Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, April 13, 2009

Berapi - Rapi sampai Nak Hangus!!!

Melodrama of aisyah ar at 3:38 AM
Hari ni, tepat jam 12am aku punya temper mmg dah takat maksimum sesangat!! Patutnya hari ni turn bdk2 sem 4 susun jadual untuk sem 5 nnt dlm portal UUM. Tapi ntahlah, aku pun tak tahulah apa benda jadi (cakap lebih2, takut kena AUKU pula..). Dari pukul 12am tadi sampailah sekarang ni, 3.41am pun masih lagi x dapat masuk portal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apa guna portal kalu x leh masuk time macam ni?????????? Aku sangat2 panas!!! Oleh itu aku text 'Si Tomey' kata lappy aku tak blh nak log in masuk. Dia tau aku tgh panas tu. Demi mengelakkan aku dari mendera lappy aku dan menjadi panas sampai berapi dan hangus, aku pun tido!!!!! senang citer. apa nak jadi nnt aku settle bila aku cool nnt. TAPIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! Kenapa aku jadi panas balik ni????? kenapa skang pun x leh nak log in lg nieeeeeeee!!!!!!!!!!!!! AKU MEMANG TAK FAHAM!!!!!!!!!!! www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Berapi - Rapi sampai Nak Hangus!!!"

backspace//sengal on April 13, 2009 at 4:02 AM said...[Reply to comment]

ehheeh...
sbr ea syah...
km 3 org nie pun dok menuggu supaya portal bley msk...
geram gak nie...
dr td dok menuggu...
ugugug... :(

joegrimjow on April 13, 2009 at 11:42 AM said...[Reply to comment]

tdo adalah yg terbaik

Aisyah AR on April 14, 2009 at 5:44 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Backspace

Ehhhheeee fad....
seb baik class tu x full lg...
klu x sekali2 HEA hangus...
hahahha!!!

Aisyah AR on April 14, 2009 at 5:45 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to joegrimjow

Btol!! Btol!!!
Seb baik mmg tgh ngantok pun....
huahuahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal