Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, October 16, 2010

Apa rasanya…

Melodrama of aisyah ar at 3:57 AM
Apa rasanya bila ada adik yg sgt comel?
Heppy…leh tumpang feymes!! 
(Pasan adik ko feymes?? Adik ak lg feymes…kot..)

Apa rasanya bila adik comel kita satu U?
Heppy…leh sharing2 erk??

Apa rasanya bila adik comel tu asal dtg bilik je dia rembat abis sume baju yg blh tahan fav?
Tak pe…..sharing is loving…

Apa rasanya bila kita nk pakai bju cun, tp tak ada?
Hmmm……tak pe….

Apa rasanya bila dpt tahu bju fav kita, adik comel kita sidai kat ampai hamper sebulan?
Haaaaaaaaaa!!!

Apa rasanya bila adik comel kita tu, rosakkan speck mata kita yg mmg dah nazak tue?!
TIDaaaakkkkkkk!!!

Tapi adik comel kita tu mmg bernasib baik!! Sebab apa? Sebab hari ni b-day dia. so, kiranya dia imun oleh sebarang aura negatif! (w’pun dia mmg dah jatuh longkang paginya..)

Apa pun, sem depan haaa get ready la belikan kakak-mu yg VOUGE ni speck mata baru!!! Hahahhahhaha!!!

p/s: Speck mata dah rosak….abuyaaaaaaaa….
Happy birthday sis!!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

3 VVIP Readers on "Apa rasanya…"

Ayeem Jemain on October 16, 2010 at 10:00 AM said...[Reply to comment]

nak adik u! hahaha jk :p

haidi takeAfoto on October 16, 2010 at 2:51 PM said...[Reply to comment]

wahh adik comel cmni..bkn setakat spek..klu die bagi kete sy ilang pn xpe..heheh kim slm kt adik ek...aishah Ar tu ape..Ar tu ape..regestered architect ke...

Aisyah AR on October 27, 2010 at 4:08 AM said...[Reply to comment]

Ayeem:
amboi!!!! hahhahaha!!!!

Haidi:
hahahhahha!!!! pandai lah kamo....AR tu my dad name...Abd Razak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal