Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, February 20, 2010

Pencuri Kilat!!!

Melodrama of aisyah ar at 4:51 PM
Pencuri Kilat?? Buruk benor bunyinya bila di melayukan..kan..kan..! Haahah!! Tapi itulah hakikatnya! Seburuk citernya. Tapi tak lah buruk mana sgt. Not bad la…

Jumaat tu, after ‘Si Tomey’ selesai solat Jumaat and all, kami terjah ke Jitra!! Kami rancang nak tgk movie bersama! Maklumlah, mood cuti tu dah dtg menggila gitu.

Atas kebenaran ‘Si Tomey’ yg bg ak extra GREEN light utk melaram, ak pun melaram habis2an!! Muahahahha!!! Masalahnya, baju ‘Si Tomey’ warna merun. Aku tak da bju warna merun gtu. Hmmmm…so pikir punya pikir aku decide pakai lace dress putih aku tue ngan accessories merun/merah. Hehheeehe…maka , inilah hasilnya!

Kami sengaja dtg awal, takut tiket habis. So, sementara menunggu waktu tayangan, kami lepak makan snek. Aku order french-fries n Cappuccino. Si Tomey order Tuna Toast Bread dan Chocolate. Then kami merapu dua orang…hehehe…



Ini Coment ringkas aku ttg ceritanya:

Pembawaan cerita yang terlalu cepat. Sampaikan fantasy world yang cuba diserapkan nmpk tak menarik dan tiada nilai. Tup..tup…tup..dpt tau dia anak Poseidon. WTH??!! Pastu watak ibu dia buat aku gelak nak mati ok…kelam kabut nak mampuih!! Tak thrill langsung!! Tp effect dia mmg tip top. Other than that, it’s a NO..NO..

p/s: ‘Si Tomey’ turut bersetuju dgn aku…huhu..

Maka kami melepaskan kekecewaan menonton cerita tersebut dgn ini!! Hahahahah!!!

Then i get my self a shoes!! (Dlm gambar diatas tue) Yay!! Sesuai pakai ble ada tema merah/putih camnie..

Setelah puas bermain sekitar Jitra Mall, kami pun dinner kt AS (Restorant Antiq Fav kami) then pulang. Huhuhuhu…

p/s: Sedapnya tomyam!! Thanks Bie...
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Pencuri Kilat!!!"

Vee Violet on February 20, 2010 at 8:44 PM said...[Reply to comment]

dear...
u r invited to join my contest... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on February 20, 2010 at 9:04 PM said...[Reply to comment]

bahgia nye tgk korang...
bagus2...

alvin takda rumah harga 8juta story.... on February 20, 2010 at 9:27 PM said...[Reply to comment]

kami


























































jeles





















wakakakaka.....












hav a nice luv......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal