Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, February 6, 2010

"Sepak" Laju-Laju!!!

Melodrama of aisyah ar at 3:22 PM
Ehe……tajuk macam ada dua makna jer…
Sepak (penampar) or sepak (tendang)?

Ye betulll!!! Sepak (tendang) yang di maksudkan disitu ya!!!

Ok lah….hari ni aku temankan ‘Si Tomey’ lawan bola.
Open League anjuran DPP Bank Rakyat!

“Si Tomey” balik penang semalam. So, td pagi dia bgn awal, terpaksa rushing dr Penang ke UUM seawall 6.30am. Maklumlah, dia diberitahu ada game pun malam semalam. Cian dia aku tgk. Harap2 fitness dia cukup utk main full time (7-2-7).

“Si Tomey” bernaung dibawah DPP Proton diberi tanggungjawab sebagai defender!

Perlawanan pertama Proton bertemu TNB bermula pukul 9.30 pg!

Aku suke betullah tgk pemain no 24 tu main. Ligat sungguh dia. Pantas! Kalau dia jd striker gerenti dah gol byk kali dah. Tp tak pew, defender pun dia hebat!

Jatuh cinta pula aku pada pemain no 24 tue. Harap2 “Si Tomey” tak marah aku puji player no 24 tue. Huhuhuhuuu…

Akhirnya perlawanan pertama, mereka seri 0-0.

Kini berharap untuk perlawanan kedua yang akan bermula pukul 12.00pm, mendapatkan mata. Mungkin disebabkan pemain semua tak training dulu, maka kalah 0-2 menentang DPP Sime Darby. Tapi tak apa. Adat permainan. Ada yang menang, dan ada yang kalah.

Kami pulang pukul 12.30pm

Kita cuba lagi lain kali ok!!!!

p/s: Aku nk jd manager player no 24 tu agak2 blh tak…heheee….ada market ni!! Ahhaha!!!

p/p/s: Td 'Abg Long' call, Kami sudah jd GENG!!! Hahahah!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

5 VVIP Readers on ""Sepak" Laju-Laju!!!"

Siti Fatimah A. Razak on February 6, 2010 at 10:29 PM said...[Reply to comment]

abag long tel wa gakk...~ wikikiki~ sgt la berdedikasi tu abg long lahh... suker2...~ weee~ ^_^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on February 7, 2010 at 2:23 PM said...[Reply to comment]

peminat fanatik la nie...
hehehehe...

Aisyah AR on February 8, 2010 at 1:29 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to DIVA aka Siti Fatimah

Confius wa mn satu status ang nie?? haih...
abg long jd geng kita dah uder...
hahhaha!!!

Aisyah AR on February 8, 2010 at 1:30 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to ♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

Hahhahah!!! iyep!!! fanatik!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on February 8, 2010 at 8:22 AM said...[Reply to comment]

kalau ade fan gurl yg lain fanatik kat no 2 nie ade mati kan???
hahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal