Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, February 24, 2010

Adoption!!!!

Melodrama of aisyah ar at 2:33 PM
“Bie….nak bela kucing!! Comel…”
“Ishk…kucing leceh lah syg…Dia berak busuk”
“Hmmm….”

* * * * * *
“Bie….nak burung antu!!!”
“HAHAHHAHAH!!! Mana nak dapat syg…”
“Hmmm…..”

* * * * * *
“Bie….nak bela landak Bie….”
“Syg!!! Bahaya….nnt dia cucuk camna??”
“Hmmm…..”

* * * * * *
“Bie….syg nak arnab boleh??”
“Arnab busuklah syg...nak ke??”
“Tak nak….busuk…”

* * * * * *
“Bie!!! Compem syg nak hamster!!”
“Ok….blh!! Syg betul nak ni??”
“Betul!! Nak 2 ekor….nnt blh beranak!!”
“Ok…nanti Bie survey ya…nak warna apa??”
“Nak PUTIHHHH!!!!!! Huhuhu…”

Lihat tue…susah betol ak nak membela. Muahahahha!! Akhirnya baru ‘Si Tomey’ menyokong. Ak nk bela 2 ekor….nk bg dia ada kawan….nak warna putih dan oren….SUKAnya!!!!!
Sekarang ni nak pikir nama pula. Huhuhu….

Ak nak hamster girl yg comel gebu mcm ni…

Pastu hamster boy warna oren!!

Pastu nk belikan dia rumah sikit lebih kurang mcm ni…
(ak gelar castle…bukan sangkar ya..) hahha!!
Siap dgn perabot dan taman permainan sekali. Hahahha!! Tak nak bg roda lah…nnt mlm2 dia men, bising pula…hahhaha!! Kejam tak?? Ghee~

p/s: Ak nak kna blaja cara menjaga hamster dgn betol nie!!! Hahhahaih!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "Adoption!!!!"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on February 24, 2010 at 9:06 PM said...[Reply to comment]

kalau dapat generasi ke 23 bg aku k...
hehehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal