Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, April 22, 2009

Tag dari Mira Mirae

Melodrama of aisyah ar at 5:32 AM

1. Siapa yang terlintas difikiran kamu saat kamu menjawab tag ini?
'Si Tomey' putera hati beta kerana dia baru sahaja 'call' beta

2. Siapa orang terakhir kamu berbahas ttg sesuatu? Tentang apa?
'Si Tomey'...kami berbahas ttg trip kami ke Pulau Perhentian bulan Julai nnt!!

3. Apa yang kamu tak sabar nak buat esok hari? Kenapa?
AEROBIK!!!!! Sebab, beta sdh lama tidak menari dengan puas...

4. Apa comment kamu ttg org yg tag kamu ni?
Dia selalu 'senget'

5. "Lelaki blh lupa bls msg kekasih bila tengok bola" komen sikit kebenarannya.
Jika menurut beta, tentulah tidak benar kerana beta suka tgk bola dgn 'Si Tomey' dan kami sama2 sorak bila gol....walaupun hanya melalui sms...
GOOLLLLLL!!!!!!!!

6. Apa nasihat dari parents kamu yg kamu x blh lupa
"Jangan harap muka je cantik, tapi otak kosong"

7. Family, kekasih, kawan dan musuh utk letakkan ranking kamu utk senarai yang mana patut dahulukan

1. Family dan 'Si Tomey'
2. Friends (Bestfriend)
3. Musuh

8. kalau hilang org yg ranking pertama apa kamu buat? Kalau yg terakhir pula?
Jika hilang yang dimaksudkan ialah kematian, beta tidak mampu berbuat apa melainkan hidup bersama kenangan yang ditinggalkan. Sedetik pun beta tak akan melupakan mereka, kerana mereka pergi membawa separuh nyawa beta.
Kalau yang terakhir tu.....2 words! "Who cares......"

9. Saat sekarang ni kamu rasa nak makan apa?
Cucur Udang!!!!!

10. Rajuk antara lelaki & perempuan, siapa lagi ssh dipujuk bg kamu?
Pada pendapat beta, perempuan yg cepat merajuk mudah dipujuk, tetapi bg yang sukar merajuk, ssh dipujuk. Begitu juga lelaki.

11. Gambar kamu yg plg kamu suka

"Si Tomey yg sgt cumel!!"
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Tag dari Mira Mirae"

Vee Violet on April 22, 2009 at 9:03 AM said...[Reply to comment]

you guys matching sgt!
=)
happy always kay!!!
*wink*

Aisyah AR on April 22, 2009 at 8:30 PM said...[Reply to comment]

owh...vee...
thanks dear....
i've found 'the one' oredy...
huhuuu....

Vee Violet on April 23, 2009 at 5:33 PM said...[Reply to comment]

good for you sweetie...
=)

Aisyah AR on May 6, 2009 at 6:24 PM said...[Reply to comment]

Vee...jia you!! jia you!!
huhuu...
*(^_^)*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal