami akan jual barangan keluaran kami!! With our own tag line!!! I’m thinking of CT5 but I don’t know...hhahahah!!!

p/s: Can’t wait to be back home!!!!

Free Signature Generator
* Candy-Hum Graphic * www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Boss!!"

Ika Razak on September 14, 2009 at 10:04 AM said...[Reply to comment]

u jual ape???

orange.itu.jingga. on September 14, 2009 at 5:55 PM said...[Reply to comment]

oit boss..
serius beno muke..
hehehe...
nway enjoy berniage nih..
bez2...kekekee

Faarihin on September 16, 2009 at 10:10 PM said...[Reply to comment]

salam..
wah udah jadi boss.. bestnyer..
ok gak tagline tu.. huhuhu..

slamat hari raya.. (^__^)

ade kad ghaye untuk aishah.. jika sudi, sila2 la amik.. (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal