Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 5, 2009

Aku sangat lapang!!

Melodrama of aisyah ar at 2:50 AM
heheeee....aku sangat epy....akhirnya final aku dah abis!!!
thank god!! but....miss 'si tomey'...dia da balik umah...dia ada ROS nnt....huhuuu...

owh!!! so, aku mmg sgt free tahap dewa....
so ari2 aku surf internet...tp x da mood nak update blog ni ha...
tp aku update gak ari ni...

aku surf internet semalam!!! aku nak belajar buat kek choc!!!


pastu aku ternampak cara buat choc muffin yang sangat comel!! hahahah!!


aku nak bereksperiment nnt!! pastu aku nak dera 'si tomey' aku makan!! owhhhh....can't wait!!!

ey...tau tak, kat internet juga ada cara nak buat dress....hahahahha!!! nnt aku nak try buat ar...(mmg x pandai....but i'm gonna try it!!) lalallalala~

bila aku fikir pasal Pulau perhentian aku jd teruja sangat2!!!!

cepatlah bulan Julai!!! julai datanglah cepat....aku nak lari ke pulau perhentian!!!
yay!!!!

www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "Aku sangat lapang!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal