Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, October 31, 2010

Kelantan Vs Negeri Sembilan 2010

Melodrama of aisyah ar at 10:00 AM
Kelantan VS Negeri Sembilan
Oleh kerana aku tidak menyokong mana-mana pasukan, aku cuma mahu memberi sedikit info berkenaan permainan yang berlangsung malam tadi.

Perlawanan ini antara pasukan Kelantan dan Negeri Sembilan yang berlangsung di Stadium Bukit Jalil.

Gol pertama di rembat olah pasukan Negeri Sembilan iaitu Shahurain menerusi sepakan penalty pada minit ke-13! GOLLLLL!!!

Kemudian pada minit ke-57, menerusi hantaran bola dari Norshahrul, Indra Putra berjaya merembat satu gol. Maka, GOLLLLLLL!!!

Negeri Sembilan hampir-hampir gol pada minit ke-69, tetapi tidak berjaya.

Moral down bg Negeri Sembilan apabila Aidil terpaksa keluar padang kerana cedera.

Akibatnya, Kelantan menang 2-1 ke atas negeri Sembilan apabila Badri Radzi merembat masuk satu gol! Maka, GOLLLLL!!!

Apa pun, tahniah .

sumber:BERNAMA

p/s: Dengar kata ada insiden penyokong Kelantan main mercun lagi. Huhuu…nnt ak updated!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

13 VVIP Readers on "Kelantan Vs Negeri Sembilan 2010"

Whoopz on October 31, 2010 at 11:47 AM said...[Reply to comment]

Kelantan memang best smlm.. Tp gwa still x phm ngape isu botol n mercun masih ada.. Gwa org pantai timur.. So kena s0k0ng klate la :)

Aisyah AR on October 31, 2010 at 11:53 AM said...[Reply to comment]

hahahhha!!! tu lah kan...igtkan blh lah smooth je kali ni. tp still ada juga...hmm..maybe dorg ni ske sgt main mercun kot...hahha!!

zmah on October 31, 2010 at 12:03 PM said...[Reply to comment]

Menang dah...so operasi mencuci stadium perlu dilakukan.

hiro on October 31, 2010 at 1:21 PM said...[Reply to comment]

sep kawe mene.

eiela on October 31, 2010 at 2:31 PM said...[Reply to comment]

Botol-botol bertabur kat area penyokong Kelantan,,ntah apa-apa diorang nih, semangat penyokong memang hebat lebih 50,000 datang.

[^^Daus^^] on October 31, 2010 at 9:18 PM said...[Reply to comment]

x best argh! botol terabus spoil betul

NARDtheNERD on October 31, 2010 at 10:20 PM said...[Reply to comment]

apa barang baling botol.
baling blackberry ah baru cool.
kannn?
haha.

Kimie Hashim on November 1, 2010 at 12:37 AM said...[Reply to comment]

kimie ada kat sana smlm..x masuk stadium, tapi jual baju kat lua..hehe..mmg org kelantan gemar buat kecoh, baling mercun sume..geram..

Kimie Hashim on November 1, 2010 at 12:42 AM said...[Reply to comment]

rasanya tadi kimie ada bagi komen kan..

Aisyah AR on November 1, 2010 at 1:08 AM said...[Reply to comment]

@zmah
hahahha!! betul tu kak...kotor betul stadium tue.huhuhu...

@hiro
ala hiro...tak paham lah....kecek melayu lah...hahahha!!

@eiela
fuh...bukan nk mengata, tp penyikong kelantan ni suka buat hal lah...ni bercakap berdasarkan bukti ya....haaa.....

@Daus
Tol tue...ramai tol complaint pasal botol. Plus dorg main mercun lagi kan...kan...kan....ishk...

@nard
yank!! u r soooo right!! betul kan...hebat baling botol...mesti hebat baling blackberry curve!! kan..kan...

@kimie
wah kimie tentu lagi tahu ni...hehege...kimie nnt cter ar sikit....huhu...seb baik tak da insiden gado-dago lagi..klu ada, kita sumbat dorg ngan budu...haaa....hahah!!

Amiey White on November 1, 2010 at 4:54 AM said...[Reply to comment]

Bukan setakat x sokong x minat bola but okay la bola malaysia ngee...
jangan marah sy..
heroes kat rumah suka buat bising time bola.
salah kan dorang wat saya x suka bola haha

diriku on November 1, 2010 at 9:58 AM said...[Reply to comment]

kelantan dpt cuti..tu yg plg best..he2

Aisyah AR on November 3, 2010 at 2:33 PM said...[Reply to comment]

@ Amiey White
Hahahhaha!! it's ok la amiey...biasalah...it's normal...mcm mn kita girl annoy time boys jerit gol, cam tu jugalah dorg annoy time kita jerit "Argggghh!!! comic terbaru naruto dah keluar!!!!!" hahha!!

@diriku
huhuu..tu lah..seronok nyer mereka dapat cuti ye...hahhaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal