Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 5, 2009

Aku dan Fitness!

Melodrama of aisyah ar at 3:24 AM

Aku nak buat rutin baru...
Rutin yang aku ada skang ni sangat busan....
Aku nak start hari aku dgn melawat tasik gutrie!!!
Aku actually nak g Kompleks , nak g gym....wanna do some xcersise!!

OTW nak ke kompleks, melawat tasik gutrie jap...
(ada memory kat c2)
Then, after aku puas men kat gym, aku nak g sauna!!!
Pastu....kalu aku lapo, aku singgah g YAB makan nasi lemak kat situ...
(sambal dia mmg sedap!!)
Tapi malas ar....aku rasa baik aku balik Proton..
Melantak nasi K.Tar!! Wahahhaha!!
Tapi, aku macam x nak makan nasi!!
Abislah kalori yang aku bakar pagi tu kan....
Hmmm....lebih baik aku terus balik bilik..
Mandi dan sambung bobok!! Seronoknya!!!!
Pastu, nnt malam bru temu janji ngan nasi goreng K.Tar pula...
Tapi baik ak makan buah betik dulu....
x lapo sgt nnt....pastu minum soya....
Selamat kalori aku...camna pun, nak elak makan nasi gak ar...
Hahahahha!!!!
Aku nak jaga fitness!! Aku nak shaping balik!! time free ni....don't waste it!!! Yoish!!!
Miss you 'Si Tomey'...

www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Aku dan Fitness!"

Vee Violet on May 5, 2009 at 10:09 AM said...[Reply to comment]

Vee rasa badan u dah okay lah...
=)

setiasahabat on May 5, 2009 at 2:36 PM said...[Reply to comment]

sila ke blog sya..ada award utk anda..

Aisyah AR on May 6, 2009 at 6:20 PM said...[Reply to comment]

Aisyah to Vee Violet

heheeee....thanks vee...
tp sya nak keep fitness...
so, that x la penat sgt...
sem dpn nak continue men futsal!!
huhuuu...
thanks vee...
ur sweet!!

Aisyah AR on May 6, 2009 at 6:22 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to setiasahabat

setiasahabat...
sya da view blog anda...huhu...
igtkan nama sya tersenarai..
tp u juz gave it randomly..
na'ah...thanks 4 da award...
sya lebih prefer award yang betul2 ditujukan khas utk sdya sorg je...
demand...
i'm not typical...
huhuuuuu....
sowi ya...
but thanks so much!!
really appreciate it!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal